reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Dziewczyny z tego siedzenia w domu to same szkody mam w domciu:wściekła/y:, jakby tak zliczyc to: wysypał całe opakowanie tic-taków po czym zjadl , mam nadzieje , że nic mu nie będzie:angry:, wysypał mi całą cukierniczkę na ziemię, wyjął mi świąteczne serwetki i wszystkie wymietolił:baffled:, wysmarował mi komode czekoladakmi i dywan:wściekła/y:też, rzucił pożyczona zabawką, no chyba juz jest nasza a ja musze kupic nową:zawstydzona/y::baffled:, rozwalił pudełko na zabawki.....i to chyba wszystko:szok::baffled:noale ja wiem , że to wszystko moja wina ...bo siedze przy kompie:sorry2::tak:

reklama
ja przypomnialam o Nas z BB niuni na NK.. napisala ze sie odezwie ale musi sie zebrac.. biedna :zawstydzona/y: mam nadzieje ze do nas zajzy bo jest naprawde przemilå osøbkå i brakuje jej tutaj...

no ja mam podobne odczucia :) wiem , że jest w Norwegii:tak:.....
fajna dziewczyna:-).
dobra uciekam , ogarnąc cały nieład Czarkowy:baffled:

Na prawdę? Ana- Niunia jest w NOR w KRS?!!! :-) To muszę to sprawdzić i wyciągnąć ją na energetyzujący spacerek!
Kasia teraz dopiero doczytalam drugą część....szkoda że na około nas tak mało sensownych osób do pospacerowaia.
JAK Emma po akcji na basenie ?
ANA- a my w PL bedziemy 1-17.04...więc może jest malutka szansa?

widze ze wszyscy zjezdzaja do PL

a mnie maz cisnie zeby wlasnie pod koniec kwietnia do maja pojechac, ale on chce samochodem zeby porobic co trzeba, ale ja na same wspomnienie to mi sie odechciewa:baffled: fakt ze tutaj wymienimy w piatek uszczelke pod skrzynia i auto jako tako sprawne, tylko drobiazgi do zrobienia no i Sandra juz musi miec wlasny fotek w samolocie wiec bilety robia sie coraz drozsze zeby cala rodzina leciec..... ale nie wiem,,, chyba nie zniose tego stresu znowu:baffled: wiem ze jest ubezpieczenie jak wtedy jakby co, ale zadne ubezpieczenie za zdarte nerwy mi nie zwroci:sorry:

a niby autem w PL to czlowiek taki wolny....ach sama nie wiem:baffled:

hej! a ja mialam kolejnego spontana bo J. zadzwonil ze sie biedny nudzi.. no to pojechalysmy Mu poprzeszkadzac :-D tyle ze to takie naciågane bylo i On latal miedzy kuchniå a restauracjå a ja z Malå na rekach.. az mnie bolå!! :wściekła/y::-D teraz juz po kolacyjce i w løzeczku zasypia a taka tym dniem wymeczona ze juz nieznosna byla i jeczala i pokazywala nerwy.. :crazy::rofl2: wariactwo!! a o akcydencie "basen" juz Emma chyba zapomniala.zresztå nawet mi tam nie plakala tylko sama byla przestraszona..:zawstydzona/y: ja jå obserwowalam i chodzilam sprawdzac jak spala i mysle ze jest ok, tzn. mam takå nadzieje...

agata jak måz chce to jedzcie.. wprawdzie On nie kierowca ale w razie czego towarzystwo i pomoc jest!! ;-):tak:

a w domu mam syf i malaria!! granda Panie - w bialy dzien granda!!! a tak mi sie nie chce dupci juz ruszac..
:wściekła/y::no::-:)sorry2::szok::-D

no ale chyba przymkne drzwi do malej, wlåcze sobie PRINCE`A (zawsze mnie dobrze nastraja:-)) czy cus i zaczne troche dzialac... :dry:
[ame="http://video.google.com/videoplay?docid=-196646101143773778"]Raspberry Beret[/ame]

jeden z moich najukochanszych kawalkøw.. nie liczåc tego zenujåcego (cøz - lata80-te)wstepu..

a z teledyskøw-kreskøwek uwielbiam ten MADONNY - CUDOWNIE BAJKOWY!! :rolleyes: polecam dla Waszych dzieciaczkøw :tak:
[ame="http://video.google.com/videoplay?docid=-5249193633952789025"]Madonna - Dear Jessie Music Video Clip[/ame]

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia jak na razie skutków ubocznych zjedzenia tych tic-taków nie ma:tak:, całe szczęście...tylko mnie handra dopadła i glowa z nerwów boli , bo mama przed chwila dzwoniła , że jej źle wyniki wyszły i jutro chyba ja położą w szpitalu i to chyba w Ak. w Gdańsku:-(

Do góry