reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

Agacjone, witaj:-).
A ja wlasnie wpierniczam kanapeczki z jajeczkiem,jakos mnie tak nalecialo, choc wlasciwie pragne zrzucic sadelko:rofl2:. No coz bede kontynuowac moja diete po weekendzie:laugh2:

reklama
Dziewczynki nie wiem czy wiecie, a jeśli nie to spieszę donieść:
Magdusia_ 04.03.2010 o godzinie 19:40 urodziła córeczkę Alicję. Malutka ważyła 2800 i mierzyła 56 cm. Dostała 10 ptk. :-))

Witam nowe forumowiczki!!!

Ech... i tyle mojej pomocy przy remoncie - mam katar jak cholera, a do tego łapią mnie bóle głowy, zaczynają puchnąć nogi ( nogi to wogóle - mam wrażenie, że mnie bolą i nie słuchają ). Tak więc zakazano mi czegokolwiek, a mnie aż świerzbi!!! Wkurzają mnie te nikłe postępy (mąż cały dzień praca z dojazdem do wawy, a na wynajęcie ekipy nas nie stać :-(( ) reszta też pracuje a przez 3 godz dziennie to, ze tak powiem gów.. się zrobi. Zawsze do południa porobiłam jakieś drobnostki to jeszcze mnie opierdzielili!!! M zabrał klucze i powiedział, że mogę się "na salonach" tylko w jego obecności pokazać, bo musi mieć nade mną kontrolę...
I bądź tu spokojna... Maluszek nie będzie czekał a ja się stresu najjem co nie miara!!!

Dobra, nie zamulam ;-)
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli!!!

witam
dziekuje za mile przyjecie:-)
Madzi choc jej nie znam gratuluje dzidzi....teraz chyba Alicja jest w modzie bo co gdzie jakias dziewczynka to Alicja...:-)
a do mnie wczoraj do sklepu przyszli rodzice z 4-5 miesieczna dziewczynka i powiedzieli do niej Zosieńsko...a ja normalnie sie zakchalam od razu w tym imieniu....jak kiedys bedziemy miec córcie to napewno bedzie Zosia:-):-) piekne imie:sorry2:

ja juz w pracy i tak do 19...ale damy rade...a tak mi bylo szkoda zostawiac chlopakow w domu takie sloneczko by sie na spacerek poszlo a tu lipa....:zawstydzona/y:

Dzień dobry!
I ja witam wszystkie nowo przybyłe mamusie.Agacjone,Aga fajnie że dołączyłyście do nas.No to w przyszłości będzie wielgachne spotkanko jak wszystko wypali :tak::tak::tak:.
Justa to teraz może wpadniesz do mnie zrobimy małe sprzątanko bo samej to brak mi weny.
Magdusia gratuluję córci!!!
Donkat jak tam głowa.Oby dziś już lepiej.
Sewa miłego leniuchowania.
niekat gdzieś Ty?

A ja za jakiś czas zamawiam sobie dla odmiany córeczkę.I dam jej na imię Lilianna.A Wy macie trzymać kciukasy żeby nie trafił mi się kolejny chłopak.;-):blink::-D

Miłego dzionka!!!

witam!!!

dzis juz glowa nie boli. na razie sie trzymam zdrowo i z dobrym humorem:-)

Dziewczynki nie wiem czy wiecie, a jeśli nie to spieszę donieść:
Magdusia_ 04.03.2010 o godzinie 19:40 urodziła córeczkę Alicję. Malutka ważyła 2800 i mierzyła 56 cm. Dostała 10 ptk. :-))

o rety, ale dluga chudzinka! sama skorka i kostki:szok:

Ech... i tyle mojej pomocy przy remoncie

Maluszek nie będzie czekał a ja się stresu najjem co nie miara!!!

ja tez szalalam w ciazy i robilam wszystko, ale jednak lepiej czasem sie pooszczedzac;-)
wiecej strseu sobie przyspozysz, jak cos sie zacznie dziac niedobrego z dzidzia:sorry2:

Madzi choc jej nie znam gratuluje dzidzi....teraz chyba Alicja jest w modzie bo co gdzie jakias dziewczynka to Alicja...:-)

tez coraz czesciej slysze to imie.
moja siostra tez jest Alicja, ale to bylo.............lat temu;-):-D

A ja za jakiś czas zamawiam sobie dla odmiany córeczkę.I dam jej na imię Lilianna.A Wy macie trzymać kciukasy żeby nie trafił mi się kolejny chłopak.;-):blink::-D

to juz bedziemy trzymac kciuki, zeby zamowienie sie udalo;-):-D

O matko, znów się opuściłam.

Witam serdecznie nowe mamusie :-)
agacjone23 a Ty mieszkasz może we Wsoli? https://www.babyboom.pl/forum/members/agacjone23-44674.htmlMam niedaleko teściów i jestem tam w zasadzie co tydzień, a nawet częściej.
Justa no proszę , Amelka uczy się już od pieluszki pomagania mamusi :-) oby tak dalej.
Gratulacje dla Magdusi, długą kruszynkę urodziła :-)

reklama
Spełnienia wszystkich marzeń,
zadowolenia z siebie,
radości życiowej
i aby każdy kolejny dzień
był Dniem Kobiet
życzę Wam .... wspaniałe,
niepowtarzalne Panie!

Do góry