reklama
sewa
mamuśka ;-)
Hej dziewczyny:-)
poratujcie mnie - znacie jakiegoś dobrego i nie super drogiego dentystę tu w radomiu??
Ja chodzę do stomatologa Pawła Gregorczyka pracuje w Multidencie
adres: ul. Traugutta 30, Radom
telefony stacjonarne:
48 340 00 04
Jestem bardzo zadowolona :-) Ceny ma jak wszędzie, a jest bardzo dokładny i delikatny. Polecam.
A tak w ogóle to życzę Wam miłej soboty. Cały czas Was podczytuję, ale polotu do pisania brak. Zjawię się na dobre po powrocie do Radomia :-) Około maja, a teraz będę wpadała raz na jakiś czas.....
Trzymajcie się cieplutko!
Ostatnia edycja:
goniasobol
Fanka BB :)
Witam! Rzeczywiście trochę tu cicho.
edit prezenty się podobają! Nowa zabawka to zawsze coś fajnego, tylko ciekawe na jak długo:-)
mam jeszcze pytanko- edit dajesz jeszcze swojej córci wit. D3?
Pozdrawiam!
edit prezenty się podobają! Nowa zabawka to zawsze coś fajnego, tylko ciekawe na jak długo:-)
mam jeszcze pytanko- edit dajesz jeszcze swojej córci wit. D3?
Pozdrawiam!
gosiula23rex
Witam!
Mała jest usypiana przez tatusia to ja skorzystam z okazji i coś naskrobię. Byliśmy dziś w Galerii Piotr i Paweł czy jak ona się nazywa zrobili tam za darmo taki basen z piłkami i zjeżdżalnią - mała nie chciała wyjść z niego!
U nas Mikołaj był w sobotę prezent udany mała nawet się bawi tą fontanną, w domku czeka na nią jeszcze wózek z lalką od wójka.
Ja Wenci podaję witaminę D3 aż wstyd przyznać ale jak mi się przypomni "często"ale nie codziennie.
Dobranoc dziewczynki!
Mała jest usypiana przez tatusia to ja skorzystam z okazji i coś naskrobię. Byliśmy dziś w Galerii Piotr i Paweł czy jak ona się nazywa zrobili tam za darmo taki basen z piłkami i zjeżdżalnią - mała nie chciała wyjść z niego!
U nas Mikołaj był w sobotę prezent udany mała nawet się bawi tą fontanną, w domku czeka na nią jeszcze wózek z lalką od wójka.
Ja Wenci podaję witaminę D3 aż wstyd przyznać ale jak mi się przypomni "często"ale nie codziennie.
Dobranoc dziewczynki!
Hej:-) goniasobol ja nie daję małej D3 od kiedy zarosło jej ciemiączko a to było jak skończyła roczek..bałam się nawet czy napeno to nic że już jej nie będę podawać ale tak kazała mi pediatra z w-wy a miałam do niej totalne zaufanie więc chyba wie co robi...
poza tym w mleku coś tam D3 jest i w kaszkach...
teraz podaje jej co 2 dzień cebionmulti a tam jest d3..
goniasobol a dlaczego pytasz?
poza tym w mleku coś tam D3 jest i w kaszkach...
teraz podaje jej co 2 dzień cebionmulti a tam jest d3..
goniasobol a dlaczego pytasz?
goniasobol
Dzień dobry! Maja już szaleje, wcześniej chodzi spać i niestety wcześniej wstaje - o siódmej! Znowu śnieżek prószy - ładna ta zima.
Edit tak pytałam o tą wit., bo ja Mai już nie daje a ciemiączko jeszcze odrobinkę się nie zrosło i nie wiem, muszę to skonsultować z pediatrą.
gosiula23rex dobrze, że dałaś znać o tym basenie z piłeczkami - odwiedzimy:-)
Pozdrawiam
Edit tak pytałam o tą wit., bo ja Mai już nie daje a ciemiączko jeszcze odrobinkę się nie zrosło i nie wiem, muszę to skonsultować z pediatrą.
gosiula23rex dobrze, że dałaś znać o tym basenie z piłeczkami - odwiedzimy:-)
Pozdrawiam
agacjone23
hejka
wiecie co szukam dla Kuby kombinezonu 2 cześciowego...przelecialam cale allegro i kicha...jak sa tanie to gó.... wielkie..a jak mi sie podoba to prawie 200zł i wiecej...a na taki niemoge sobie pozwolic gdzie w tym radomiu sa w miare ladne kombinezony..task do 120-130zł....tylko nie te z pepco itp.....
wiecie co szukam dla Kuby kombinezonu 2 cześciowego...przelecialam cale allegro i kicha...jak sa tanie to gó.... wielkie..a jak mi sie podoba to prawie 200zł i wiecej...a na taki niemoge sobie pozwolic gdzie w tym radomiu sa w miare ladne kombinezony..task do 120-130zł....tylko nie te z pepco itp.....
gosiula23rex
Witam!
Agacjone23 mam ten sam problem co ty. Bardzo mało jest kombinezonów, a te co są nie podobają mi się i przerażają ceną! Też chętnie się dowiem gdzie jeszcze można w Radomiu kupić kombinezon albo w sobotę jak pogoda pozwoli popatrzę u siebie w Kielcach.
Mała szaleje jak zwykle o tej porze jest śpiąca za 20 min kąpiu i lulu!
Mama jeszcze pytanie do Was dziewczyny agacjone23 i goniasobol - jakiej firmy blachodachówką kryłyście dach? jaka była jej cena? Przepraszam, że tak pytam, ale niedługo czeka mnie kupno blachodachowki i chcę porównać ceny jakie są w świętokrzyskim a jakie tu! Zgóry dziękuję!
Agacjone23 mam ten sam problem co ty. Bardzo mało jest kombinezonów, a te co są nie podobają mi się i przerażają ceną! Też chętnie się dowiem gdzie jeszcze można w Radomiu kupić kombinezon albo w sobotę jak pogoda pozwoli popatrzę u siebie w Kielcach.
Mała szaleje jak zwykle o tej porze jest śpiąca za 20 min kąpiu i lulu!
Mama jeszcze pytanie do Was dziewczyny agacjone23 i goniasobol - jakiej firmy blachodachówką kryłyście dach? jaka była jej cena? Przepraszam, że tak pytam, ale niedługo czeka mnie kupno blachodachowki i chcę porównać ceny jakie są w świętokrzyskim a jakie tu! Zgóry dziękuję!
reklama
agacjone23
hejka wieczorowa pora
gosiula
my krylismy dachowka wienerbergera koramic e32 kasztanowa a ile placilismy..hmmmm z tego co pamietam jak nam robili wycene to z oknami dachowymi (4szt) orynnowanie, noi te wszystkie duperele na caly dach to wyszlo ok 33 tys ale potem troszke domawilaismy bo a to tego zabraklo a to tamtego ale duzo tego nie bylo...sama dachowka chyba kosztowala 3,05zl/szt...a to kolejny domek sie buduje???? ;-);-);-)
oki uciekam bo mąż sie kąpuje...
gosiula
my krylismy dachowka wienerbergera koramic e32 kasztanowa a ile placilismy..hmmmm z tego co pamietam jak nam robili wycene to z oknami dachowymi (4szt) orynnowanie, noi te wszystkie duperele na caly dach to wyszlo ok 33 tys ale potem troszke domawilaismy bo a to tego zabraklo a to tamtego ale duzo tego nie bylo...sama dachowka chyba kosztowala 3,05zl/szt...a to kolejny domek sie buduje???? ;-);-);-)
oki uciekam bo mąż sie kąpuje...