reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam,witam!
"Dziecko" to faktycznie bardzo drogi sklep,a wybór wcale nie największy.Gdy go otwierali to cieszyłam się,że w 10min spacerkiem będę miała fajny sklepik ,a tu wielkie rozczarowanie:-(.Wolę przejść się kawałek dalej do Kimexu na Wojska Polskiego.
Donkat miałaś napisać coś o sobie(ile masz lat,co robiłaś przed dzidzią itp),a tu zmieniasz temat:-D.Z twojego niku wnioskuję,że masz na imię Donata lub Kasia..Zgadłam?
Pozdrawiam i do przeczytania:-D:-D:-D.Buziolki dla Julitki!

A oto nasza cała rodzinka:ja-mama Netka,tata-Tomek,syneczek-Kubunio.Jest jeszcze pies-Niko.

Załączniki

• SSA41129.JPG
    SSA41129.JPG
    111,3 KB · Wyświetleń: 38
  • SSA41075.JPG
    SSA41075.JPG
    110,2 KB · Wyświetleń: 36
  • SSA41044.JPG
    SSA41044.JPG
    518,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
hhhmmm, jakos zapomnialam cos skrobnac o sobie, juz sie poprawiam :-)

Mam na imie Aldona ( nick to polaczenie ;donka +t od nazwiska). mieszkam dokladnie w Cerekwi juz jakies 3latka. pochodze z Gor swietokrzyskich, dokladnie z Nowej Slupi, bylas na Dymarkach? to wlasnie tam. po slubie przeprowadzilam sie do Radomia, najpierw miszkalismy troche z tesciami,a potem gdy wyremontowalismy dom babci meza, przeprowadzilismy sie na wies. ogolnie tesknie za swoimi stronami. po 1 ze wzgledu na duzo piekniejsze kraajobrazy,a po 2 z powodu samotnosci. tutaj prawie nikogo nie znam. a jesli juz mamy kilkoro znajomych, to wiecznie zabiegani.
przed ciaza/porodem pracowalismy z mezem w jednej firmie w Ryczywole. praca nas bardzo pochlaniala, wiec na nawiazywanie nowyc znjaomosci, tez nie bylo czasu. a teraz sa tego skutki. :-(

hhhmm, czy wystarczy? chyba tak:-)

a twoj nick chyba sie wzial od imienia Aneta? rodzinka super. nie malam czsu przegrzebac wszystkich wpisow, wiec w sumie tez nie wiem nic o was, radomianki:sorry2:

Witam.
Kurcze, ale zazdroszczę Ci tych Gór Świętokrzyskich.Byłam tam raz w podstawówce i do tej pory miło wspominam.

Witam.
Kurcze, ale zazdroszczę Ci tych Gór Świętokrzyskich.Byłam tam raz w podstawówce i do tej pory miło wspominam.

no widzisz, a ja to stracilam:-:)-( jak jade do mamy to juz za starachowicami mi serce rosnie jak sie zaczynaja gorki-pagorki:-):-):-)

Mimo wszystko masz fajnie bo zawsze możesz pojechać w odwiedziny do rodziców i nacieszyć się widokami na zapas.Ja mam pecha bo cała nasza rodzina mieszka w okolicy Radomia.W tym roku jesteśmy uziemieni i nigdzie dalej się nie wybieramy ,bo Kuba coś nie bardzo lubi długie wycieczki samochodem .Wózkiem to a i owszem.Jedzie jak cabrioletem.No proszę jaki wygodnicki:-D:-D:-D.
Pozdrawiamy.

oj, u nas zjazda samochodem tez nie jest lekko. od kiedy julitka stala sie mobilna, to nie lubi uwiezi i monotonii. jesli jedziemy do mamy lub dokads dalej, to staram sie,aby wlasnie miala czas drzemki. natomiast w wozku dlugie spacery tez nie wchodza w gre, bo sie gwiazdce nudzi-taki ruchliwy typek i juz!!;-)

chcemy sie wybrac w dlugi weekend na slowacje w sierpniu, tylko kurcze, problem z noclegiem:-(

Na pewno znajdziecie jakąś kwaterę.Ale taki kawał drogi z małą?Podziwiam.
Wygląda na to że ostatnimi czasy tylko my dwie zaglądamy na ten wątek.Ale to w końcu wakacje i czas urlopów i wyjazdów.
Czy Twoja Julitka przesypia już całe nocki?Mój bączek budzi się na papu tak ok 3.Teraz staje się bardziej markotny,ale to pewnie dlatego,że my wciąż czekamy na pierwszego ząbka,no i wreszcie zaczyna coś tam w buzce świtać.

no Sewa, twoj Jedrek, to juz duzy kawaler. nie dziewe sie, ze zapomnialas jak to bylo w wieku kilku m-cy. a ty na dlugo wyemigrowalas na wyspy? my bylismy cala trojka zima przez poltora m-ca w GB. niby na te zime tez mielismy jechac, ale chyba maz prace zmieni i nie trzeba bedzie.:-) jak wam sie tam zyje, ok? my nie narzekalismy, tylko troche sie tesknilo za rodzinka:-(

a nam pierwszy zabek wyszedl dopiero niedawno, jakies 2-3yug temu!:-D moj maz i jego siostra mieli pozno zeby, wiec julitka chyba po nim tak ma. teraz widze,ze zaczyna bielec dziaselko na druga jedynke. co do nocek, to u nas zawsze byl klopot ze spaniem i nadal nie ejst idealnie.:wściekła/y: julitka zjada przed snem ok.180mleka (ostatnio jakos ok.140) i budzi sie raz na jedzenie. mala spi z nami od urodzenia. mysle o przeniesienbiu jej do lozeczka, ale wiem, ze to bedzie straszne, bo ona nie umie samodzielnie spac. ciagle sie wierci, kreci, jeczy, chce smoka i tak w kolko. :no: meczace to jest, ale coz,moze jak bedzie starsza to bedzie latwiej-tak sie naiwnie pocieszam:-)

w sumie na Slowacje nie jest tak daleko, jakies 350km, to blizej niz nad morze. mamy zamiar robic postoje, wiec mysle, ze nie bedzie tak zle. nanrazie to nie mamy dokad jechac:-D:-D

reklama
Do góry