reklama
netka1
Fanka BB :)
Jeżeli chodzi o spotkanie to my jesteśmy jak najbardziej na "tak"..
Donkat może metodą prób i błędów uda Ci się powklejać jakieś zdjątka.A jak nie to trudno,może niebawem zobaczymy się w realu.
Pozdrawiamy.
Donkat może metodą prób i błędów uda Ci się powklejać jakieś zdjątka.A jak nie to trudno,może niebawem zobaczymy się w realu.
Pozdrawiamy.
Załączniki
donkat
Netka, Twoj synus jest sliczny jak dziewczynka:-):-):-)
a jak ty wstawiasz zdjecia? ja probowlam setki razy w ten sposob: edytuj sygnaturke, wstaw zdjecie z komputera lub ze strony ( uzywlam image shack). ani tak ani tak nie dalo rady, zawsze wyskakiwal napis: invalid file.
jak bede miala chwilke, to moze jescze raz sporbuje, ale watpie.
a jak wasze dzidziusie znosza te upaly? my wiekszosc czasu spedzamy w domu i staramy sie wychodzic tylko do cienia, bo julitka nie przepadaa za goroace,a i mnie sie po ciazy poprzestawialo i jakos mi wszedzie goraco
a jak ty wstawiasz zdjecia? ja probowlam setki razy w ten sposob: edytuj sygnaturke, wstaw zdjecie z komputera lub ze strony ( uzywlam image shack). ani tak ani tak nie dalo rady, zawsze wyskakiwal napis: invalid file.
a jak wasze dzidziusie znosza te upaly? my wiekszosc czasu spedzamy w domu i staramy sie wychodzic tylko do cienia, bo julitka nie przepadaa za goroace,a i mnie sie po ciazy poprzestawialo i jakos mi wszedzie goraco
netka1
Dzięki serdeczne.Gwarantuje,że mój synuś to na bank prawdziwy facet..Netka, Twoj synus jest sliczny jak dziewczynka:-):-):-)
Co do zdjęć to ja wchodzę w załączniki i przesyłam zdjęcia z komputera.A może Tobie się nie udaje bo masz zdjęcia porobione w dużym rozmiarze tzn mają za dużo tych jakiś kB.Ale pisałaś wcześniej,że kiedyś Ci się udało.To ja już nie wiem o co biega.
Pytasz jak Kubulek znosi upały.Mieszkamy w bloku 4-piętrowym.Obok jest całkiem sporo zieleni więc sobie tam spacerujemy.A kiedy jest bardzo upalnie to wychodzimy na dworek rano i wieczorkiem kiedy jest chłodniej na baaardzo długie spacerki.Zazdroszczę ludziom,którzy mieszkają w domkach i mają własny kawałek
ogrodu.
Twoja Julitka już pewnie niebawem zacznie chodzić?Nasz bączek dopiero zaczyna raczkować i pełzać.Rozkoszny widok.
Napisz coś więcej o Was.
Pozdrawiamy AiK.;-);-);-).
netka1
Sewa dziękujemy za komplement.:-)[/B]
netka ale masz malego przystojniaka w domku. Fajniutki jest
Pozdrawiam Was dziewczynki i zazdroszcze spotkanka, ktore pewnie w niedlugim czasie dojdzie do skutku.
A jak Wy sobie radzicie.Wszystko dobrze?Jak tam jest w tej Anglii?
Szkoda,że Was nie będzie na naszym spotkaniu:-((jeżeli w końcu kiedyś się spotkamy),ale pomyślimy o Tobie i małym.Obiecuję.
Sewa powklejaj jakieś zdjęcia.Ciekawa jestem jak dzidzia Wam rośnie.
Pozdrawiam gorąco i cały czas trzymam kciuki.
donkat
dzieki dziewczyny za podpowiedzi!!!
udalo sie troche za pomoca strony podanej przez sewe, a troche dzieki moim kombinacjom. niewazne. efekt jest! oto moja corunia!!!
ja mam teraz gosci, na caly tydzien zostanie u nas mama z moim siostrzence. baiwa sie z julitka na dworze, wiec wpadlam zobaczyc co u was slychac. dzis niunia kapala sioe w basenie na podworku. cala szczesliwa i zadowolona a w kostiumie wyglada zabojczo!!!
udalo sie troche za pomoca strony podanej przez sewe, a troche dzieki moim kombinacjom. niewazne. efekt jest! oto moja corunia!!!
ja mam teraz gosci, na caly tydzien zostanie u nas mama z moim siostrzence. baiwa sie z julitka na dworze, wiec wpadlam zobaczyc co u was slychac. dzis niunia kapala sioe w basenie na podworku. cala szczesliwa i zadowolona a w kostiumie wyglada zabojczo!!!
netka1
A widzisz.Udało się.Gratuluję.No to teraz pstrykaj fotki i wklejaj.
Masz śliczną córeńkę.Rozkoszne bobo.Podobna do mamy czy do taty?Mój Kubuś to prawdziwa miniaturka tatunia.Ale charakterek to już widać, że będzie miał po mnie.No to da nam się we znaki.
Masz śliczną córeńkę.Rozkoszne bobo.Podobna do mamy czy do taty?Mój Kubuś to prawdziwa miniaturka tatunia.Ale charakterek to już widać, że będzie miał po mnie.No to da nam się we znaki.
donkat
A widzisz.Udało się.Gratuluję.No to teraz pstrykaj fotki i wklejaj.
julitka to sobowtorek tatusia, ale tak jak u ciebie, charakterek ma po mnie i tez jestem czasem przerzaona jej zachowaniem. uwazam, ze jest bardziej ruchliwa , energiczna i nerwowa niz ja
reklama