hej mamcie
ja mialam bardzo zabiegany dzien i nie mialam sily wejsc i poczytac
Ewelinko czy Nicola jest butellkowa? bo jesli tak to rozumiem,ze juz zaczelas wprowadzac pokarmy stale,bo butelkowe dzieci wlasnie moga zaczac od 3,5 miesiaca je jesc,ale z kaszkami to ja bym sie wstrzymala,szczegolnie,ze troszke ci wazy mala krolewna,a polskie kaszki sa baaaaardzo slodkie ;-) Nicola wazy o 1kg mniej od Gabiego

a mi sie jego 8,5 kg wydaje troche za duzo

po 2 minutach noszenia mojego klocuszka mam dosc
Gabriel od tygodnia butelkowy i dzisiaj podalam mu pol sloiczka deserku dla dzieci od 4 mies.,narazie bede wprowadzac powolutku mu przez tydzien,bo nie chce organizm zawalic za szybko wszystkimi nowosciami po cycu

o dziwo ani sie nie krzywil ani nie plul

a pamietam,ze Milenka i Hania wypluwaly wszystko na poczatku

raz dziennie zaczelam mu podawac herbatke w granulkach,ktora kupilam w pl,melisa z jablkiem,tez mu smakuje i pije,ale jutro podam mu sama wode,by tez polubil ja pic
do mam przedszkolakow! mam pytanie:
zarejestrowalismy internetowa Milenke do przedszkola na poczatku stycznia,przyszedl list,ktory tlumaczylam sobie ze slownikiem i wyszlo,ze do 1 kwietnia mamy potwierdzic zglodzenie internetowe o zapisie dziecka
zas Karol przetlumaczyl,ze Milena jest w bazie danych i do 1 kwietnia mamy czekac na odp. czy dostala sie do przedszkola
mozecie powiedziec jak to bylo u was? bo podejrzewam,ze na cala Norge jest tak samo
przepraszam,ze nie odp. wszystkim,ale jestem padnieta,a jeszcze Hania co jakis czas mi krzyczy z sypialni,chyba znowu bede miala nocke zarwana przez jej jakies fizie mizie