reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

agata nie wiem może kwasek cytrynowy.

Istra no to super macie że net i tv wliczone w czynsz.

natanek dzięki za info o zaświadczeniach, myśle że sama w kwietniu to załatwie i tak jeszcze nie mamy id więc chyba bez tego nie moge zacząć załatwiać z rodzinnym.

Dziewczyny piszecie o jakich dokumntach żeby móc korzystać z słóżby zdrowia na terenie Pl, a jak to jest jeśli ja mam wychowawczy bezpłatny w Pl, czy moge mieć dalej, czy możemy też dalej należeć do tej przychodni w Pl i jednocześnie mieć pobyt tymczasowy w Norge i korzystac w razie potrzeby z tej słóżby zdrowia?

D wrócił do domu za jasnego, normalnie szok:))

reklama
aga a moze spodenki spralas??? zartuje oczywiscie!:-D a co to jest ta focaccia??? mamy to w przepisach?? :-p
darika!! dni så teraz dluzsze!! :tak: wiec pewnie czesciej bedzie sie tak wydarzac..:-D

a moja Emma tak sie chyba na tym basenie zmachala ze po drzemce obudzila sie i marudna.. no i troche z nami posiedziala i juz tak jojczyla ze jå polozylam - na drzemke.. tylko zze to cholerka zaraz mial byc czas juz na konkretne spanie.. no ale musze jå jeszcze wykåpac z tego chloru i pozådnie nakarmic... albo mi sie przestawia wlasnie z powodu tego ze dnie sie wydluzajå...

spoznione dla Lamii z okazji 2 latek :-)
2s844sp.gif

znsggl.gif

iza ja roznie jej modze.. ale nie mieszam za duzo na raz. ze 2,3max4 warzywka w 1 daniu wystarczy..mozesz tego brokula zrobic czy z ziemniaczkiem, moze selerka (ja w swojej kuchni uzywam wiecej tego zielonego-naciowego) czy pietruszki (tych dwoch stosunkowo mniej bo bardzo intensywne i aromatyczne), nawet marchewka pasuje..:tak: do tego wlasnie zawsze dodaje pøl zoltka i lyzeczke masla i rozrzedzam wedle uznania wodå.. mozesz sobie modzic jak chcesz tylko pamietaj wprowadzac jedzonko ostroznie.. ja np. probowalam z samym skladnikiem albo domieszalam te dozwolone 3lyzeczki do juz wyprobowanej reszty.. raczej jedzenia Emmie nie mroze, tyle ze jak ugotuje wiecej to dziele na 2 i zostawiam na nastepny dzien i cos tam dodatkowo dokladam albo nawet mieszam ze sloiczkiem..no chyba ze rzeczywiscie mam wiecej to zamroze ale to rzadko. jedyne co to kupuje natke koperku, siekam i zamrazam zeby zawsze miec i potem dosypuje do jedzonka na lepsze trawienie..:-)

Ostatnia edycja:
a Yasminak tez juz 6 miesiecy ma o rany jak ten czas pedzi :szok:
Tomek zasnal na rogowce :-D Maya tez drzemie, natala wieczorowo bajka...a matka przy kompie:-D
darika no u mnie szok normalnie o 18:30 jasno :-D
suuuper podoba mi sie bo od razu dzien inny...

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki wielkie za zyczenia, urodziny miala w piatek, a dzis robilam cotygodniowe spotkanie z dziewczynami i oczywiscie wszystkie przyniosly prezenty dla grubacha
kasia spodnie nie, wszystkie luzne:-D
focaccia, to takie male mini pizze z cebula i oliwkami, chyba jest w przepisach, sprawdze

Do góry