reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Hej dziewczyny, nasza Zuzia juz nie ma sondy ! przybrala 170g w 3 dni. Pielegniarka byla zdziwiona ze az tyle i sprawdzala 2 razy- bo myslala ze waga sie myli. hihi
A najlepsze jest to, ze stwierdzamy ze mala jest chyba nie z tej ziemii jak lezy na plecach to sie potrafi przewrocic na bok, a jak lezy na brzuchu to sie siluje i udalo jej sie na bok przewrocic... :)

Oj wspólczuję poranionych sutków ale i tak nic nie przebije ugryzienia przez pełna paszcze zebów,karmiłam moją Martychę 14 miesięcy i tak pod koniec dała czadu ze miałam dość:szok::szok::szok:u was ewidentnie problem ssania skoro i z butelka jest problem,kurcze szkoda ze tak bo jak będziesz podawac cały czas butlę to mała juz piersi nie zechce pewnie a trudno jest utrzymac laktacje tak bez karmienia.Na bolące i poranione brodawki najlepszy bephanten i własne mleczko.

Iwi co tam u was??????????
Dobrze tylko ostatnio brak czasu na fora, ale w lipcu już będzie troszkę wiecej czasu aby ogarnąć,Młody rośnie 20 idziemy na szczepienia i kontrolę jestem ciekawa ile przytył. Zjada już obiadki ze słoiczków i dzisiaj to aż sam otwierał buzike.
Kasiar to super że tak ładnie przybiera, może jak już bedziesz wychodzić na spacerki to się kiedyś umówimy my podjedziemy do stavanger:-)

Ok, na pewno sie odezwe! :) Moja mama przyjezdza za 2 tygodnie- ale sie ciesze :)
A mala ok, placze tylko jak jest glodna :)

247805_1955825589651_1663071534_1933430_1590714_n.jpg

iwi,ale to leci :-D ja czytam,ze piszesz,ze maly juz je sloiczki, i sobie mysle "boze, on ma przeciez jakies 3 miesiace dopiero" patrze na suwaczek a tam juz 5 miesiacyz gorka :-) kurcze,w szoku jestem jak czas leci...ani sie obejrzymy,a bedziemy dzieciakom 18-tki wyprawiac :-D

kasiar, mala slodziutka :) a jak z pokarmem? dalej sciagasz,czy przeszlas na modyfikowane? ciezko chyba utrzymac laktacje samym laktatorem,co?

milego wieczorku dziewczyny :)

Oj leci ja też nie wiem kiedy to zleciało rośnie jest już tak kontaktowy wszystko go interesuje. Wczoraj jak pisałam na forum to tak stukał w klawiaturę że musiałam go odstawić do leżaczka, aby dokończyć.:-)
Kasiar słodka jest malutka ....jak porównuje zdjęcia Franka teraz a te jak się urodził..... kurcze jak dzieciaczki się zmieniają.
A tu początki jedzenie teraz już lepiej wychodzi :-D
DSCF1501.jpg

reklama
Slodki Franio :)
My wczoraj zaliczylismy probe przystawiania do cyca... (tylko 15 ml) bo jak sie nie jest glodnym to sie cyca lapie, ale jak glod lapie to sa krzyki, piski i machanie konczynami na wszystkie strony :) hihih

Do góry