reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Nasza Zuzia na spacerku :)

251676_1958632139813_1663071534_1935375_7055426_n.jpg

reklama
Kasiar cudna jest.
Gugula w sumie się nie dziwie dziewczynki tak słodko wyglądają w tych wszystkich sukieneczkach
AniaSm ja też lubię filety, ale czerwień już nie za bardzo, mój słodziak fajnie wygląda w zielonych kolorkach i też ten kolor lubię ale już za niebieskim mniej przepadam i ja starałam się jak kupowałam to raczej nie niebieskiego, ale za to dużo dostałam ciuszków w kolorze niebieskim, a tu już wybredna nie byłam :-)

Ania, ja fiolecik tez lubie, nie mam tak,ze jak dziewczynka to tylko roz :p ale i tak uwazam,ze im tak slodko w takich rozowych kolorkach :-D i te wszystkie sukieneczki :-D ja juz mam fiola :-D i w ogole lubie tez takie bezowe kolorki jasniutkie...ehh..rozmarzylam sie :p

Iwi,dokladnie, ja tez jak juz cos dostalam to nie wybrzydzalam :D

iwi no mojej mamie już zapowiedziałam żeby żadnych różów nie kupowała ,bo jak ją znam to przyjade w lipcu do pl i będzie czekać na mnie pół szafy ubranek ;) , tak samo było z Kubą hehehe
a różowego i tak nie uniknę bo jak znajomi będe w gości przychodzić to zawsze ktoś z czymś przyjdzie ;) ,a niebieski akurat kupuję bo Kubie ładnie w takim kolorze ;)

gugula chodzi mi właśnie o to że strasznie dużo tego różu dookoła ;)

Dziekuje :)
Zuzia tez ma inne kolorki, ale akurat tak zdjecia dodalam :D... ale musze przyznac najwiecej ma rozowego , babcia jak wrocila ze szpitala w bergen to z torba ubran i wszystko rozowe :)
Zuzia dobija prawie do 3 kg (2930g bylo na wczoraj) :)

Ale cukiereczek z panny Zuzanny:-)
A ja bardzo lubię róż nawet dla siebie,może nie koniecznie taki gaciowy ale dziewczynka wygląda tak słodko,a jeszcze bardziej połączenie róż z szarym albo róż z brązem :-)

reklama
Do góry