reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

-j-no fajne,fajne masz te dzieciaczki.A jak cudownie potrafią się razem bawić.:-D;-).
Donkat no z tym czosnkiem to nie próbowałam,ale dobrze wiedzieć.
Dziewczyny nie chcę zapeszyć ale jest już lepiej.Katarek mniejszy i kaszelek także.Oby jutro było jeszcze lepiej.Trzymajcie kciuki.

reklama
w plomieniach nie stanal, ale smierdzial jakby sie cos topilo :szok::szok::szok:

dzieci superowe, a takie szalenstwa to normalne!! niech halasuja poki moga, bo przy malenstwie musza byc bardziej wstrzemiezliwi:-D:-D

A ja mam dziś studniówkę:-D :-D:-D

a035.gif
a035.gif
a035.gif
a035.gif
a035.gif
a035.gif
a035.gif
a035.gif
a035.gif
a035.gif

Stawiam dla wszystkich soczek

x014.gif
x014.gif
x014.gif
x014.gif

i jak samopoczucie?????

no to pijemy do dna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Cześć dziewczynki!
-j-
gratuluję studniówki!:tak:.Teraz to już z górki.

A ja się pochwalę,a ja się pochwalę.
Kubulek stawia już pierwsze samodzielne kroczki.Hura,hurrra.

Załączniki

• 20.jpg
    20.jpg
    186,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 22.jpg
    22.jpg
    147,6 KB · Wyświetleń: 37
  • 21.jpg
    21.jpg
    124,9 KB · Wyświetleń: 36
  • 19.jpg
    19.jpg
    179,5 KB · Wyświetleń: 39
dziekuje za komplemencik:happy2::zawstydzona/y:

-j-, to mialas tak dlouuugo wymioty??? oj, wspolczuje:-(
teraz niby malo zostalo, ale te ostatnie m-ce i tyg. taaaak sie wloka, ze szok!!
bedzie coraz ciezej uniesc brzucho, bo bobasek bedzie rosl i rosl:szok:
duzy masz brzuch?

netka
, no to kubus przedrepta roczek:-):tak:
oj, zacznie sie szalenstwo, zacznie! juz oczy trzeba miec naokolo glowy:szok:

my dzis milutko spedzilismy dzien, bo byla moja rodzinka w gosciach. julitka szaleniec nie spala w dzien:szok::szok: padla mi prawie na rekach o 18, ale zrobilismy szybka kapiel i sie orzeziwla. jednak polozylam ja jzu o 19, bo nie mialam sumienia dlaej ja meczyc. oby sie nie obudzila po godz wyspana i zadowloona:szok::sorry2: zazwyczja chodzi spac o 20-21.

jutro skocze do miasta poszukac malej kozaczkow i spodni do kombinezonu.
nie moghe jej kupic kozaczkow, bo ma grubiutka nozke i sa za ciasne:shocked2::sorry2:

reklama
ja nie bylam nigdy w Pepco, choc slyszalalm, ze sa dosc tanie rzeczy dla dzieci. jednak wiecznie mi nie po dordze:no:

Do góry