reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z RZESZOWA

reklama
witam
maggusia gratuluje napisz cos o porodzie

gabi jak tam u ciebie byłaś juz u księdza w sprawie chrztu, my własnie dzis idziemy popytac czy nam ochrzi 30.04

no i wróiłam i zgodził sie bez problemu

Witam sedecznie. Dawno mnie tu nie było.
Zaczynam się zadamawiać w rzeszowie:)
A pozatym będę mieć drugiego brzdąca. Termin 26 listopada:)

pozdrawiam serdecznie

czuje sie w miare ok ale mam mdłosci. Z kuba nie zaznałam czegos takiego:)
dla mnie dziwne jest ze czasem czuje jakie ruchy:) a to dopiero 6 tydzien. Na serio czasem cos mnie kopie, gdyby to byl 4 mc to powiedzialabym ze moj brzdac wojuje a tak to nie wiem:D

pozdrawiam:)

Dziorka postanowiłam że pójdę jutro bo bym chyba przegięła jak bym w wielki czwartek poszła ;D ::)

ale pogoda beznadziejna :p

Znajoma a może to całe stadko maluszków ;D ???

i hop do góry
gabi jak przygotowania do chrztu??
a ta wogóle to mam jeszcze pytanko do ciebie, w jakich godzinkach mozna poświęcic koszyczek u nas w kosciele?? jak bedzie ładna pogoda to zamierzam sie wybrać z małą

Dziorka ja też zamierzam zabrać Oskara  ;D ;D hihi może się spotkamy  ;D ; a święci się o 9,10,11 i 12 ja jeszcze nie wiem na którą się wybiorę ale raczej na 11 lub 12  TYLKO ŻEBY POGODA DOPISAŁA  ::)
a przygotowania pełną parą, jeszcze właśnie przeglądam przepisy w necie  ;D

a teraz życzonka dla wszystkich rzeszowianek obecnych i byłych ;D

prezentacja24yn.jpg

reklama
no to jezeli pogoda dopisze ja sie wybieram tez na 11 lub 12, zobacze jak mi karmienie wyjdzie zeby mała była najedzona i smacznie spała

Do góry