reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

reklama
No i dupa blada bo jakos kiepsko widze jutrzejsza pogode.
Dopiero 2 godz.jak Fabian wstal a ja juz nie wytrzymuje.Gardlo zdarte i leb napie...lalalaZaraz wychodzimy z domu bez wzgledu na pogode bo w psychiatryku wyladuje.
Milego dzionka.

oj gabids a tak sie cieszylas ze wakacje sie zaczely:-).
ah te dzieci:sorry:

no ja tez pogody jutro nie widze:no:..toz to depresji mozna sie tu nabawic..
dobrze ze wczoraj choc troche w ogrodku "popracowalam" bo dzis to juz moglabym zapomniec..deszcz i deszcz i sennie tak ze bez kawy zyc sie nie da
ehh no nic czekamy na sloneczko choc jak patrzylam w prognoze to sobie jeszcze poczekamy...:wściekła/y:

gabids aj te dzieci moje tez dzis bziukuja takze moge cie pocieszyc i rowniez jak ty wychodze na spacerek bnez wzgledu na pogode zeby chlopaki sie przeszly i swiezego powietrza dostaly a Fabian co zrobil
gudrun no pogoda do kitu pada i pada:-( a mialo byc takie piekne lato chyba council o pogode nie poprosil bo plaza juz stoi a tu leje i leje a co tam sprzatalas w ogrodzie chwasty wyrywalas a posadzilas jakies kwiatki
trzymam kciuki zeby jutro byla ladna pogoda milego dnia i glowa do gory w koncu kiedys przestanie padac

A my juz po spacerze i to caly czas w deszczu ale przynajmniej dzieciaki padly.Angelina jeszcze w wozku spi i Fabian juz wyciaga sie po dywanie.Jutro tez im taki przemarsz zrobie nie ma zmiluj.
Shila mlody mi poligon w domu zrobil .Rozpierdziucha taka ze hej.Zaraz bedzie sprzatal.
A ja jutro i tak bede w centrum czy bedzie padalo czy nie juz zdecydowalam.

no wlasnie chcialam sie Was zapytac jak wy wypelniacie dzien dzieciakom bo ja juz sie poddaje..:baffled:jeden dzien deszczu spoko, dwa tez wytrzymam ale 2 tygodnie beznadziejnej pogody to dla mnie juz za wiele:-)..
dzis nigdzie nie wychodzilam, jedyne na co mnie bylo stac to na popoludniowa megadrzemke z jula:-).
oh masakra, czasami czuje sie jak babcia na emeryturze:tak:
jutro chyba tez odpadne bo jakos mi zimno i az mi glupio w srodku lata ubierac czapke, szalik i grrruby sweter:-);-)

shilla - nie, nie sadzilam kwiatkow, za to jeden wyrwalam - łubin - bo juz nie moglam go zniesc. caly wyzarty przez slimaki, powiedzialam dosc darmowemu dokarmianiu!:crazy: jak ja nie znosze tych slimakow..wrrr..musialam tez trawe wykosic bo juz w niektorych miejscach kolan siegala:-D. wszystko przez ten remont nikt w ogordku nic nie robil, no i tez pogoda nie sprzyjala..tez chwastow oczywiscie cala masa..roboty jeszcze jest ale z parasolka to zadna przyjemnosc:sorry:

gabids ja tez robie przemarsz moim i juz przynajmiej sa grzeczniejsze te dzieci no nie:-) oh jak ja bym chciala miec taki niespozyty zapas energii jak moje dzieci musimy dzieci gdzies na poligon zabrac hie hie to sie wyskacza a co do porzadkow to fabian po sobie posprzata bo moje nie chyba w ostatecznosci jak postrasze ze worek na smieci wezme i im zabawki wyrzuce choc dzis spokojnie poprosilam i mnie posluchali szok
gudrun a co ty sie przeziebilas wez to olej w koncu w angli jestes jesli ci zimno to zagladaj nawet kalesony nie zarty oczywiscie ale jesli ci zimno to zakladaj czapke tu wiele osob nosi czapki a nawet rekawiczki czy kozaki wiec sie nie przejmuj najwazniejsze zebys zdrowa byla a co do ogrodka kochanienka sie pewnie napracowalas ale teraz jak sobie usiadziesz w ogrodku to az milo bedzie popatrzec no ale pogoda niestety dopisuje a chwasty rosna w taka piekna :-) pogode

Ostatnia edycja:
gabids a co do porzadkow to fabian po sobie posprzata bo moje nie chyba w ostatecznosci jak postrasze ze worek na smieci wezme i im zabawki wyrzuce
Podpisuje sie pod tym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A mi cos wypadlo niestety i jestem wsiekla bo nie pojde na plaze:no:I nawet po poludniu nie moge bo idziemy na 16 na basen.
Zaraz kawke dopijam i pryskam z domu.

reklama
yhy my tez na plaze nie idziemy bo pogoda do kitu a jak dzieciaki zobacza basen to beda chcialyu sie kapac:no: a lepeij zeby teraz sie nie przeziebiali milego dzionka dla wszytskich