reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

witam kobietki!!

przywiezlismy z nami mame, wiec niunka znow ma swoja babcie na miejscu:-);-)
a jak zajechalismy w sobote do mamy, to myslalam, ze Julitka ze szczescia sie posika:-Dbiegala po calym domu, skakal, popisyywlaa sie, smiala...:-D:-D
babcia widzac to szczescie nie mogla nie przyjechac;-)

filwinko, jak M? nerki okrutnie bola, biedaczek:-(

udalo sie spotkanko? dzieci nie sunely przed placem zabaw?

reklama
Hej.
donkat
M już w domu. Urodził wczoraj rano kamień i ból na razie nie powinien wrócić, aż do następnego porodu. A ten trwał długo. Faceci to jednak nie mają predyspozycji :-)
A spotkanko bardzo udane. -j- ma już takie duże dzieci, że aż się zastanawiam kiedy Antoś taki będzie :-) Jednak zdjęcia nie oddają całej prawdy. Kacperek i Julka to dwa żywioły :-) Śliczne i rezolutne dzieci :-)A Amelka to mała modelka. Slicznie pozowała do zdjęć (jak tylko brzuszek dał trochę odsapnąć :-)
Następnym razem koniecznie musimy spotkać się w większym gronie.Julitce na pewno się spodoba.
-j- mogę wkleić zdjęci na zamkniętym?
A dziś nasze święto Mamusie! Wszystkiego najlepszego :-)

witam!!!

dziekuje za zyczonka i Wam rozniez zycze duzo radosci ze strony Waszych pociech (nie tylko tych nieletnich:-D:-D)!!

ten tydzien odpada jesli chodzi o spotkania, bo jest moja mama, apoza tym to wykorzystuje jje obecnosc i nadrabiam zaleglosci

fajnie, ze dzieci milay okazje sie pobawic, a mamy pogadac:-):tak:

filwinko
, wklej tez kilka z ostatniej wizyty u was, dzieki

niekat, co z Toba?

sewa, nie smutkaskuj:no: zaraz ktoras podesle Ci zaproszenie do zamknietego (ja nie umiem/nie moge?). kogo jak kogo, ale Ciebie nie ominiemy!!:-)

witam sie i ja za zadko tu wchodze ,na tyle ze przeoczylam spotkanko

ale na nastepne jak najbardziej sie pisze jesli mozna oczywiscie
co do zamknietego to jak sie poprawie z obecnoscią oczywiscie to tez poprosze jesli mozna

a co do mnie to dostalam piekny prezent na dzien mamy--julka dostala goaczke 39 stopni i wymiotowala-zaraz jade do lekarza

caluski dla wszystkich

sewa,oj nie zapomniałyśmy tylko czekałyśmy aż się pojawisz :-)
donkat do kiedy mama zostaje?
-j- jak tam brzuszek Amelki? Dziś było lepiej?
dorotka.1 jak tam Julka? Mam nadzieję że to nic poważnego.
A my dziś cały dzień spędzliśmy poza domem. M jest na zwolnieniu do końca tygodnia to można było pozałatwiać jakieś zaległe sprawy.
Najpierw zakupy w markecie, potem wybraliśmy się do chrzestnej Antośka i wypisywałam jej zaproszenia na wesele, a w międzyczasie urwałam się do naczyniowca i znów mnie szlag trafił przed gabinetem. Specjalnie pojechałam na 17-stą bo miałam 26 numerek a tu się okazuje że numerki nie są ważne, bo jedni mają a inni nie i trzeba sobie zająć kolejkę i czekać. A czekało nas 60 :szok:osób. Okazało się że pani w rejestracji nie wszystkim wydała numerki i to był jej błąd. No to stwierdziłam że ja nie mam ochoty ponosić konsekwencji czyichś błędów i chcę złożyć skargę. No i okazało się że zostałam przyjęta za jakieś 10 minut. Dziadostwo.
A przypomniało mi się że w Biedronce są ieluszko Dada po 27 zł w komplecie z grzechoczącymi skarpetkami. Kupiliśmy dziś bo jednak Huggiesy nam przeciekają przez noc.Mam nadzieję że będą lepsze.

A, no i nie pochwaliłam się prezentem na dzień mamy. Co prawda wczoraj go dostałam ale też się liczy ;-)
Antoś po raz pierwszy sam wstał. Złapał się brzegu kołyski i wstał na nózki z wypiętą pupą i krzyczał bo nie wiedział co dalej :-)
Wczoraj też roztrajkotał się na dobre i odkrył jakie cuda można powiedzieć :-) I cały dzień gadał, dadada, bababa, plelele, blelele i tym podobne :-)

reklama
Do góry