reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Hej Jaga:-)
he he tak to jest z ta zubrowka :-D:tak:...ale ja juz nie pamietam jak smakuje :-D
ostatnio moj spobie zaowil u tesciow i mu pzrywiezli i szyyybko tez poszla...
a moja najmniejsza lezy jescze na macie i nie chce spac a ja najchetniej juz bym sie polozyla...:sorry2:
Lilka i co zalatwiliscie z przedszkolem?
a jak nasza relaksujaca sie Agata:-D tak sie byczy ze zapomniala o nas :-)

reklama
cześc laseczki
a ja mam wieczorowo powtórke z tamtego miesiąca , żyganko i sraczusia u Czarusia:baffled:..nie wiem co nie tak robie :wściekła/y:, że co chwile cos sie dzieje:baffled:

witam z rana
u nas ostatnie dni jakies zabiegane, cale dnie w smochodzie, albo gdzies na miescie, ze nie mialam czasu zajrzec, ale juz doczytalam co u was.
ana bylas u lekarza?

witaj Jadzia z powrotem!! :-)

dziewczyny! jak juz sobie przywozicie jakås wødke z PL to lepiej cos innego niz ZUBRØWKA i WYBOROWA bo te mozna dostac w prawie kazdym monopolowym w Norwegii!! :tak: i jeszcze jakies dziwne ciemne piwo co KOZLAK sie zowie (moze jeszcze jakies inne ale nic o tym ne wiem - trzebaby popytac tu i øwdzie) i szczerze møwiåc zaskoczona jestem bo tyle innych naprawde dobrych i bardziej znanych marek u nas w PL jest.. a jesli nie to wystarczy spytac i Oni sprowadzå bez problemu.. o innych raczej nie slyszalam ze importujå i nie widzialam, pewnie ze kosztuje drozej ale w razieby co jak nadzie ochota to zawsze mozna sobie kupic a na to miejsce przywiezc cos innego - ja np. zwoze ZOLÅDKOWÅ i inne kolorowe...

Marta super z tå pracå!! tylko pamietaj o masce na nos bo to niezdrowo bardzo!!
ana jak dzisiaj Czarucha!!?

Ostatnia edycja:
lekarz przjmuje od pn a to wszystko zaczęło się wczoraj wieczorem....ma takie same objawy jak miesiąc temu , więc działam jak wtedy, na pogotowiu nie odkryją ameryki, no nie wiem , moja mama też ma jakiś wirus ....:wściekła/y:i tak wkółko.......
zjadł obiadek , jak na razie ani nie zwymiotowal ani to drugie:no:, mam nadzieje , że idzie ku lepszemu:-(.ale siedzę jakna szpilakach:nerd:, rano byliśmy na spacerku, ale cudnie tak chociaz na chwilke wyjsc do biedronki i spowrotem:-D
Marta super , że masz zajęcie i kaska wpadnie, ja też sobie dorabiam:rofl2:.

Kasiu bez maski nie da rady pracowac wiem cos o tym :-D
teraz juz mam na wyposarzeniu maske i okulary ochronne :tak: i bulte salmiaku :-D
Aniu mam nadzieje ze szybko przejdzie...duuuzo zdrowka
awx3id.gif

A jak dorabisz...zdradz sie ;-)

tak to mniej więcej wygląda,ale rzadko z tego korzystamy:tak: mały szybko się nudzi:dry: moze się w tym bujać i skakać tylko skakanie nie bardzo mu wychodzi, ale mały mojej szwagierki duzo w tym skakał także to zależy od dziecka:tak:

ana zdrówka dla Czarusia:tak:

Ostatnia edycja:
natanek moja kolezanka miala takiego skoczka, wszystkie znajome dzieciaki go uzywaly, super sprawa.
ania duzo zdrowka dla cezarego, oby to nie to samo
marta fajnie ze kasa leci, na pewno sie przyda
kasia naprawde w monopolowych mozna kupic polski alkohol?

jejku jak tu pusto:szok:
dzisiaj dziadek zabrał nas na spacer,normalnie chwilami nie wiedziałam gdzie jestem:tak: straszny z niego włóczykij:-D dopiero jutro idzie do pracy,zobaczymy jak będzie:eek:
a o wódce też n ie wiedziałam,A.załatwia polskie piwko od tirowców,oczywiście tylko czasami hihi:-D

reklama
tak agnieszka naprawde mozna!! i to juz od lat!! ja myslalam ze wiecie.. Norwegia importuje Zøbrøwke i wyborowå, o piwach nie wiem ale w naszym hotelu jest ten wspomniany Kozlak i tez zakupujå je w tutejszych hurtowniach czy monopolowych... wiadomo ze ceny za alkohol så tutaj bardzo wysokie wiec trzeba zaplacic ale jak ma sie ochote na cos swojskiego to jest na miejscu - tyle ze moze nie byc w kazdym monopolowym ale jak sie zapytac to oni bez problemøw sprowadzajå..:tak: w kazdym monopolowym majå takie ksiåzeczki ze spisem asortymentu - sprawdzie sobie pod "spirit" powinno byc w spisie..

natanek - dzieki za zdjecia.tak myslalam ze to na sruby do futryny! szkoda ze ja narazie nie moge takich rzeczy kupowac bo mieszkanie nowe i nie bedziemy im tutaj dziursk takich wywiercali ale z czasem sie cos pomysli.. fajnie Natan w tym skoczku wyglåda!! :-D

aniu dobrze ze wyszlas na spacerek chociaz na chwilke ale uwaza z tym Czarulkiem.. pisalas ze cos jadl, to dobry znak.. a jak jest teraz?

Do góry