reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

reklama
witam
maggusia gratuluje napisz cos o porodzie

gabi jak tam u ciebie byłaś juz u księdza w sprawie chrztu, my własnie dzis idziemy popytac czy nam ochrzi 30.04

no i wróiłam i zgodził sie bez problemu

Witam sedecznie. Dawno mnie tu nie było.
Zaczynam się zadamawiać w rzeszowie:)
A pozatym będę mieć drugiego brzdąca. Termin 26 listopada:)

pozdrawiam serdecznie

czuje sie w miare ok ale mam mdłosci. Z kuba nie zaznałam czegos takiego:)
dla mnie dziwne jest ze czasem czuje jakie ruchy:) a to dopiero 6 tydzien. Na serio czasem cos mnie kopie, gdyby to byl 4 mc to powiedzialabym ze moj brzdac wojuje a tak to nie wiem:D

pozdrawiam:)

Dziorka postanowiłam że pójdę jutro bo bym chyba przegięła jak bym w wielki czwartek poszła ;D ::)

ale pogoda beznadziejna :p

Znajoma a może to całe stadko maluszków ;D ???

i hop do góry
gabi jak przygotowania do chrztu??
a ta wogóle to mam jeszcze pytanko do ciebie, w jakich godzinkach mozna poświęcic koszyczek u nas w kosciele?? jak bedzie ładna pogoda to zamierzam sie wybrać z małą

Dziorka ja też zamierzam zabrać Oskara  ;D ;D hihi może się spotkamy  ;D ; a święci się o 9,10,11 i 12 ja jeszcze nie wiem na którą się wybiorę ale raczej na 11 lub 12  TYLKO ŻEBY POGODA DOPISAŁA  ::)
a przygotowania pełną parą, jeszcze właśnie przeglądam przepisy w necie  ;D

a teraz życzonka dla wszystkich rzeszowianek obecnych i byłych ;D

prezentacja24yn.jpg

reklama
no to jezeli pogoda dopisze ja sie wybieram tez na 11 lub 12, zobacze jak mi karmienie wyjdzie zeby mała była najedzona i smacznie spała

Do góry