reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
to robie liste na piatek po poludniu. godzina 16 pasuje? miejsce uzgodnimy pozniej
1. Justa
2. Niekat
3. donkat
4. Filwinka
5.???????

Ostatnia edycja:
Donknat:Racja,nie ma co narazie sie stresowac,jeszcze 3miesiace :),chyba nie bedzie tak zle...
Jutro wybieram sie na usg (niestety panstwowo),może poznam płeć maleństwa :-),ale najważniejsze by było całe i zdrowe,płeć jest mi obojetna ;-).

Dzień dobry:-)
ja jak byłam państwowo na usg to lekarz nie chciał mi powiedzieć płci:wściekła/y: dla mnie też najważniesze było że dzidza jest zdrowa, ale skoro jest możliwość dowiedzenia się i to przy okzji badania a nie specjalnie to się wkurzyłam że nie powiedział mi:wściekła/y: Taki system pańswowy:-) ale cóż
Powodzenia:-)

Witam Ponownie.
Chyba także sie nie dowiem płci dziecka :no:.Czytalam wlasnie na forum ze państwowo traktuja cie jak nie wiadomo kogo a prywatnie jak Panią,niestety pieniadze zadza swiatem.... Załamalam sie troszke bo to moje drugie usg i nastepne bede mogla zrobic dopiero za jakiś czas... Na 16tą ide,także dam Wam znać jak było i co mówiła .Całuje

To znowu ja Dziewczyny.
Słuchajcie czy ktoraś z Was bierze albo brała tabletki w ciąży aspargin 2x dziennie i falvit mama,raz dziennie???Od wczoraj biore je i dzisiaj strasznie zwymiotowalam,ledwo co złapałam oddech,może nie powinnam ich mieszać?jak myślicie?

reklama
Witam!
Kochane ja niestety w ten piątek odpadam.Kuba ciągle przeziębiony,Krzyś od dziś na antybiotyku,Tomek też ,a ja już charczę i kaszlę paskudnie.
Może następnym razem mi się uda do Was dołączyć.Baaardzo miłego spotkania życzę:tak::-) i pozdrawiam cieplutko.

Do góry