reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Nottingham

No my juz w domku.Zaraz zrobimy sobie obiadek a potem kawa obowiazkowo,relaksik i basen.
Na dworze niby cieplo ale wieje i ogolnie jest nie fajnie.nawet dobrze ze nie poszlismy na plaze.
Slyszalam ze rzad brytyjski ma w planach przedluzenie wakacji o 4 tygodnie ze wzgledu na swinska.To by bylo cool przedluzylabym sobie pobyt w polandii.

reklama
Gudrun jutro bedzie spotkanie matek-polek?Ja mam troche luzniejszy dzien wiec bym poszla.

czyli nie bylyscie na plazy..no ja tez nie, bo poszlam do charity odebrac certyfiktat:nerd:. no i zostalam juz na te 4 godzinki..
po roku lazenia tam mam chociaz papierek NVQ level 2 retail skills, moze sie kiedys przyda:tak:
jula byla na spacerku z tata wiec ja juz sie dzis nie wybieram..moze znajde troche czasu na moj decoupage:-D bo dwa nowe wazoniki czekaja na polakierowanie:-)

a o tym przedluzeniu roku szkolnego tez czytalam, bo to ze ta choroba sie tak szybko rozprzestrzenia to najbardziej wina szkol wlasnie..to jak dla mnie dzieciaki moga miec wakacje caly rok:-D

gabids - to ja jutro przyniose Ci w koncu te ksiazeczki

pozdrowienia!!

co do grypy to ona rozwija sie wszedzie czy to w szkole czyw przedszkolu itp niestety a wy sie nie boicie chodzic do marry przeciez tam kupa ludzi sie przewija ja sie boje i juz nie chodze od jakis 2 tygodni chociaz co ma byc to bedzie:eek:
na plazy tez nie bylismy bo pogoda do kitu zreszta to tez miejsce gdzie jest pelno bydla ale gdzie go nie ma a to w sklepie pelno ludzi a to na placach zabaw itp. duzo by mozna bylo pisac trzymcie sie cieplutko i zyczymy udanej zabawy na spotkaniu mam trzymajcie sie i uwazajcie na siebie

Dziewczyny wszystkie piszecie o tej świńskiej grypie że np. do sklepów nie chodzicie bo świńska panuje.Ale tą grypą można się wszędzie zarazić nawet na przejściu dla pieszych.
Ja do Marry nie chodzę i na żadne place zabaw.
Chodzimy z Dominiką np. po uliczkach zwiedzając okolicę.

Czesc dziewczynki no ja sie chowalam przed swinska w domku a tu u mezulka w pracy jeden po drugim choruja :tak:. Wiec to raczej nie uniknione. Ja jutro ide na usg , bo nawet zapomnialam wam napisac.Dzis chyba pojde na spotkanie jak zdarza dowiesc reszte kuchni wiec sie zobaczymy . A pogoda za oknem wyglada ladnie ponoc tak ma byc caly dzien wiec na tej plazy to pewnie bedzie pelno ludzi .:rofl2:No to pozdrowionka dam znac jutro ile tych dzieciaczkow tam nosze:laugh2:

Dzien Bry:-)
U mnie wlasnie jedno wstalo a drugie zasnelo i wykorzystam ten moment na zrobienie obiadu a potem spacer na plaze.
Ynka dzieki za info ze zajecia sa.Ja wczoraj bylam.
Rybcia a do centrum dzisiaj nie zajdziecie pozwiedzac okolicy:happy:
Shila jak tam chlopaki?Daja popalic? Moj daje popalic i dzieki niemu juz nas znaja na emergency department- w tym miesiacy juz drugie sklejanie mial.A tak wogole to gdzie chodzicie na spacerki?
Gudrum wczoraj sie mialam zapytac ale zapomnialam co to jest to NVQ i co to daje?
Nafnia jak przebiega wizyta mamusi?
Marzenka no to czekamy na wiesci co tam nosisz pod serduszkiem.A powiedz jak koledzy meza przechodza ta grype?Po ilu dniach wracaja do pracy?

Ja w srode widzialam jak z ambulansu wiezli chlopca na lozku.Mial maske na buzi i jego rodzice tez i sanitariusze....troche mnie ten widok przygnebil.

Ostatnia edycja:
gabids- chlopaki o dziwo nie wywoluje wilka z lasu grzeczne :-) oby tak dalej i mysl ze fabian tez sie uspokoi
uuuu to nie ciekawy widok widzialas moze podejrzenie o swinska i z tad te maski barzdo wspolczuje temu chlopcu i rodzica a na jakiej ulicy to mialo miejsce tzrymajcie sie mielgo dnia my spadamy troszke na dwor

reklama
JUz najmlodzsze dzieko wstalo_Obiad prawie gotowy.A ja sie zastanawiam czy dzisiaj wyjdziemy z domu bo juz dwa razy polalo na zmiane ze sloncem:baffled:A Fabian nie moze zamoczyc opatrunku.
Shila no nie badz tajemnicza powiedz gdzie chodzicie na spacerki;-)
A tego chlopca widzialam przed szpitalem.Oj zdrowka mu zycze i wszystkim cierpiacym na ta grype.
Dziewczyny widze ze niektore z was sie swieca na forum ale nic nie skrobnely.Powiedzcie chociaz ze wszystko ok i juz.No chyba ze nie macie ochoty z nami pisac:-(