reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
-j- bardzo chetnie juz wczęsniej o tym wspominałam bo chciałbym zebysmy mogły wklejac zdjęcia bez strachu:tak:
to kto pisze do adminki?? no i przydałby sie moderator naszego wątku...tak dla porządku

Ostatnia edycja:
Hej.
Dołączyłam do grupy. Tylko nie wiem co dalej :-) Czy to działa na podobnej zasadzie co wątek zamknięty?
donkat mój brat ma 24 lata, tylko uczy się jakoś tak nie po kolei i pewnie studia skończy jak już będzie żonaty i dzieciaty :-) Teraz kombinuje żeby skończyć studium a po głowie chodzi mu armia i studia leśne. Za nim nie nadążysz :-)
W nocy ganiałam M do sklepu po apap bo przetrząsnęłam wszystko i nigdzie nie znalazłam.A głowa mnie bolała tak że nawet mruganie sprawiało ból. Pewnie gdzieś go dobrze schowałam a że przez całą ciążę nic nie brałam to zapomniałam cholera. Ale tak sobie myślę że jak w ciąży nie miałam zachcianek i po nic go nie ganiałam to chociaż w choróbsku mi pomógł

kurcze ja nie widze tam żadnej mozliwoscio dodania watku... niech ktoś doda i będziemy sobie tam pisac nasze "sekrety" heheh;-)

juz bylam, super:-);-)

filwinko, a moze tak do lekarza? meczysz sie bidulko:-(bol minal?

my po laergologu. Julitka oczywiscie sie bala:sorry2:
zapisalam ja na testy i a nastepnej wizycie zobaczymy co i jak. do pielegnacji zalecone kosmetyki z linii Emolium.

juz w drodze powrotnej Julitce wlaczyl sie "sygnal", bo od 3 dni nie robila kupki. jadla juz coraz ladniej, brzucho wzdete i bolalo. cala noc tez nieprzespana z tego powodu.
w domu placz, wrzask, panika, bo jak tylko chyba zaczelo sie parcie, to sie bala, ze bedzie bolalo(albo juz bolalo) i dlatego uciekala z nocnika i w ogole nie stekala. oj, mam leb ajk sklep, prawie 2 godz cyrku:-( w koncu po wielkich bolach i probach (termometr, woda z mydlem, laktuloza, masaze, termofor....) jakos w kolejnym napadzie placzu poszlo-uufff. teraz mala spi, a ja sie relaksuje. boje sie, ze jakw stanie to znow bedzie sie bala kolejnej kupki:-:)-(
a udanciuch z niej nie z tej ziemi, nic nie dala sobie wytlumaczyc:zawstydzona/y:

mam nadzieje, ze z waszymi dzieciaczkami wszystko w porzadku:-)

donkat moja Oli w tym wieku tez miałam kilka razy zaparcie i potem rzeczywisćei miałam z nią problem... każda kupke okupywała płączem bez względu czy bolało czy nie (ze strachu) no i wstrzymywała co dzizłało na jej niekorzysc tylko.Wiele razy musiała uzyć czopka glicerynowego i zawsze siediząłm obok nicnik aprzytulając ja mocno zeby jej pomóc... obyś nie rpzechodziła teog co ja a raczje oby Julitka nie przechodizła tego co Oliwia:sorry2::tak:

reklama
Do góry