Dzień dobry ,z kijem w dłoni się witam.
przepraszam że to napisze ale nie wytrzymam... bo moja Oli mówiła przez dłuższy czas kijek na... siusiaka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry ,z kijem w dłoni się witam.
przepraszam że to napisze ale nie wytrzymam... bo moja Oli mówiła przez dłuższy czas kijek na... siusiaka
.
skrzynka z narzedziami super....jak cos znajde teraz w Radomiu (na weekend jedziemy do rodzicow) tokupie ...musze jednak jeszcze wziasc pod uwage to zeby im sie do walizki zmieściło jak beda wracac.....wiec skrzynka taka odpada :-(
Witam dawno mnie tu nie było i prosze jakie zmiany! Ale szczerze mówiąc tamten "wystrój" bardziej mi się podobał może się przyzwyczaje Taka jestem zasypana pracą że nie mam czasu nic napisać Musze pisać prace magisterską, prace zaliczeniowe, do tego mam praktyki, w domu też ciągle coś do roboty a Majunia jakaś marudna - zęby! co jeszcze ? Maja fatalnie śpi więc ciągle chodze niewyspana. Ale się wyżaliłam!!! i jakby tego byłomało to chyba łapieją jakieś przeziębieni bo ma taką jakby chrypkę i czasem sobie kaszlnie, ale nie ma gorączki i jest raczej wesoła co wy na to? pozdrawiam gorąco