drozdekela
Fanka BB :)
Maniulka masz rację tak też może być że już przeterminowany przecież u nich pełen luz kto by się tam datami przejmował
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mary-beth...teraz juz tak na powaznie! Wszystko idzie w dobra strone-brak okresu, pozytywny test. Ale teraz musisz cos zrobic dla dobra siebie i Malenstwa- naprawde sprobuj sie odprezyc, wlacz moze muzyke, ktora ci poprawia humor, skocz na spacer. Sprobuj skierowac wszelkie wysilki nie na test tylko na odprezenie, bo napiecie naprawde nie sluzy!Wiem, ze jak czlowiek jest zdenerwowany, to ma w sobie taka "rozdygotana" energie, wiec sprobuj ja z siebie wyrzucic-rozladowac ja.;-)
Dzięki, nybakt mamma! :-) Przytul swojego synka od e-ciotki! :-)Mary-Beth wszystkiego dobrego no i pozytywnego samopoczucia w tych początkach Zgadzam się z JoJoB teraz rób wszystko co sprawia Tobie przyjemność no i odpoczywaj
A my z Kamilkiem czujemy się świetnie Heh ja godz po porodzie juz sama poszłam pod prysznic tak się dobrze czułam i drugiego dnia wieczorem pozwolono mi do domu jechać z Małym
Ale jestem Szczęśliwa
Nie wiem naprawdę, jakiego oni tam użyli testu i o jakiej czułości - ale chyba 50, bo ginka coś wspomniała, że jeśli beta hcg wyjdzie poniżej 50, to test tego mógł nie wykryć, ale to bedzie znać, ze coś się dzieje... A mój test może był faktycznie czulszy... W końcu ślepa nie jestem, no i zresztą Wy też fotkę testu widziałyście...mary beth może test który miała lekarka może nie był tak czuły jak ten który robiłaś
Może... Mam taką nadzieję...Właśnie może ona nie miała aż tak dokładnego(czułego) testu jak ty... Mary...
Mary a może jak to w norweskiem zwyczaju termin testu minął ...........już dawno
Maniulka masz rację tak też może być że już przeterminowany przecież u nich pełen luz kto by się tam datami przejmował
Zajęłam się trochę sprzątaniem, bo dzis jakaś babeczka ma wpaść na prywatny visning o 19.30. I staram się nie myślec, choć to strasznie trudne... Już zobaczyłam moje 2 kreseczki, a teraz może mi to szczęście być odebrane... :-( Ale sza! Nie mogę tak myśleć![/FONT]
I tak kroczek, po kroczku probuj sobie czyms dzien zaprzatnac. Mozesz tez wykrzyczec i wytuptac swoje emocje. Najwazniejsze aby pozytywnie i doprzodu, bo stresen nic nie przyspieszysz tylko sobie problemow zdrowotnych mozesz narobic! A jak visning? Macie jeszcze jakies domy na oku? No i nie pamietam ile twoj bracioszek ma lat a ile siostry dzidzia?
I tak kroczek, po kroczku probuj sobie czyms dzien zaprzatnac. Mozesz tez wykrzyczec i wytuptac swoje emocje. Najwazniejsze aby pozytywnie i doprzodu, bo stresen nic nie przyspieszysz tylko sobie problemow zdrowotnych mozesz narobic! A jak visning? Macie jeszcze jakies domy na oku? No i nie pamietam ile twoj bracioszek ma lat a ile siostry dzidzia?