reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z RZESZOWA

reklama
Witam Mamusie!
Zagladam znow tutaj tylko na chwilke bo siedze w kafejce znow i czas jak zwykle tutaj goni.O moim porodzie mozecie przeczytac na forum Mamy z u.k str.z tego co pamietam chyba 117.Pozdrawiam dziewczyny sliczne zdjecia dzieciaczkow tutaj macie!

No faktycznie cos tu ostatnio ucichlo. Pewnie wszystkie Mamy zabiegane :)
A my mamy problem z Michasiem :( bo ma kamienie w nerkach i ma wodonercze i latamy od lekarza do lekarza i najparwdopodobniej bedzie mial je usuwane operayjnie :( :( :( :( Ale caly czas sie trzymam mysli, ze moze te kamienie jakos znikna, czasami sie cuda sie zdarzaja
Trzymajcie za nas kciuki, bedziemy jechac do Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie

My jestesmy:)
Powiedzcie mi gdzie najlepiej rodzic?
Znacie lekarza o nazwisku - Klin? Dobry to lekarz? Przyjmuje w przychodni Palomed i pracuje w szpitalu na szopena.

Pozdrawiam

Smutno nam bo nie znamy tu nikogo. A moze ktoras z mam chodzi na sale zabaw?

Magda a skąd się wzięły te kamienie ??? Trzymam kciuki żeby z Michasiem wszystko było dobrze

Znajoma ja rodziłam na Szopena własnie ale nie wiem czy dobrze kojarzę tego lekarza ??? On nie jest ordynatorem własnie na szopena ??? przypadkiem ??? BO jak to ten to jest bardzo miły tylko bardzo nie delikatny  ;) a o szopena wiem jeszce tyle ze robią dobrze cesarki ::) ale nie potwierdze bo nie mialam ale tak mowią ;)
Znajoma a w jakiej czesci miasta mieszkasz??? my nie chodzimy na sale zabaw bo oskar jeszcze mały  ;D

Na razie mieszkamy na pobitnie.
Nie wiem czy jest ordynatorm. w rzeszowie jestem od kilku miesiecy i jakos sie jeszcze nie oswoilam:D
Jak sie nie myle to dla maluchow ktore jeszcze nie chodza sla zabaw jest za darmo wiec moze sie kiedys wybierzesz:) Mozesz wejsc z synkiem do basenu z pilkami mysle ze tez moglby miec zabawe. Ja chodzilam z kuba na place zabaw jak byl taki maly zeby slyszal i widzial jak bawia sie dzieci:)
Narazie wiecej rozrywek dla brzdąców tu nie znalazlam a jakub mimo ze ma skonczone dwa latka to i tak na niektore place zabaw albo do kina to jest jeszcze za maly. Wiec nudzimy sie w domu.

pozdrawiam serdecznie

gdzie te rzeszowianki ???
Magda jak tam Michalek ??? Mam nadzieję ze wszystko dobrze ::)

wreszcie dzisiaj jakies slonce wylazlo bo juz bylam bliska zalamania przez to deszczysko ::)

pozdrawiam Was zaglądajcie tutaj ;D ;D ;D ::)

reklama
My po dłuuugiej przerwie też ;D

Magda Mam nadzieję, że operacja nie będzie jednak potrzebna, trzymam kciuki! :)

Do góry