U nas też ładnie

, wyszlismy dzisiaj na spacer z babcią Stefką , czyli moją mamą,no a skończyło sie na sklepiku i naciąganiu

, ja tam twardo a babcia wymiekła

.ja kupowałam jakies kolorowe papiery i takie tam pieknidła bo lorntke chciałam dzisiaj z nim robic a babcia kupiła mu lunetę i pomysł upadł

.Teraz śpi bo jeszcze ciężka noc miał , brzuszek dawał siwe znaki

....
Czarusiek ma sie lepiej , ale nie wiem czy nie zapesze , bo wczoraj tragedia, moja mamm też walczyła z grypą żołądkową

-tragedia mówie wam , choroba w domu i jęczący Czaruś nie wspomne o mojem mamśce

, mam nadzieję, że nie przejdzie na mnie

i resztę rodzinki

.
Kasia nie mam pojecia jak to jest w N , w PL to zależało od fotki , nam wyszła super i dali nam na 5 lat

.
Marta a jak dziciaki , zdowa Natala

, wiesz co mój M też dostał jakieś wezwanie , ale nie na kurs tylko jednorazoe spotkanie jak pisac cv i takie tam, niestety byl wtedy w PL i afera , najlepsze jest to , że zgłosil o przyjeździe do PL i podal od kiedy do kiedy a te jełopy cos namieszali i zablokowali nam konto

....i znowu czekamy dalej na kaśe , nie mam siły , na szczęście dostalismy decyzje , że przywrócą kasę na Czarka , bo zabrali jak chodził w N do przedszkola.Tylko jestem ciekawa kiedy je przyslĄ

, ja tam licze , że w MAJU

!!!!
Kasia jedziesz do tego Ulvik

, pakuj manele i sio!!!
Lila a co tam u Ciebie????

Natanek a jak integracja sąsiedzka

?
i sorki jesli o kimś zapomiałam , ale wszystkie pozdrawiam, buźka dla mamusiek