reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Dorotka, Twoja corcia jest niewiele starsza od moje, czyli wszystkie nasze dzieci sa w rownym wieku-hahaha!:-)

ja przyszly tdz bede miala zajety, ale pozniej chcetnie zorganizuje jakies spotkano;-)

reklama
Jeżeli chodzi o spotkanie to my jesteśmy jak najbardziej na "tak".:tak::tak::tak:.
Donkat może metodą prób i błędów uda Ci się powklejać jakieś zdjątka.A jak nie to trudno,może niebawem zobaczymy się w realu.
Pozdrawiamy.

Załączniki

• SSA40995.JPG
    SSA40995.JPG
    199 KB · Wyświetleń: 46
  • SSA41014.jpg
    SSA41014.jpg
    172,4 KB · Wyświetleń: 48
  • SSA40907.JPG
    SSA40907.JPG
    293 KB · Wyświetleń: 52
Netka, Twoj synus jest sliczny jak dziewczynka:-):-):-)

a jak ty wstawiasz zdjecia? ja probowlam setki razy w ten sposob: edytuj sygnaturke, wstaw zdjecie z komputera lub ze strony ( uzywlam image shack). ani tak ani tak nie dalo rady, zawsze wyskakiwal napis: invalid file.
jak bede miala chwilke, to moze jescze raz sporbuje, ale watpie.

a jak wasze dzidziusie znosza te upaly? my wiekszosc czasu spedzamy w domu i staramy sie wychodzic tylko do cienia, bo julitka nie przepadaa za goroace,a i mnie sie po ciazy poprzestawialo i jakos mi wszedzie goraco:cool2:

Netka, Twoj synus jest sliczny jak dziewczynka:-):-):-)

a jak ty wstawiasz zdjecia? ja probowlam setki razy w ten sposob: edytuj sygnaturke, wstaw zdjecie z komputera lub ze strony ( uzywlam image shack). ani tak ani tak nie dalo rady, zawsze wyskakiwal napis: invalid file.
jak bede miala chwilke, to moze jescze raz sporbuje, ale watpie.

a jak wasze dzidziusie znosza te upaly? my wiekszosc czasu spedzamy w domu i staramy sie wychodzic tylko do cienia, bo julitka nie przepadaa za goroace,a i mnie sie po ciazy poprzestawialo i jakos mi wszedzie goraco:cool2:
Dzięki serdeczne.Gwarantuje,że mój synuś to na bank prawdziwy facet.:-D:-D:-D.
Co do zdjęć to ja wchodzę w załączniki i przesyłam zdjęcia z komputera.A może Tobie się nie udaje bo masz zdjęcia porobione w dużym rozmiarze tzn mają za dużo tych jakiś kB.Ale pisałaś wcześniej,że kiedyś Ci się udało.To ja już nie wiem o co biega.
Pytasz jak Kubulek znosi upały.Mieszkamy w bloku 4-piętrowym.Obok jest całkiem sporo zieleni więc sobie tam spacerujemy.A kiedy jest bardzo upalnie to wychodzimy na dworek rano i wieczorkiem kiedy jest chłodniej na baaardzo długie spacerki.Zazdroszczę ludziom,którzy mieszkają w domkach i mają własny kawałek
ogrodu.
Twoja Julitka już pewnie niebawem zacznie chodzić?Nasz bączek dopiero zaczyna raczkować i pełzać.Rozkoszny widok.
Napisz coś więcej o Was.
Pozdrawiamy AiK.;-);-);-).

[/B]
netka ale masz malego przystojniaka w domku. Fajniutki jest :tak:

Pozdrawiam Was dziewczynki i zazdroszcze spotkanka, ktore pewnie w niedlugim czasie dojdzie do skutku.
Sewa dziękujemy za komplement.:-)
A jak Wy sobie radzicie.Wszystko dobrze?Jak tam jest w tej Anglii?
Szkoda,że Was nie będzie na naszym spotkaniu:-((jeżeli w końcu kiedyś się spotkamy),ale pomyślimy o Tobie i małym.Obiecuję.
Sewa powklejaj jakieś zdjęcia.Ciekawa jestem jak dzidzia Wam rośnie.
Pozdrawiam gorąco i cały czas trzymam kciuki.:tak::tak::tak:

dzieki dziewczyny za podpowiedzi!!!
udalo sie troche za pomoca strony podanej przez sewe, a troche dzieki moim kombinacjom. niewazne. efekt jest! oto moja corunia!!!

ja mam teraz gosci, na caly tydzien zostanie u nas mama z moim siostrzence. baiwa sie z julitka na dworze, wiec wpadlam zobaczyc co u was slychac. dzis niunia kapala sioe w basenie na podworku. cala szczesliwa i zadowolona a w kostiumie wyglada zabojczo!!!

A widzisz.Udało się.Gratuluję.No to teraz pstrykaj fotki i wklejaj.
Masz śliczną córeńkę.Rozkoszne bobo.Podobna do mamy czy do taty?Mój Kubuś to prawdziwa miniaturka tatunia.Ale charakterek to już widać, że będzie miał po mnie.No to da nam się we znaki:-D:-D:-D.

A widzisz.Udało się.Gratuluję.No to teraz pstrykaj fotki i wklejaj.
Masz śliczną córeńkę.Rozkoszne bobo.Podobna do mamy czy do taty?Mój Kubuś to prawdziwa miniaturka tatunia.Ale charakterek to już widać, że będzie miał po mnie.No to da nam się we znaki:-D:-D:-D.

julitka to sobowtorek tatusia, ale tak jak u ciebie, charakterek ma po mnie:szok::szok: i tez jestem czasem przerzaona jej zachowaniem. uwazam, ze jest bardziej ruchliwa , energiczna i nerwowa niz ja :szok::szok:

reklama
cos kobietki chyba zajete, bo kiepska aktywnosc...

bylyscie w tym nowym sklepei obok M1 Dziecko? ja jescze nie. jakos mi tam nie po drodze, a slyszalam ,ze jest tam drogawo:tak:

Do góry