reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

Czesc dziewczyny:-),
troche zastanawialam sie, czy do Was dolaczyc, bo juz od ponad 6 lat mieszkam poza granicami kraju, ale wlasnie zauwazylam, ze nie bylabym jedyna, wiec pewnie nic nie bedziecie mialy przeciwko:-);-). Jak widac z suwaczkow mam dwoch malych rozrabiakow i trzecie w zamysle:-D

reklama
hejka
witam sobotnio

co do tego kijka to sie poplakalam i glodnemu chleb na mysli--ale glodny glodnemu zawsze wypomni:-D:-D:-D

co do prezentu to Myfa nie pomoge,wspolczuje tylko bo maly londynczyk zdecydowanie fajniejsze zabawki moze miec,ale jkaby mi cos wpadlo do glowy to dam znac:tak:

Sewa ja tez jestem za tym spotkaniem w realu:-)

witam!!!

kawka juz dawno za mna a jakas spiaca jestem...

Biorę się dziś za generalne porządki. Od mycia okien po odsuwanie mebli.:dry::dry::dry:

kobieto, nie szalej!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: do swiat jeszcze daleko, a pogoda tez niezbyt zahcecajaca:-p

Czesc dziewczyny:-),
troche zastanawialam sie, czy do Was dolaczyc, bo juz od ponad 6 lat mieszkam poza granicami kraju, ale wlasnie zauwazylam, ze nie bylabym jedyna, wiec pewnie nic nie bedziecie mialy przeciwko:-);-). Jak widac z suwaczkow mam dwoch malych rozrabiakow i trzecie w zamysle:-D

my nie mamy nic przeciwko:-)

Całe mieszkanko wysprzątałam z pomocą Amelki :oo2: i mężola. Boszszsz jakie to dziecko ma zapędy do pomocy.:szok: Pomagierka jakich mało.:tak::-D Roznosiła wszystko po całym mieszkaniu.:baffled: Dwa razy wylała miseczkę z wodą.:crazy:

aga29 miło , że zajrzałaś.:tak: My tu fajne kobity:tak:;-):-D. Klikaj z nami jeśli masz ochotę.:tak: A bywasz czasem w Radomiu jeszcze?

Dorotko :-D coś w tym musi być.:-p;-):-D

Tak jak i sewa również mam nadzieję na to , by Radom dołączył do projektu.:tak: Narazie czekamy.

EDIT: o donkat LIVE :-):-):-)

Dzieki za mile przyjecie, z reszta innego sie nie spodziewalam:-D;-)
Sewa, nie bede sie bardzo o sobie rozpisywac, bo ksiazke bym musiala napisac:-D. Ale pokrotce to, mam 34 lata, z wyksztalcenia germanistka, maz Niemiec, dlatego wyladowalam w Dojczlandach, pracuje w kancelarii, obecnie na wychowawczym:-).
Justa, pewnie, ze bywam w Radomiu, moze nie tak czesto, jak bym chciala, ale jestem:tak:. Bylam w grudniu na caly miesiac u rodzicow z dzieciakami i spedzilismy super czas:tak:. Teraz pewnie Radom przyjedzie do mnie:tak:. W pazdzierniku mamy wesele, wiec przyjade mam nadzieje na conajmniej 2 tygodnie:tak:

witam
postanowilam ze sie odwaze i cos skrobne...otoz pochodze z radomia ale mieszkam hmmm...10km od radomia:-D:-D w kierunku Jedlińska...ale w radomiu jestem codziennie bo tu pracuje...
nie [pytam sie czy moge dolaczyc tylko sie poprostu wprosze:-D:-D:-) i napisze kilka slow o sobie...mam 25 lat...tak tak tak to juz ćwierć wieku :szok::-) mam męża i 14 miesiecznego syncia Jakuba:-D hmmm co jeszcze????
a chyba narazie starczy musze sie troche wczytac bo za mało o was wiem...ale jak i kiedy przeczytac te 270stron???:szok:

pozdrawiam z pracy ale zaraz koncze :-)

myslalam, ze padne, tak mnie glowa bolala, ale po tabletce juz lepiej. na szczescie niunka dala mi polezec

Agacjone,
a Ty czasem nie pisalas juz znami? cos mi ten nick mowi...

myslalam, ze padne, tak mnie glowa bolala, ale po tabletce juz lepiej. na szczescie niunka dala mi polezec

Agacjone,a Ty czasem nie pisalas juz znami? cos mi ten nick mowi...

donkat jak nic przepracowałaś się.:tak::tak::tak:;-):-D

Agacjone też mam takie odczucie , że gdzieś już widziałam ten nick...:oo2::rolleyes2::rolleyes2::huh::ninja2::rolleyes:. Jedlińsk niedaleko Radomia.:tak::-):-) A i tam mam znajomych.;-)

aga29 noo to jak w Radomiu będziesz w październiku to tym bardziej nalegam na Twoje zadomowienie sie u nas na forum.:tak:;-):-)

Padam laski....:baffled:

reklama
tak kiedys moze jednego posta napisalam ale to dawno temu jeszcze jak w ciąży bylam....potrem sie przeprowadzalam i niemialam czasu na kompa potem dzieciołek a teraz mam troszke wiecej czasu to chcialabyum z kims popisac wymienic sie jakimis doswiadczeniami, i ogolnie popisac....nawet dla nowych znajomosci:-)

Do góry