reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

donkat no właśnie miałam zaproponować , że chętnie zrobię zdjęcia naszych maluchów Zdobyłabym trochę doświadczenia z dziećmi i zdjęć do portfolio :-) Tak, że ja bardzo chętnie, jak tylko pogoda się poprawi i będziemy się mogły spotkać.
-j- a Ty pewnie w trakcie przeprowadzki. W razie czego będziemy miały kontakt sms-owy , póki nie założycie netu.
dorotka.1 całe szczęście że obeszło się bez szpitala. Córeczka moich znajomych chorowała też niedawno i kilka razy jeździli z nią do szpitala na kroplówki bo tak się odwadniała.
niekat no właśnie ja wyszłam z założenia że kiedy jak nie teraz. A przy okazji może w końcu wezmę sprawy we własne ręce i zacznę łączyć pasję z zarabianiem na życie.

reklama
dorotka, dawaj malej probiotyk

filwinko, ja jak najbardziej chetna jestem an sesje:tak:

juz wypluskana, gladziutka i pachnaca. paznokietki schna...
jutro tylko do fryzjerki i jedziemy do mamy, a potem na weselicho:-)

milego weekndu kobietki!!

niekat,
bawcie sie dobrze!!

no ja po weselu zyje i mam sie dobrze a Ty donkat;-):-p
Marcel zasnął ok 22 w wózku a Oli smigała z przygruchanym chłopaczkiem do 1.00 kiedy to sie wzięliśmy i zawinelismy do domku:tak:niedziela niekoneicznie była przyjemna dla mnie ale sama jestem sobie winna - mogłam udawac ze moje małżęnstwo jest noramlnie i pozwolic pić na weselu mężowi :laugh2:wybawiłam sie jak zawsze super mimo ze tancowania było raczej mało (bo dzieci) ale za to przy spiacym Marcelu non stop ktoś stał i pogaduchy były i smiechy bo nie widzielismy sie z wiekszością od ostatniego wesela czyli z rok!w sierpniu znów sie pobawimy:laugh2:juz nie moge sie doczekać:tak::-)

witam!!!

w koncu niunka padal i mam chwilke na kompa;-)

no ja po weselu zyje i mam sie dobrze a Ty donkat;-):-p
:-)

ja tez zadowolona:-) wytanczylam sie, pogadalam z przyjaciolka, z ktra sie widujemy raz na rok/dwa lata bo mieszka w Brazylii. tym razem ja popijalam winko, a nie P wodke i dlatego tez nie musielismy sie zbierac przed 24 jak zazywczja, gdy sie dorwie do wodopoju:baffled:;-)
juz nie wspomne, ze pewnie ejstem 2kg ciezsza po obzarstwie:szok:
poogda sie opamietala i zrobilo sie ladnie po poludniu, choc chlodno

my kolejne wesele mamy 27.06 na miesjcu, w radomiu
wtedy bedziemy swiezo po urlopie nad morzem, wiec moze zablysne opalenizna;-)

reklama
Do góry