reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
mamy ubezpieczenie w IF

hotelik spoko, ale nie zdazylam popatrzec na stronie czy sa fotki czy nie,
dostalam spory pokoj z duza lazienka wiec Sandra tez ma gdzie sie bawic:tak:

agathe łooo matko co za przeżycia, jestem pod wrażeniem jaka ty dzielna babka jesteś, ja t bym chyba ręce rozłożyła i beczała, fajnie że dzieciaczki to dzielnie znoszą.

My dzisiaj załatwialiśmy ciąg dalszy formalności, no i kurde nie mamy prztłumaczone Alana aktu urodzenia, nie wiecie czy to musi zrobić tłumacz przysięgły czy to niekonieczne?

oj Agata:szok::-(bardzo mi przykro , ja bym chyba rece załamała:wściekła/y:, co za pech:crazy:, trzymaj sie dzielnie :tak:, no drugi munus , że nie mozesz sobie poszalec:-D.
Marta ja tez go puszczałam bez pieluchy , ale wszystko po kiatach opsikane:angry:, zaprzestałam i walcze z nocnikiem , ale robi jak posadzę a rano jak zrobi kupke idzie wylac i mówi , że nie koniec bo bedzie siusual , to jakiś postep jest , jak sie ociepli to go znowu puszcze na zywióoł , ale chałupka zimna, tylko u mnie nagrzane na 20 stopni:tak:, jak byloby lato od razu do ogrodu :tak:...no cuż trzeba sie uzbroic w cierpliwośc:-p.
a ja to nie wiem jak walentynki spędzimy:dry:, chciałam jakoś żywiołowo i na gokardy jechcac z mężem do gdańska, pomysł sie spodobał , ale później przyszła chwila refleksji co z Czarkiem , u mnie wszyscy chorzy i omijam ich z daleka:-D a tu to wiadomo ,musiałabym go chyba uspac i szybka akcje zrobic , to dziekuje:crazy:, więc chyba spędzimy dzionek w trójke i tez będzie miło , może zawitamy do sopotu, bo jest tamsuper park wodny z całym kompleksem do byczenia się i świrowania z maluchami:tak:, a wieczorem film i może dziki sex:-D:rofl2:, żartuje:happy:.Teraz siedze sama i robie porządki:baffled:.....
dobranoc i zycze spokojnej nocki, a tobie Agata stalowych nerwów

Marta jak zwykle osłuchowo wszsytko gra , jeśli tak jest to tylko sie cieszyc i zycze duzo zdrowka malej ksieżniczce:tak:.AWam milej imprezki w Walentego:tak:.
M. Maleństwo czy tu jakies ciche znajomości i konszachty sie dopatrzyłam z Natankiem:-D:rofl2:?
Darika ja nie pomoge w tej kwestii , napewno ktos napisze , jak co to sie jeszcze raz upomnij , jak bedzie bez odzewu:-D.....

darika ja nie potrzebowalam przetlumaczonego aktu :no: wzieli i skserowali polski :tak: a akt malzencki mialam europejski wiec tez nie musialm miec tlumaczenia...:tak:wiem jerdynie tyle ze jak papieery do ubezpieczali to musial byc tlumacz przysiegly wiec mysle ze przy akce urodzenia rowniez bo to wazne papiery.

i1jprt.jpg

dobranoc....pchły na noc ....karaluchy pod poduchy.....

Ostatnia edycja:
Agata :szok::szok::szok: ja bym potrzebowala jakichs lekow na uspokojenie
dzielna babka jestes,z jajami jak nic :-)

powodzenia jutro w drodze na prom!!

my tez ubezpieczeni jestesmy w IF,ale nie wiemy czy bysmy mieli zapewniony hotel,moj sie w kazdym razie nie orieny\tuje,a placimy moim zdaniem duzo,bo jakies 12 tys.rocznie

Marta milego wypadu Walentynkowego:-)
Aniu tobie rowniez,w koncu jak mezul jest to musi byc fajnie :-):-)

ja jutro obchodze imieniny i liczyŁAM,ze moj sie wykaze,ale juz na to nie licze :no: bo znowu zpaomnial :dry: a przypomnialam mu w dosc wybuchowy sposob,bo mnie szlag trafil jak uslyszalam,ze impreze z kumplami ma w sobote (to bylo tydzien temu)
zapytalam sie go czy wie co to za dzien bedzie,oczywiscie nei wiedzial,no to poszczekałam troche :dry::baffled: no szlag mnie trafil! o urodzinach zapomnial,w imieniny umawia sie z kumplami na impreze no wiecie co? :angry:
i w kicie mam jego tlumaczenia ''ale wiesz,ze mam kiepska pamiec do dat'' :angry:
za tydzien mamy kolejna rocznice slubu i tez sie z kumplami umowil....ale juz nic nie mowie,bo rece opadaja:baffled:

reklama
ana dzięki za życzonka, a tak przy okazjii masz numer do tej Kaśki:-D:-D:-D:-D:-D
madzia bardzo chętnie pospaceruje tylko muszę w końcu zacząc jeżdzić bo wątpie żeby Aruś często zwalniał sie z pracy:dry:
agata ale jesteś dzielna:-) całe szczęście,że wszystko dobrze się skończyło,a przynajmniej maluchy mają frajdę:happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry