reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
....aż się opłakałam ze śmiechu :-)
zapomniałam napisać, ze kupiłam tez w Pepco piżamkę super z nadrukiem szkieletu z pajączkami...możne straszna sie wydawać ale mój chrześniak takie Halloweenowe rzeczy lubi....

skrzynka z narzedziami super....jak cos znajde teraz w Radomiu (na weekend jedziemy do rodzicow) tokupie ...musze jednak jeszcze wziasc pod uwage to zeby im sie do walizki zmieściło jak beda wracac.....wiec skrzynka taka odpada :-(

Witam dawno mnie tu nie było i prosze jakie zmiany! Ale szczerze mówiąc tamten "wystrój" bardziej mi się podobał może się przyzwyczaje Taka jestem zasypana pracą że nie mam czasu nic napisać Musze pisać prace magisterską, prace zaliczeniowe, do tego mam praktyki, w domu też ciągle coś do roboty a Majunia jakaś marudna - zęby! co jeszcze ? Maja fatalnie śpi więc ciągle chodze niewyspana. Ale się wyżaliłam!!! i jakby tego byłomało to chyba łapieją jakieś przeziębieni bo ma taką jakby chrypkę i czasem sobie kaszlnie, ale nie ma gorączki i jest raczej wesoła co wy na to? pozdrawiam gorąco

przepraszam że to napisze ale nie wytrzymam... bo moja Oli mówiła przez dłuższy czas kijek na... siusiaka:laugh2::laugh2::sorry::nerd::rofl2::cool2::oo2::rofl:

oj Justa, wstydzilabys sie!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

.

skrzynka z narzedziami super....jak cos znajde teraz w Radomiu (na weekend jedziemy do rodzicow) tokupie ...musze jednak jeszcze wziasc pod uwage to zeby im sie do walizki zmieściło jak beda wracac.....wiec skrzynka taka odpada :-(

Myfa, a nie zostajesz na tydzien w Radomiu, bo moze bysmy sie w koncu na zywo zobaczyly?

Witam dawno mnie tu nie było i prosze jakie zmiany! Ale szczerze mówiąc tamten "wystrój" bardziej mi się podobał może się przyzwyczaje Taka jestem zasypana pracą że nie mam czasu nic napisać Musze pisać prace magisterską, prace zaliczeniowe, do tego mam praktyki, w domu też ciągle coś do roboty a Majunia jakaś marudna - zęby! co jeszcze ? Maja fatalnie śpi więc ciągle chodze niewyspana. Ale się wyżaliłam!!! i jakby tego byłomało to chyba łapieją jakieś przeziębieni bo ma taką jakby chrypkę i czasem sobie kaszlnie, ale nie ma gorączki i jest raczej wesoła co wy na to? pozdrawiam gorąco

jak nawal roboty, to zawsze jeszcze dziecko marudzi. tak jest.
niedawno Julitka miala taki katar dziwny, ze nie wyplywal, tylko splywal do srodka i dlatego miala chyrpke, ktora chciaal odkaszlnac

milego weekendu babki!!

Ekhem.:cool2::cool2:Nie obrażę sie , że mnie w to wciagasz , ale tez nie obrażę się jeśli mi w tym pomożesz. :tak:;-):-)Wręcz licze na to.:tak::tak::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

donkat wstydze się.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale to niekat ma niesmaczne mysli.:-p:-p:-p:-D:-D:-D. Hmmm.... jakby głodnemu chleb na myśli.:-p:-p:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sewa jakie ty masz piękne suwaczki :tak::tak::-):-):-)

Biorę się dziś za generalne porządki. Od mycia okien po odsuwanie mebli.:dry::dry::dry:

Miłego dzionka kobietki.:tak:

reklama
Do góry