reklama
donkat
Fanka BB :)
netka , moje niedowidzace oczy zawsze do uslug. juz tak mam, ze zwracam uwage na szczegoly, a zwlaszcza na pisownie( zboczenie zawodowe)
-j- ma racje, te pluszaki sa rozne. moj bratanek ma i julitka nawet ladnie na tym siedzi- to jest pies. na swoim koniku sama sie nie buja, bo sie nie umie sjzcze mocno trzymac, ale z czasem na pewno. uwielbia sie do niego przytulac, glaskac i dawab buzi
-j- ma racje, te pluszaki sa rozne. moj bratanek ma i julitka nawet ladnie na tym siedzi- to jest pies. na swoim koniku sama sie nie buja, bo sie nie umie sjzcze mocno trzymac, ale z czasem na pewno. uwielbia sie do niego przytulac, glaskac i dawab buzi
netka1
Oj serdeczne dzięki za zaproszenie:-).Ja także zapraszam do nas przy okazji wizyty w Radomiu.Jak coś to taj znać kiedy się wybierasz..Na wstępach powiadasz? Będziecie w następnym roku?Jak tak to zapraszam na kawusię . Naprzeciwko kościółka.
Ale teraz to na wstępach takie ceny sobie na konikach liczą, że szok. Nie wiem czy taniej w sklepie nie wyjdzie za takiego konika. Ale cóż tradycja.
A te pluszaki to ja widziałam w różnych rozmiarach . I większe i mniejsze.I bardziej one mi sie podobają niz te nasze koniki wstępowe.
Pozdrawiam cieplutko.
netka1
Ja do wstydliwych nie należę więc w razie czego będę nadrabiać za dwie.Jeszcze raz zapraszam serdecznie!
Nam weekend minął całkiem przyjemnie.I wiesz jeżeli mieszkasz koło Kościoła to nawet przejeżdżaliśmy obok Ciebie w drodze na cmentarz.
A Ty co obiecywałaś?Miałaś na Siebie uważać ,a nie łapać jakieś katarzysko!
Zdrówka życzę!!!
Nam weekend minął całkiem przyjemnie.I wiesz jeżeli mieszkasz koło Kościoła to nawet przejeżdżaliśmy obok Ciebie w drodze na cmentarz.
A Ty co obiecywałaś?Miałaś na Siebie uważać ,a nie łapać jakieś katarzysko!
Zdrówka życzę!!!
reklama