reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
cześć wszystkim:-)
mogłabym sie do was dołączyc? nazywam sie Agata, kiedys kidys pisalam z wami ale z tego co kojarze to jak bylam w ciazy a to jakis rok temu:-D w styczniu urodzilam Kubunia ktory teraz ma juz 9 m-cy:szok: tak to zlecialo

mieszkalam w radomiu ale wyprowadzilam sie za mężem:-D:-D i teraz mieszkamy sobie w niedaleko jedlinska...Kubus teraz spi a zarazem odpoczywa bo wlasnie skonczyla mu sie 3 dnowka w sumie to 5 dniowka..wysypka juz prawie zeszla....takze koniec choroby:-)

4-pak zaa 34 zeta w sumie drogo....za ta cene mam Georga 7 pak ...gatunkowo super.... powiem Wam ze Tex ma super zreczy czasem , ale z cenami przeginaja...jak na hipermarket....
ostatnio plaszcz za 450 zeta byl, cenowo przewyzszal plaaszcze z sieciowek H&M , nawet Vero Mode ..... dobra nie narzekam bo wyjde na skapa ;-)

a gdzie ta promcja na bodfziaki za 1,9?

donkat nie widze w gazetce tych ubranek hmmm

ja zapisalam sie na 3 konsultacje w sobote..... ide razem z siostra...

alez sie dzis ruch zrobil:-)

a ja siedze przezarta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok:
takie lakmostwo mnie dzis dopadlo, ze az wstyd. ciezko mi teraz na brzuchu i sumeiniu:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i po slonku, teraz pada:crazy:

cześć wszystkim:-)

ja tez kojarze:-)
zapraaszamy:tak:

A jajko? hmm...ja do zupki dodaję, poza tym jajecznicę na masełku też wciągnie...:tak:I choć zębolków jeszcze nie mamy chlebek z masełkiem, jajeczkiem wchłaniane są :tak:. A spróbuj jeśc i jej nie dać .:confused2::rofl2:

o, o jajecznicy zapomnialam:tak:
z Amelki taki zarlok? a figure trzyma jak na prawdziwa laske przystalo:-D

4-pak zaa 34 zeta w sumie drogo....za ta cene mam Georga 7 pak ...gatunkowo super.... powiem Wam ze Tex ma super zreczy czasem , ale z cenami przeginaja...jak na hipermarket....
ostatnio plaszcz za 450 zeta byl, cenowo przewyzszal plaaszcze z sieciowek H&M , nawet Vero Mode ..... dobra nie narzekam bo wyjde na skapa ;-)

a gdzie ta promcja na bodfziaki za 1,9?

wlasnie taki 7pak proponowalam Juscie:-D

gdzies mi mignela ta promocja body, ale nie pamietam , w ktorym sklepie

donkat nie widze w gazetce tych ubranek hmmm

bo to jest w takiej malej gazetce-dodatku. czasem takie wychodza sezonowo. nie ma w necie?

znalazlam, to jest Trzymaj fason
http://www.biedronka.pl/img/ofespec/winter2009/1176.php

Ostatnia edycja:
donkat to żelazo to Ferrum Lek.Podaję je strzykawką ale i tak widzę że miesza je języczkiem po całej buzi i obawiam się że zabarwi ząbki.
A gdzie można nabyć taki 7pak? Ja Antkowi już znów zaczęłam zakładać pod bluzeczkę i jak zapnę na rajtuzkach to też z pupy nie zjeżdżają. I małemu wygodniej i ja nie muszę mu ciągle nic podciągać.
justa_82 a ta jajecznica to na śniadanie czy na obiad?

Kupiłam Pampersy 2 gigant paczki za 86 zł w Leclercu. A przy okazji nabyłam Bebiko HA, spróbujemy dawać Antośkowi przed snem zamiast cycuszka. A w planach mam, że jednak spróbuję zrezygnować z nocnego karmienia i pierś będzie dostawała tylko rano i po południu.

agacjone witaj i zapraszamy do aktywności :-)

ja ostatnio zakupilam kilka fashjnych ciuszkow na realu w m1, jak dla mnie to taniocha...polówki po 19,9, a ostatnio kupilam body z lugim rekawem za 9.9 a jakie inne fajne tanie rzeczy, naprawde polecam.....raz kupilam spiochy z TIP-u to dziadostwo c swiat nie slyszal, taka sie szmata zrobila ze bleee.....

ja tez sie obzarlam i wlasnie mięte pije bo zaraz brzuchol mi wysadzi....hhihi

reklama
jak jzu o ciuszkach mowa, to powiem wam, ze ja teraz oprocz skarpetek, majteczek i rajtuzek dla niunki to prawie nic nie kupuje:sorry:. duuuzo ciuszkow nowych przywiozlam z Angli i drugie tyle milam wczensiej kupione w ciuchowniach. z polskich ubranek to niunka ma to, co dostanie.

Do góry