reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
netka , moje niedowidzace oczy zawsze do uslug:-D:-D:-D. juz tak mam, ze zwracam uwage na szczegoly, a zwlaszcza na pisownie( zboczenie zawodowe):tak:

-j- ma racje, te pluszaki sa rozne. moj bratanek ma i julitka nawet ladnie na tym siedzi- to jest pies. na swoim koniku sama sie nie buja, bo sie nie umie sjzcze mocno trzymac, ale z czasem na pewno. uwielbia sie do niego przytulac, glaskac i dawab buzi:-D:-D

Na wstępach powiadasz? Będziecie w następnym roku?Jak tak to zapraszam na kawusię :tak:. Naprzeciwko kościółka.
Ale teraz to na wstępach takie ceny sobie na konikach liczą, że szok:szok:. Nie wiem czy taniej w sklepie nie wyjdzie za takiego konika. Ale cóż tradycja.
A te pluszaki to ja widziałam w różnych rozmiarach . I większe i mniejsze.I bardziej one mi sie podobają niz te nasze koniki wstępowe.
Oj serdeczne dzięki za zaproszenie:-).Ja także zapraszam do nas przy okazji wizyty w Radomiu.Jak coś to taj znać kiedy się wybierasz.:tak:.
Pozdrawiam cieplutko.

Ja do wstydliwych nie należę więc w razie czego będę nadrabiać za dwie:-D.Jeszcze raz zapraszam serdecznie!
Nam weekend minął całkiem przyjemnie.I wiesz jeżeli mieszkasz koło Kościoła to nawet przejeżdżaliśmy obok Ciebie w drodze na cmentarz.
A Ty co obiecywałaś?Miałaś na Siebie uważać ,a nie łapać jakieś katarzysko!
Zdrówka życzę!!!:tak:

:-D:-D:-DDzięki!Będę nieskromna,ale też myślę,że Kubulek nam się udał:tak::-).
A już wiesz czy będziecie się cieszyć z chłopca czy z dziewczynki?

Kurczę a ja nie chcę zapeszać,ale strasznie chciałabym aby następna dzidzia to była dziewczynka.Taka śliczna,z warkoczykami(jak będzie większa).No ale przede wszystkim to chciałabym podobnie jak Ty żeby dzieciątko było zdrowe!

reklama
Do góry