Czesc dziewczynki :-)
Przepraszam ,ale wzielam sie za malowanie Nikodema pokoju i chcialam skonczyc bo ten diabel nie chcial tam spac odkad sie wprowadzilismy
, twierdzil ze jest brzydko - wiec teraz niema wymowki , a ja rosne wiec potrzebuje wiecej miejsca
. No ale w koncu pisze dzidzius jest 1 .Ale nic wiecej niewiem , czy to przez to ze na taka babure trafilam ze nie chciala nic mowic czy tu po prostu nie mowia . Tam pytalam tylko czy to rece?, czy to nogi?, zeby chociaz to wiedziec . Dziwnie przynajmniej calkiem inaczej niz w Polsce.Niby na koniec powiedziala ze wszystko w porzadku ale ze nastepne szczegolowe usg bede miala we wrzesniu dokladnie 11 .Za miesiac jedziemy do polski i juz sie umowilam na badania prenatalne do swojego ginekologa ktory prowadzil poprzednia ciaze, wiec bede przynajmniej cos wiedziec.
Nafnia my bylismy w Matlock i rzeczywiscie pieknie . Dwie jaskinie do zwiedzenia w cenie biletu na kolejke - naprawde warto.
A po za tym co mi sie podoba w Anglii to Lincoln , moja tesciowa tam mieszkala i wtedy uwielbialam do niej jezdzic jest tam katedra w ktorej krecili kod leonarda da vinci zreszta tutaj masz info
http://naszewyspy.co.uk/turystyka/east-midlands/lincolnshire/katedra-w-lincoln/. W tamtym roku bylam tam ze swoja wtedy 11 letnia siostra i musze przyznac ze sie jej podobalo.:-)
Aha
Gabids no wiesz co narazie jeden wrocil po tygodniu nie obecnosci i mowil ze mial tylko goraczke katar i gardlo go bolalo. Ale odkad zachorowal pierwszy firma nakazal ze kto sie zle czuje niech zostanie w domu - wiec nie wiadomo czy te 20 osob ma rzeczywiscie swinska czy korzysta z tego ze jest pandemia i zrobilo sobie dodatkowe platne wolne. A tak naprawde o reszcie nie wiem bo oni pracuja na innych liniach niz Marcin . Mowil mi tylko o tym wyzej wymienionym bo to jego menager;-). Dostali jakies spirytusowe plyny do mycia rak , takie jak w szpitalu ,kazdy na stanowisku ,niewiem czy ich to uchroni ?!
No w kazdym badz razie ja juz zaczynam tracic nadzieje ze sie przed ta swinska uchronie , to juz chyba nie uniknione a najbardziej to mnie martwia dziciaczki
.
Ale sie rozpisalam juz nie zanudzam , pozdrawiam wam wszystkie i zycze milego weekendu , moj w pracy caly weekend wiec bedziemy z Nikodemem sami sobie rzadzic i czas umilac
PA PA