reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Drogie Panie,
jeśli dopadł Was już trochę świąteczny nastrój (czemu obecna pogoda chyba sprzyja :) ) zapraszamy do zapoznania się z naszą świąteczną ofertą :)
Święta hendmejd w Studiu Baobab to zajęcia dla dzieci, warsztaty rodzinne, oraz warsztaty artystyczne dla dorosłych, a wśród nich kilka pomysłów na prezenty. Robione własnoręcznie oczywiście :)
Szczegóły na naszej stronie, oraz na ulotce, którą pozwalam sobie zamieścić :)

Dobrego wieczoru :)
Studio Baobab

Ulotka_swiateczna.jpg

reklama
no tragedia była wczoraj, juz myślałam, że nie dotrzemy na usg bo sie zakopalismy po drodze ale na szczęście się udało. No i dzidzia zdrowa, duża i śliczna:) i juz na 200% chłopak:) cieszę się bardzo:)
pogoda masakra u nas też autobusy jeżdżą jak chcą i czekam jak na szpilkach bo nie wiem czy nie będę musiała jechać na uczelnie:/ a mi sie bardzo nie uśmiecha

Hejka:-)
martuś bardzo się cieszę, że wszystko ok z dzidzią...usg 3d fajna sprawa- ja moją księżniczkę jak zobaczyłam po porodzie to wyglądała dokładnie jak na zdjęciu z usg...miała taki zadarty noseczek- moje kochanie :*****
Teraz mój aniołenio śpi...byłyśmy na chwilkę na dworze - aaaale duuuuużo śniegu;-)
Kurcze wiecie co...dzwonił mój mąż z pracy i mowi mi, że zgubił chyba obrączkę jak wczoraj samochód odśnieżał :-:)-:)-( szukałam na parkngu no ale to jak szukanie igły w stogu siana...kazał mi jeszcze w piwnicy zobaczyć- jak mała się obudzi zajrzymy...ale straciłam już nadzieję :-( smutno mi...

Dzień dobry! ale zimno!!!!:szok: Niestety wczoraj musieliśmy załatwić parę spraw na mieście i katastrofa! Korki okropne i niesamowicie ślisko! Już nie lubię zimy:no:
Edit współczuję podróży do wawy, a jeszcze bardziej zgubionej obrączki, mi też byłoby przykro - wszystko przez tą zimę!
martuś fajnie, że z Twoim synusiem wszystko ok, to najważniejsze, ja też robiłam usg 3d, to naprawdę fajny wynalazek.
Pozdrawiam GORĄCO!

witam:) no my też z mężem nie żałujemy mimo , że trochę to kosztuje ale mogliśmy w całej okazałości obejrzeć naszego synka i wiemy, że wszystko z nim ok:) no i już wiemy, że jest bardzo podobny do męża hehe cały tatuś będzie:)
ja wczoraj niepotrzebnie byłam zmuszona wyjść bo się wybrałam na uczelnie ale jak już miałam wysiadać się okazało, że mojego promotora nie ma więc pojechałam przystanek dalej do rossmana i już porobiłam reszte zakupków dla siebie do szpitala i dzidzi, ale najgorsze było w autobusie, nie dość że zwały śniegu leżą na przystankach nie ma jak wsiąść i wyjść to jeszcze ludzi pełno, ślisko w autobusach, babki się pchają o mało co sie nie przewróciłam przez taką, caly autobus zawalony w scisku a one sie przepychają do przodu i nie patrzą czy ktoś stoi czy nie, z powrotem to praktycznie pieszo przeszłam bo wolałam sobie powoli podreptać niż narażać się na upadek czy zgniecenie w autobusie

