reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Wróciłyśmy właśnie ze spacerku i zakupów. Pogoda byłą naprawde super. Aż się do domu nie chciało wracac. Ale zmęczenie i głód wskazywało "kierunek dom":tak:

Darika widzę, że z tymi urzędami to niezłe chopki macie.

Agata Ty to zawsze z jakimiś pysznościami wyskoczysz i ochoty narobisz - jak nie tort to teraz grill :baffled: Chyba sobie zrobię pieczoną kiełbaskę z tej okazji:tak:

Aniu trzymaj się i nie poddawaj. Musisz byc twarda, choc wiem, że nie jest Ci łatwo. Zdrówka dla mamy.

reklama
Cześć wieczornie
Karolcia dziękuje! :-)
Kamila co do bliskiego spotkania z Policją to pierwszy raz mnie złapali za przekroczenie prędkości, w strefie 60 miałam 73km/h co kosztuje 2.900 NOK:crazy:
Dziewczyny wspólczuję Wam złych relacji z teściowymi:angry: Sama moge powiedzieć, miałam szczęście trafić na Anioła teściówkę! Ale nie będę pisać żeby się pochwalić albo żeby komuś było przykro....piszę by przełamać opinię że teściowa zawsze jest do D! :tak: Karolcia jest pierwszą wnuczką dziewczynką i wogóle kobitką w ich rodzinie....Dzwoni do nas co tydzień a właściwie do K. na Skypie z kamera....Nie może sie nas doczekać by się nią zająć całymi dniami a my na objazd 3miasta:-)
"Rozwaliła" mnie tekstem że nie może spokojnie przejść obok sklepu z sukienkami dla dzieci...kupuje je pierwszy raz w życiu i jest taka SZCZĘŚLIWA:tak:że ma dla kogo żyć! A jeszcze mówi że mnie traktuje jak córkę bo sama ma tylko 2 synów. ;-)

A ja już nóżkami przebieram na przyjazd forumowej koleżanki z gór:-D:-) Będzie się działo !
Buziakiiii

oj ojjoj:-Dbedzię się działo:-Dtylko mi tam bez pijaństwa:-D!!!
Iza fajnie , że tak powiedziała, napewno tęskni i juz nie może sie doczekac , biedulka jeszcze Karolci nie widziała:-(, odpoczniesz troche i może ci ja porwie:tak:, he he:-D

ja dzisiaj znowu praca w ogordzie, ale juz naprawde zaczyna to przypominac ogrod. Jutro mial przyjechac kolega wyciac male drzewa, ale niestety dyzur mu wlepieli i przyjedzie w weekend, ale co tam nie pali sie.
Dzieci byly z tata w otwartym przedszkolu a ja sie troche pobyczylam;-) Spia od 20, a my wciagnelismy czekolade (mialam troche uciac te obzarstwo:baffled:)

widzisz Bellkama narobie smaku, bo sama nigdy odmawiac sobie nie umialam. Zawsze mialam bardzo dobry apetyt, no i kiedys dobra przemiane materii, ale dobre czasy sie skonczyly:baffled: apetyt zostal, a przemiana materii spada:crazy: no i dupka rosnie:crazy:

Istra - to milej zabawy. Fajnie jak ktos takie bliski, kogo sie dobrze zna przyjezdza;-)

zobaczcie to maja Czaruchna w akcji...potop
2qmi7ig.jpg

xo4jmf.jpg

mała rozrywka na koniec dzionka:
Podejrzane....

Co łączy faceta z kotem?

1. Wrzeszczy kiedy jest głodny.
2. Zawsze pcha się do łóżka.
3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry.
4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej.
5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę.
6. Nie lubi obcinania pazurów.
7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety.
8. Ciężko przemówić mu do rozumu.
9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa.
10. Nie sprząta po sobie.
11. Wpycha nos do każdego garnka cały dzień.
13. Cały czas by spał.
12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień.

Ostatnia edycja:
super zdjecia ana, gdzie to? pod domem?
no ciezki byl film, nie rozumiem takich rodzicow, to nie do pojecia, zeby tak postepowac

reklama
pod sklepem, ale pod domem nie lepiej wyglada...zastanawiam sie kiedy gmina zrobi drogi...a tak w sumie wali mnie to:crazy:...ale wstyd co i mam tez tak do przestanku....

Do góry