reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
aga 111 jak miło Cię tu spotkać :-) Ja niestety ie znam namiarów na żadnego neurologa.
-j-
gratuluję Amelce!! Na pewno niedługo wpadnie na to co trzeba zrobić z rączką :-) No i super że masz już net przynajmniej na dwa lata:-)
Następnym razem wołaj Antka to na pewno zareaguję :-)
sewa pogoda się zrobiła ładna to wszystkie więcej czasu spędzamy poza domem, a jak już wracamy to większość czasu pochłaniają obowiązki. A Tobie jeszcze na przygotowaniach do wyjazdu tym bardziej czas szybko leci.

A my na razie nie możemy zarejestrować auta , bo okazało się że numer vin w dowodzie rejestracyjnym i ten na silniku różni się jedną literką, a że auto jest sprowadzane z Niemiec to Niemcy muszą wystawić dokument stwierdzający że zaszła pomyłka. I dopiero w pryszłym tygodniu wszystko ma być załatwione.

Filwinko cieszę się że Antoś dołączył już do grona zęboli:-).Teraz już będzie z górki.

-j-
to Amelcia zrobiła Wam nie lada niespodziewajkę z tym przekręcaniem.A i z rączka lada moment da sobie radę.Fajnie że już macie podłączonego neta.Może wreszcie coś się tutaj ożywi.

Sewa Ty pewnie już odliczasz dni do przyjazdu i spotkania z rodzinką.

aga111 witaj!

A mnie pogoda zaczyna dobija.Wychodzę na balkon-świeci słonko,więc ubieram Kubka,tacham wózek na dół,a tam co?Ciemne chmury idą akurat w naszą stronę.Więc tacham wózek z powrotem na górę i tak w kółko:wściekła/y:.
Teraz popadało(popadało to mało powiedziane-polało-znacznie lepiej)a my idziemy pluskać się w kałużach.

Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie:-). Tylko ja nie jestem z Radomia a z Kozienic. Za to w Radomiu studiowałam i troszkę znam to miasto.
Sewa jeszcze raz dzieki za namiary:-).

reklama
Do góry