Dzień dobry!
i mnie nie podoba się ta pogoda:baffled: ehhh...obrączka też się niestety nie znalazła:-(
Martuś widzę że niestety nadal taka sama uprzejmość w autobusach - wredne ludziska! A najgorsze te baby co się pchają i nie patrzą na innych...jakby mogły to by na plecy weszły...ehh szkoda gadać - polska uprzejmość:angry:
Ja dziś nosa z domu nie wystawiłam i chyba tak zostanie...masakrycznie dziś zimno!
Wczoraj byłyśmy z Paulą na śniegu 2 razy więc może dziś jakoś przetrzyma hehehe bo cały czas tylko przy oknie wypatruje i wola że chce iść "papa"
Wiecie co muszę dla mojej niuńki zakupić sanki - może widziałyście gdzieś ostatnio? będę wdzięczna za informacje:-D
Pozdrawiam i milego dzionka:-)

Witam!
Zima na dworze, a my jesiennie! Z braku czasu nie zakupilismy kurtek na zimę jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę. Chciałam małekj kupić kombinezon dwuczęściowy szukałam już wcześniej ale wszędzie mówili, że przez pogodę nie ma nic ciekawego! Masakra nawet mi się nie chce myśleć ile kasy na to pójdzie i jeszcze do tego opłata za mieszkanie. Cóż czeka nas szał zakupów trzeba jakoś podejść ten temat tak, żeby nie dobić się cenami! Kurcze sorki jakiś taki nieskładny ten mój post dzisiaj, ale trochę jestem przybita, że na weekend nie pojedziemy przez pogode do odmku:-(!Później coś mądrzejszego naskrobię!

Edit ja widziałam wczoraj sanki w Pepco i w M1, też były, kosztowały chyba 70 zł.
my sanki mamy, ale trochę jest dziś za zimno na spacery.

heja
doczytalam sie do konca...piszecie i pieszecie..a ja sie ie ozywalam bo mialam maly wypadek z senalkiem w domu..w piatek tatus tak sie ganial z nim po domu ze biegl przewrocil sie i i walnal o kant sciany....guz z minuty na minute coraz wiekszy...jak pół mandarynki.,..niewwiedzialam co robic to w samochod na pogotowie na józefow...przeswitleie ale cale szczescie skonnczylo sie na strachu..ale tak sie bałam jak nigdy...

martus
gratuluje szdrowego synka...a co studiujesz?? bo doczytalam sie ze prace jakas piszesz tylko niewiem jaka ..albo mgr albo lic...bo promotor..itp...ja tez studiuje w czerwcu mgr bronie...i wczoraj dostalam maila od promototora ze mi temat jakas rada wydzialu zmienila...wrrrr podłe ludzie...

goniasobol
my sie budujemy koło wsoli....wiesz gdzie????:)

gosiula23rex
myslalam ze sie posikam ze smiechu jak pisalam o niuńce ze o 1 w nocy jej sie tanczyc chcialo...dobra gwiadka...:0
moj Jakub tez w nocy cos maruzi a nad ranem spi do 10...masakra.....

ide poogladac tv bo chlopaki śpi....tzn mąż chrapie i juz mnie to wkurza na maksa...przz to ja niwyspana chodze:(((

reklama
Dzieńdobry dziewczynki!
Mała zasnęła sama na podłodze także jest super. Już prawie się obkupiliśmy jeszcze tylko dla taty i małej zimowe kurtki, sanki i koniec wydatków!!
Dzisiaj będziemy mieli gościa przyjeżdża do nas brat męża także Wencia będzie miała swój popisowy dzień.
agacjone23 jak się czuje Kubuś? Z tymi dziećmi naszymi to tak jest nie bawić się źle ale zacząć zabawę jeszcze gorzej! U nas prawie każda zabawa kończy się szaleństwem Weronika tak się cieszy, że biega po pokoju i się spacjalnie przewraca i w tedy się smieje, a my zamykamy oczy ze strachu :szok:!
Moje oczy są normalne jestem taka happy z tego powodu.
Editp kupiłaś sanki?
Pozdrawiam!!

Do góry