reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z RZESZOWA

z tym zapuszczaniem włosów to u mnie podobnie :laugh:
ja dzis pierwszy raz spacerowałam po miłej tzn poszłam do sklepu tylko trgo na strazacką boten co jest koło szkoły to nie wiem czy by mi tsm do srodka wózek wszedł a bałąm sie tam zostawic dziecko pod sklepem, bo tam nawet okien nie ma zeby widziec wózek,

reklama
dziorka no chyba rzczej by nie wszedł a zdaje się ze tam są jeszcze schody ::) ja z Oskarem zakupów jeszcze nie robiłam bo najbliżej mam do tego sklepu przy głównej drodze do tyczyna a tam musialabym wózek pod górę pchać ::)

Tak Gabi, ja jestem...czasami, mam teraz trochę mniej czasu i mniej sie udzielam na forum.

Wczoraj byłam mojemu maleństwu zakupić ciuchy wiosenne, buciki (jedyne 99 zł) itp., aż strach co bedzie gdy maleństwo podrośnie! :D

Ywka, co robilas jak Twojemu Malenstwu urosly zabki? chodzi mi o karmienie piersia, nie pogryzla Cie? Jezu, bo ja mam tak cycka pogryzionego, ze az mi krew leciala i bardzo bardzo boli. Czy dzidzi bedzie tak zawsze gryzlo, czy to jest faza przejasciowa, bo ja sobie nie wyobrazam, ze za kazdym razem wbije we mnie zabka :( Napisz mi jak sobie z tym radzilas :)
pozdrawiam wszystkie Mamy Rzeszowianki

Ząbkowanie to faktycznie przeżycia! :D
Moja na poczatku ściskała brodawke dziąsłami z tym jednym maleńkim ząbkiem i patrzyła co ja na to. Później pare razy na gryzienie zareagowałam dosyć ostro (nawet sie biedna popłakała) ale już przestała sie tak zabawiać i miałam chwile spokój. Teraz wyrosła jej druga jedynka (wszystkich ząbków ma 4 jedynki) i znowu troche zaczyna przygryzać ale nigdy nie miałam przez nią brodawek poranionych....

Poranione miałam tylko na poczatku karmienia i smarowalam je witaminą A

Pozdrawiam
ywka

ywka jak będzie większa to buciki będą tańsze ;D

ja też się boję ząbków a kiedy mogę się ich spodiewać ??

Tańsze, tak, na pewno!  :D

Adzie pierwszy ząbek wyrósł dopiero w ósmym miesiacu, trochę późno ale mój syn też tak ząbkował, wiec to chyba rodzinne  :D

_Gabi pisze:
Dziorka jakie cudne maleństwo   ;D
Maggusia to masz termin w sam raz na powitanie wiosny  ;D jak się czujesz ??? a o barierę językową się nie mart ważne jest maleństwo żeby było zdrowiutkie a my za Ciebie będziemy kciukasy trzymać. A wiesz co będziesz mieć ???  ;)
ywka Twoja córcia wygląda jak mała księżniczka jest sliczniutka a jakie ma fajne ząbki  ;D. My też dzisiaj na spacerku nie bylismy bo fatalna ta pogoda dopiero kolo 15 się wypogodziło ale juz mi się wtedy za bardzo nie chciało  ::)
A to jest mój skarbek  ;D
zmianarozmiarudsc017734ym.jpg
Gabi dziekuje za trzymane kciukasy:) MAMY SYNKA!urodzil sie akurat w termin Co u ciebie?pozdrawiam

reklama
Gratuluję synka!!! Napisz nam coś więcej, jak ma na imię, ile waży i jak Ty sie czujesz........ i fotkę poproszę!!!  :laugh:

Do góry