kasiar12
Zaciekawiona BB
Waga 2600g (waga urodzeniowa 2390) w niedziele bedzie jeszcze proba w szpitalu z pielegniarka, ale z butelka juz sobie radzi, musimy jej tylko zwiekszyc ilosc mleka bo glodomor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze tylko ostatnio brak czasu na fora, ale w lipcu już będzie troszkę wiecej czasu aby ogarnąć,Młody rośnie 20 idziemy na szczepienia i kontrolę jestem ciekawa ile przytył. Zjada już obiadki ze słoiczków i dzisiaj to aż sam otwierał buzike.Oj wspólczuję poranionych sutków ale i tak nic nie przebije ugryzienia przez pełna paszcze zebów,karmiłam moją Martychę 14 miesięcy i tak pod koniec dała czadu ze miałam dośću was ewidentnie problem ssania skoro i z butelka jest problem,kurcze szkoda ze tak bo jak będziesz podawac cały czas butlę to mała juz piersi nie zechce pewnie a trudno jest utrzymac laktacje tak bez karmienia.Na bolące i poranione brodawki najlepszy bephanten i własne mleczko.
Iwi co tam u was??????????