reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

a ja wyszlam sobie na spacer do sklepu..i po drodze J. napisal esa zeby kupic lody.. no kupilam. wchodze do domu a On gorføw narobil!! no przemilo bardzo ale boze! ja w zyciu nie schudne. :wściekła/y::wściekła/y: :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ps. aga chyba tego przepisu nie ma...

Ostatnia edycja:
reklama
tak tak,, najlepszego... wiecie co ja tak dobrze pamietam jakby to wczoraj bylo jak sie dowiedzialysmy ze Aga urodzila w domu, to dopiero bylo... dzielna dziewczyno i ten twoj tez twardziel:tak:
wiem ze moze sie robie sentymentalna, ale naprawde niedawno wszystkie sie jeszcze turlalysmy:-D

a u mnie cisza po burzy... Sandra juz spi, ale wykorzystala sytuacje ze ja oproznialam zmywarke i szczotka do kibla wyczyscila kibel i podloge tez:angry: a ja juz mialam nerwa bo musialam do miasta podjechac po nich, bo autobusu nie ma, a ja caly dzien pracowalam nad Danim z jego rytmem bo mi sie budzi w nocy czesto i wszystko szlo jak z gorki, maly spal na dworzu od 12 do 14:30 a potem po 16 chwile no i zapowaidalo sie ze bedzie super spanko o 20 a ta wycieczka 30 minutowa i spanko wszystko zepsulo:crazy:

niby teraz spi, ale poszedl spac glodny i jak zdrzemnie sie tak pozno po 18 to bedzie mi kiepsko spal, budzil sie jak mu smoczek wypadnie:wściekła/y:

ogladam m jak milosc i zauwam spac,,, a wy co tam?

agata sentymentalna powiadasz? ..hmmm. ja tam dalej sie kulam z brzuchem tyle ze juz nie ciåzowym a "gofrowo-lodowym" na ten przyjklad... :wściekła/y::-D zaraz sprawdzam "diete natanka".. moze bardziej do zycia bedzie...:baffled::-D

109_b_123.jpg

gofryyyyyyyyyyyy mniam mniam.....:)
smacznego!!!!

dieta masakra!! ale J. by pasowala bo On caly dzien na kawie jedzie!! :-D wogole On robi taki blåd ze nie je prawie caly dzien a potem jak sie dosiådzie to jak "chlopu do kosy"!!:szok::zawstydzona/y: wiec ja nawet nie wiem co jemu by tam regulowac bo On przemiany materii to chyba wogole nie ma.. tak to jest jak biznes caly dzien...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: czasmi martwie sie o Niego i apeluje ale niewiele pomaga..

noja juz czytalam wczesniej taka diete to normalnienie nie dla mnie:baffled:
jaka smasakra a po tych dietach baaarzdo szybko jest efekt jojo wiec tymbardziej lipa...a ja sie bede cieszyc jak bedzie lato i wtedy prawie codziennie grill, miesko i warzywa z grilla pychotka :-D no i arbuz oj chyba juz tesnie za latem :rofl2:
Agata a Kinga w koncu urodzila wczoraj :-D to tak serialowo...moj oglada meczyk na norweskiej TV a ja hmmm natala mnie meczy z ksiazka wiec chyba czas...
taaak jeszcze nie spi :sorry:

reklama
Do góry