reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Hej dziewczyny:-)
poratujcie mnie - znacie jakiegoś dobrego i nie super drogiego dentystę tu w radomiu??

Ja chodzę do stomatologa Pawła Gregorczyka pracuje w Multidencie
adres: ul. Traugutta 30, Radom
telefony stacjonarne:
48 340 00 04

Jestem bardzo zadowolona :-) Ceny ma jak wszędzie, a jest bardzo dokładny i delikatny. Polecam.

A tak w ogóle to życzę Wam miłej soboty. Cały czas Was podczytuję, ale polotu do pisania brak. Zjawię się na dobre po powrocie do Radomia :-) Około maja, a teraz będę wpadała raz na jakiś czas.....
Trzymajcie się cieplutko!

Ostatnia edycja:
Ale tu ciszaaaaa:-(
sewa dziękuję za odpowiedz.
I jak tam mikołajki drogie mamusie? Prezenty się podobają? Moja Paula od rana chodzi i wszystkich bada:-Dtzn wszystkie lale, misie...no i mamę i tatę oczywiście:-D

Witam! Rzeczywiście trochę tu cicho.
edit prezenty się podobają! Nowa zabawka to zawsze coś fajnego, tylko ciekawe na jak długo:-)
mam jeszcze pytanko- edit dajesz jeszcze swojej córci wit. D3?
Pozdrawiam!

Witam!
Mała jest usypiana przez tatusia to ja skorzystam z okazji i coś naskrobię. Byliśmy dziś w Galerii Piotr i Paweł czy jak ona się nazywa zrobili tam za darmo taki basen z piłkami i zjeżdżalnią - mała nie chciała wyjść z niego!
U nas Mikołaj był w sobotę prezent udany mała nawet się bawi tą fontanną, w domku czeka na nią jeszcze wózek z lalką od wójka.
Ja Wenci podaję witaminę D3 aż wstyd przyznać ale jak mi się przypomni "często"ale nie codziennie.
Dobranoc dziewczynki!

Hej:-) goniasobol ja nie daję małej D3 od kiedy zarosło jej ciemiączko a to było jak skończyła roczek..bałam się nawet czy napeno to nic że już jej nie będę podawać ale tak kazała mi pediatra z w-wy a miałam do niej totalne zaufanie więc chyba wie co robi...
poza tym w mleku coś tam D3 jest i w kaszkach...
teraz podaje jej co 2 dzień cebionmulti a tam jest d3..
goniasobol a dlaczego pytasz?

Dzień dobry! Maja już szaleje, wcześniej chodzi spać i niestety wcześniej wstaje - o siódmej! Znowu śnieżek prószy - ładna ta zima.
Edit tak pytałam o tą wit., bo ja Mai już nie daje a ciemiączko jeszcze odrobinkę się nie zrosło i nie wiem, muszę to skonsultować z pediatrą.
gosiula23rex dobrze, że dałaś znać o tym basenie z piłeczkami - odwiedzimy:-)
Pozdrawiam

hejka
wiecie co szukam dla Kuby kombinezonu 2 cześciowego...przelecialam cale allegro i kicha...jak sa tanie to gó.... wielkie..a jak mi sie podoba to prawie 200zł i wiecej...a na taki niemoge sobie pozwolic:( gdzie w tym radomiu sa w miare ladne kombinezony..task do 120-130zł....tylko nie te z pepco itp.....

Witam!
Agacjone23 mam ten sam problem co ty. Bardzo mało jest kombinezonów, a te co są nie podobają mi się i przerażają ceną! Też chętnie się dowiem gdzie jeszcze można w Radomiu kupić kombinezon albo w sobotę jak pogoda pozwoli popatrzę u siebie w Kielcach.
Mała szaleje jak zwykle o tej porze jest śpiąca za 20 min kąpiu i lulu!
Mama jeszcze pytanie do Was dziewczyny agacjone23 i goniasobol - jakiej firmy blachodachówką kryłyście dach? jaka była jej cena? Przepraszam, że tak pytam, ale niedługo czeka mnie kupno blachodachowki i chcę porównać ceny jakie są w świętokrzyskim a jakie tu! Zgóry dziękuję!

reklama
hejka wieczorowa pora :-D:-D
gosiula
my krylismy dachowka wienerbergera koramic e32 kasztanowa a ile placilismy..hmmmm z tego co pamietam jak nam robili wycene to z oknami dachowymi (4szt) orynnowanie, noi te wszystkie duperele na caly dach to wyszlo ok 33 tys ale potem troszke domawilaismy bo a to tego zabraklo a to tamtego ale duzo tego nie bylo...sama dachowka chyba kosztowala 3,05zl/szt...a to kolejny domek sie buduje???? ;-);-);-)

oki uciekam bo mąż sie kąpuje...:-D

Do góry