reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Cześć dziewczynki!
Witam Nowe Mamy!
Oj to się u Was porobiło z tymi rotawirusami czy też innym cholerstwem.

U nas wszystko dobrze a nawet lepiej,dużo lepiej.
Dziś mogę się oficjalnie pochwalić że,że ....jestem w 5.5 tyg ciąży.:-):happy2::yes:.
Termin mam wyznaczony na 31 sierpnia.Ależ jestem szczęśliwa!!!Dziś widziałam już mały punkcik(Moje maleństwo)na USG.Śliczności!
Pozdrawiam cieplutko!!!:-).

netka gratuluje :happy::happy::happy: Ja juz bym chciala urodzic juz mi coraz ciezej i nie moge sie doczekac kiedy zobacze mojego synka. z drugie strony pierwszy porod i chyba coraz bardziej sie boje ze nie dam rady naturalnie urodzic, ze nie bede w stanie wytzymac tego bolu. :-(

sewa pamiętam, hmmm my się chyba nigdy nie przeprowadzimy już zwątpiłam w koniec tej budowy czy tam remontu.

Ja rodziłam na Józefowie i mi krocze nacinali.
Kasiulka urodzisz nie martw się, a jak urodzisz to zapomniesz że bolało.

Kochane kurujcie się mamy pandemię rotawirusa z Radomiu. Podobno. My na szczęście już po.
Właśnie skończyłam korki oj padam na pysk. Jutro bal w przedszkolu.

witam kobietki!!!

witam rowniez kolejne mamusie, kotre do ans doloczyly:tak:

mielsiemy kilka dni kompa wnaprawie i stad moja nieobecnosc;-)

julitka ma katarek, ale jzu przechodzi. na szcsecie pozwlala jej spac nocy, nie kaszle, wiec sie nie martwie.

dodatkowo maz tez smarka , boli go gardlo, czekam tylko, az mnie zlapie:confused2:

niunka czaesm ma zadziutka kupe, ale to chyba przez zeby, bo zbieglo sie wsystko na raz. sa juz na wierzchu, a jecsze ja mecza:-(

poza tym jest u nas moja mama, wiec milo mi dni mijaja. rozpuscila troche julitke, wiec az sie boje co bedzie jak pojedzie:szok:

niekat, zycze zdrowka dla Oliwii, biedulka sie nameczy:-( i co, Marcelek nadal nie am zadnych oznak? ja tez sluyszlalam, ze niekoniecznie rodzenstwo choruje w jednym czasie.

Hej !

A u mnie też szpital.Wczoraj szykowaliśmy plecaki do szkoły i przedszkola a w nocy Julia zaczęła zwracać.Ehhh.... Kacper poszedł do szkoły ale też jakiś niewyraźny. Julka leży blada, nic nie je. Pić duzo pije, ale też jeszcze zwraca. To była ciężka noc.

kurujcie sie, kurujcie:tak:

No to i ja się dorobiłam.:-( Całą noc zwracałam, nawet śliną, którą połykałam.:-(

lepiej ci juz? jejku, jzu nie moglo ci darowac tej meczarni?:crazy:

U nas wszystko dobrze a nawet lepiej,dużo lepiej.
Dziś mogę się oficjalnie pochwalić że,że ....jestem w 5.5 tyg ciąży.:-):happy2::yes:.
Termin mam wyznaczony na 31 sierpnia.Ależ jestem szczęśliwa!!!Dziś widziałam już mały punkcik(Moje maleństwo)na USG.Śliczności!
Pozdrawiam cieplutko!!!:-).

:-):-):-):-):-):-)GRTULUJE!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
dbaj o siebie!!

reklama
Witam wieczorowa porą:-)
Ja dopiero wstalam:-D bo lezalam caly czas..bylam dzisu meza w pracy i powiem wam poszlam do kiblka a tam niespodzianka....znowu krewka teraz to juz sie wystraszylam...po meza i mowie jedziemy do szpitala bo krwawie....zadzwonilm tez do mamy ale mama moiw zebymsie uspokoila bo jak niemam bóli to jeszcze nie teraz a krew to znaczy ze sie zaczyna.....ale cos powioli dziac:tak:noi rzeczywiscie ustalo a ile paniki zasiałam...a co do szpitala to powiem wam ze juz mi wszytko jedno....na tochtermana znam 1 polozna i inna pracownice na oddziale a na józefowie nikogo:-D takze gdzie trafie to zobaczymy...

Dziekuje za miłe przyjecia:-)
Netka czytalam dzis pare pierwszyh stron z tego forum i bylas w ciazy z Kubusiem...my tez juz czekamy na Kubusia bo to imie bylo wybrane od poczatku...niebralsmy nawet dziewczynki pods uwagę...a dzis prosze jestes w ciazy juz z nastepna dzidzia czego goraco gratuluje;-)
Miłego wieczoru pa:-)

Do góry