reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Ja sie melduję.
Goście nadal są więc nie siadam do kompa. Ale jutro rano wyjeżdżają więc na spotkanie przybędę, tylko trochę spóźniona.
-j- szybko wracaj :-)

witam!!

wrocilam, szybciutko "przelecialam" wasze posty, ale nie mam za bardzo czasu:zawstydzona/y:

co do spotkania, to nam godz 10-11 jak najbaradziej pasuje.
jutro ma byc tak ajk dzis tylko chlodniej, ok 15st:baffled:
co wy na to? wg mnie nie ma sensu zabierac dzieic na zabawe w taka pogode.

ja jestem zachrypnieta i troche cieknie nosa:crazy:

dziewczynki a moze przelozymy spotkanko na jakis dzien na tyg lub nastepną sobote jak sie troszki ociepli,bo w taką pogodę to za dlugo nie posiedzimy:tak::tak::tak:

dziewczynki a moze przelozymy spotkanko na jakis dzien na tyg lub nastepną sobote jak sie troszki ociepli,bo w taką pogodę to za dlugo nie posiedzimy:tak::tak::tak:
własnie miałam o tym samym pisać:tak:podobno w przyszłym tygodniu ma byc cieplutko;-):-)nawet jesli zdecydujecie sie jednak jutro spotkać to mnie niestety nie będzie - jestem z dziećmi sama w domu a Marcelk ma dokłądnie wtedy drzemke i bedzie nieznośny jesli go jej pozbawię:eek:

W takim razie i my odpadamy.
Chyba warto poczekać na cieplejszy dzień.W taką pogodę to żadna zabawa,a tylko można się kataru nabawić.
Pozdrawiam i życzę szybko i dużo ciepełka.

szkoda, ze nam nie wypalilo spotkanie roku:-(

w przyszla sobote mnie nie am, bo wyruszmay and morze. a w kolejna mam wesele:sorry:

ja dodatkowo sie wykladam zdrowotnie:nos czerwony i chrypa trwa:baffled:

oby tylko sie na Julitke nie rzucilo:no:

Jutro wieczorem z powortem jedfziemy do mamy. szkoda, ze w ogole przyjedzdzalam do domu, ale nic to...

milego wekendu kobietki:-)

obudziłam się z bólem gardła - zagladam a tam zawalone juz ropą:-(mnie to jak bierze angina to od razu ropna:-(
szkoda donkat że i Ty w chorobie wracałaś niepotrzebnie od mamy:-(
Jeshu!ale sie czuję fatalnie... nawet nie bylabym w stanie wyjść z domu - a dziś sama jestem ze Szkrabami:szok:Oliwia od przebudzenia leży na kanapie (podejrzene) a MArcel obudził sie dosłownie przed chwilą (równie podejrzane) ciekawe więc ajk nam sie dziś współpraca ułoży:confused2:

reklama
witam!!

ale nam sie poogda trafila:crazy: czy zawsze na weekend bedzie zimno?:crazy:
juz niedlugo kalendarzowe lato a u nas wiecznie wczesna wiosna:cool:

obudziłam się z bólem gardła - zagladam a tam zawalone juz ropą:-(mnie to jak bierze angina to od razu ropna:-(
szkoda donkat że i Ty w chorobie wracałaś niepotrzebnie od mamy:-(
Jeshu!ale sie czuję fatalnie... nawet nie bylabym w stanie wyjść z domu - a dziś sama jestem ze Szkrabami:szok:Oliwia od przebudzenia leży na kanapie (podejrzene) a MArcel obudził sie dosłownie przed chwilą (równie podejrzane) ciekawe więc ajk nam sie dziś współpraca ułoży:confused2:

oooo, nieciekawie u was:-(

mnie w nocy katar nie dokuczal. teraz nawet jakby byl mniejszy i dodatkowo nie kaszle tak sucho jakw czoraj, wiec idzie ku lepszemu.
Julitka sie trzyma zdrowo, daje jej zapobiegawczo wit C i wapno:tak:

milego weekendu kobietki i ciepelka!

Do góry