reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

czesc
dzieki za podpowiedzi, cos na pewno wybierzemy, miasteczko Guliwera zapowiada sie ciekawie...
wczoraj wlasnie pojechalismy do safari, bo jeszcze kiedys Gabids polecala i bardzo nam sie tam podobalo, w Newstead Abbey tez juz bylismy wczesniej
a dzisiaj chyba tylko zamek Robina Hooda, bo za pozno wstalismy:-p:zawstydzona/y:

reklama
shilla - no dokladnie, ciekawe kiedy robili te zdjecia?chyba jeszcze przed otwarciem, wpuscili tylko te laski zeby popstrykac a reszta czekala za plotem:-D
a na calverton ja raczej juz sie nie wybiore w najblizszym czasie, udalo mi sie wtedy bo kolezanka mnie podwiozla a tak to nie mam transportu..

nafnia - dzis niestety pogoda nienajlepsza na zwiedzianie, a zamek robina tu w nottingham masz na mysli?to w tygodniu jest darmowe wejscie dla mieszkancow nottignham..a i jakas ciekawa wystawa tam jest, i tez na nia wejscie darmowe - ale poza weekendem.. no chyba ze do sherwood forest, tylko zeby chociaz slonko wyszlo na chwile:-(

Ostatnia edycja:
gudrun no my mamy zawsze jedno wolne miejsce w samochodzie wiecmoglismy cie zabrac my dzis bylismy ale nic nie kupilsmy same smieci byly i nie udalo nam sie nic fajnego wyrwac;-)trzymta sie laseczki i odzywajcie sie czesciej bo jakos tu pusto na forum:-( no my tez chcielibysmy zeby w koncu zrobila sie ladna pogoda

Czesc dziewczyny wczoraj wysmarowalam posta i mi go wcielo wiec odechcialo mi sie pisania:wściekła/y:
Wpadlam na sekundke bo zaraz uciekam dzieciaki przegalopowac na zapas bo jutro pompa ma byc wiec znowu w domu.
A na plaze jeszcze jakos nie doszlismy:sorry:
Gudrun pomysl bartdzo dobry z tym studiem fotograficznym.A bedziesz robic sesje okolicznosciowe np.chrzest,komunia? w kosciele,plenerze i w studio?Jesli tak to masz juz klienta:tak:ile mam znizki?tyle ile lat:-D jak w tej reklamie okularow.

Dobra uciekam juz bo slonca coraz mniej.Wieczorkiem jeszcze postaram sie wpasc.

gabids - bardzo chetnie rozszerzylabym zakres uslug, wciaz mysle o tym:tak:..do sesji w studio takich slubnych na przyklad potrzeba juz porzadnego sprzetu z super oswietleniem a to minimum 500 funtow:szok: wiec najpierw musze na to zarobic. :sorry:jednak zdjecia w plenerze przy naturalnym oswietleniu jak najbardziej..w kosciele tez (tylko ze ja nie naleze do parafii wiec jeszcze mnie ksiadz nie wpusci:rofl2:..nie mowiac o robieniu zdjec:wściekła/y:;-)). w nottingham jest jedno studio, pewnie mozna je wypozyczyc, ale koszt godzinnego robienia zdjec zaczyna sie od 25 funtow, w plenerze robia od 35/h:szok:.
no ja sie tak nie cenie, mozesz byc pewna:-).
a poza tym zrobie bardzo fajny retusz w photoshopie i bedziesz miala zdjecia cud miod i orzeszki:-D
jak dasz rade przyjdz w czwartek na spotkanie to pogadamy:-)

a Wy dziołszki co porabiacie?bo ja to siedze calymi dniami (i nocami) przy kompie..:baffled:i siedzimy w domu bo pogoda wciaz w kratke..a i oczywiscie czekamy z niecierpliwoscia na przyjazd tesciowej:-p

pozdrowionka!!

Gudrun - ja tez nie jestem na liscie parafialnej:cool2: a jak by ksiadz marudny byl zxa bardzo to jeszcze sa angielskie koscioly.a w czwartek raczej bede no chyba ze znowu cos... pfu pfu lepiej wypluc:-D
Ja dzisiaj przepedzilam dzieciaki az mi samej nogi do pupy wlazly.Hehe
Obiad ugotowealam,trawe skosilam teraz leze i kwicze:-pFabian oglada Ice Age 3 i sie chichra a Angelka dosypia ale juz sie wierci bo slychac.

No wlasnie co u Was dziolchy ujawniac sie prosze po kolei:-D

U nas nic nowego nie słychać.
Dziś się wybrałam na rodzinny spacer na tą plaże i powiem że wrażenia na mnie nie zrobiła bydła pełno woda brudna jak w sadzawce więc poszliśmy z tamtąd,nawet Dominice się za bardzo nie spodobało.

rybcia - ja wlasnie wrocilam z tej plazy i mnie, powiem nawet, sie podobalo..a to dlatego ze..pogoda sie spaprala i ludzi nie bylo prawie wcale:-D. posiedzialysmy sobie na lezakach, posluchalysmy morskich fal i mew(niestety tylko z plyty:-D), ale klimat skegness mozna zlapac..woda moze fakt nie za czysta ale nawet nie probowalalm juli tam wsadzac bo wialo strasznie..ale ogolnie podoba mi sie ze miasto nie szczedzi kasy na takie bajery:tak:

gabids - to jestesmy obie anty:-), my to juz w ogole bezbozniki totalne:-D, ale jakos mnie to ani ziebi ani grzeje..:eek:
kurde tez bym chciala miec juz ugotowany obiad bo cos weny nie mam..podpowiedz co robilas to zrobie to samo:-p

a i jeszcze mala przestroga dla wiernych klientow ASDy:-p
Polka straciła wzrok przez pomyłkę supermarketu- Wiadomości - Anglia w INTERIA.PL - Polonia, emigracja na wyspy

reklama
ja wczoraj dziewuszki mialam rajd z chlopakami tak mnie nogi bolaly ze nie mialam na nich sily nawet stac:-) dzis za to od rana porzadkia pozniej lezelismy na wyrku i nierobilismy nic caly dzien w domciu tylko krociutki spacerek zaliczylismy
gudrun a kiedy tesciowa przyjezdza a co do miasta to super ze organizuja takie reczy dla mieszkancow bo w Pl to mozna pomarzyc albo i kaske placic
rybcia 21 no ja tez slyszalam ze tam pelno bydla ze dopchac sie nei idzie no i woda brudna
ale jaka prawda nie wiem bo nie bylam dziewuszki piszcie czesciej jaos malo nas tu

Ostatnia edycja: