reklama
filwinka miło że pytaszmoja mam jest troszke bardziej uparta niz ja i zazwyczaj ja musze pireszwa wyciagac reke - tym razem dłuzej to trwało niz zwykle ale ni chciałam za żadne skarby wyjeżdżać zanim nie wyjaśnimi sobie tej chorej sytuacji sprzed tygodnia.Poszłam do niej an dół wczoraj wieczoram i jak sie okazało ona na mnie czekała cały czas az przyjde pogadać.od razu się pogodziłysmy i zapowniłyusmy o wzajemnej trosce o nasze dobro itp...:-)tak że kryzys zażegnany i moge jechac na wakacje z czystym sumieniem wolnym od ciężarukocham ta moja mamę i nie chce się z nią gniewac bo jest najlepsza babcia na świecie a dla mnie robi na prawde duzo jako dla córki
a z mniej fajnych wieści to oliwia ma zepsutego zeba i nie wiem co z tym fantem zrobic:-(nasza dzielnicowa dentystka poszła na urlop a my wujeżdżamy w sobote.Boje sie że po powrocie bedzie gorzej bo ząbek dośc szybko sie psuje *jeszcze nie dawno była mala plamka a terazjuz widze dziurkę Dorotka u Was przyjmujecie dzieci??
a z mniej fajnych wieści to oliwia ma zepsutego zeba i nie wiem co z tym fantem zrobic:-(nasza dzielnicowa dentystka poszła na urlop a my wujeżdżamy w sobote.Boje sie że po powrocie bedzie gorzej bo ząbek dośc szybko sie psuje *jeszcze nie dawno była mala plamka a terazjuz widze dziurkę Dorotka u Was przyjmujecie dzieci??
netka1
Fanka BB :)
Wysyłam Ci numer na priv.cześć dziewczyny
ja tak przelotem, jestem z moimi maluchami u rodziców ... moj straszak mi sie chyba rozchorowal po chrzcinach, szukam namiarow na pediatre Pana Zbigniewa Dziwisza super specjalista slyszalam noi jezdzi z wizytami po domach....
bede wdzieczna jesli podacie mi namiary...
Pozdrawiam.
donkat
witam!!!
oj, ja tez mam dosc tego zarusiedze prawie caly czas w domu, bo chlodniej
na odwiedzinki czekam:-)
tez o tym myslaalm, ze trzebaby sie zorganizowac.
przyszla sobota? pasuje wam?
Wygląda na to że przed nami kolejny upalny dzień :-( Ja lubię ciepło ale nie aż tak!
donkat dziękuję , jak sobie tylko odświeżę technikę jazdy to przyjeżdżamy z Antosiem popluskać się w baseniku :-)
oj, ja tez mam dosc tego zarusiedze prawie caly czas w domu, bo chlodniej
na odwiedzinki czekam:-)
A kiedy w końcu my sie wszystkie zbierzemy i usciskamy?
tez o tym myslaalm, ze trzebaby sie zorganizowac.
przyszla sobota? pasuje wam?
my niestety wyjeżdżamy w tą sobotę i wracamy w nastepna niedzielę:-(a żar i mnie doskwiera - zwłąszcza że muszę siedzieć w gorącym biurze 8 h (a on 7.00 juz jest za ciepło jak na mnie) a jak wyjdę na dwór to żadej ulgi nie czuję.. dopiero teraz jak sie rozebrałam i zimny prysznic wzięłam poczułam sie lepiej.....
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
netka dzieki sliczne...dzisiiaj byl lekarz pierwsze wrazenie super rzetelny, skarbnica wiedzy , super podejscie do dzieci, i wizyta domowa tansza niz u nas w klinice,
moj trzylatek na antybiotyku niestety, za to niemowlak zdrowy uff...
moj trzylatek na antybiotyku niestety, za to niemowlak zdrowy uff...
netka1
Melduję się i ja.
Mnie pasuje ta sobota,ale następna już nie za bardzo.Jeżeli trudno będzie się nam zgrać co do soboty,to może któregoś dnia na tyg.Chyba nie ma co robić takich dalekosiężnych planów spotkaniowych bo i tak jesteśmy zależne w znacznym stopniu od kapryśnej pogody.Postawmy na spontaniczność.Co Wy na to?
Buziole!
Mnie pasuje ta sobota,ale następna już nie za bardzo.Jeżeli trudno będzie się nam zgrać co do soboty,to może któregoś dnia na tyg.Chyba nie ma co robić takich dalekosiężnych planów spotkaniowych bo i tak jesteśmy zależne w znacznym stopniu od kapryśnej pogody.Postawmy na spontaniczność.Co Wy na to?
Buziole!
aaa jedziemy na Śląsk.Teściowie zawitaja do kraju to trzeba się z nimi zobaczyć.W koncu dwa razy do roku sie tylko widzimy (i neich tak zostanie bo jest ok) no i sis mam 200 m od nich wiec czuje sie tam jak u siebie;-)ayrakcji na pewno więcej niz w Radomiu.Wymieramy sie do Zoo, do Aquaparku i jakiejśc tam a'la Fantazjinudzić sie nie bedę a jak pogoda dopisze to i woda niedaleko jest niejaka więc ochłodzić tez sie mozna przyjemnbie;-)tylko żeby była ta pogoda bo mi tu koledzy w pracy kraczą że będzie lałołobuzy
reklama
netka1
niekat w takim razie udanego wyjazdu,pięknej pogody i świetnej zabawy życzę.!!!
-j-super że koncert Wam się udał i troszkę się rozerwałaś.Może choć przez chwilkę przestałaś się zamartwiać.Trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się po Waszej myśli.
myfa to dobrze że maleństwo uchowało się przed choróbskiem.Starszak ma już mocniejszy organizm i da sobie radę.Zdrówka życzę dla choraska!
-j-super że koncert Wam się udał i troszkę się rozerwałaś.Może choć przez chwilkę przestałaś się zamartwiać.Trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się po Waszej myśli.
myfa to dobrze że maleństwo uchowało się przed choróbskiem.Starszak ma już mocniejszy organizm i da sobie radę.Zdrówka życzę dla choraska!