reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Babo gratuluje pracy , może jakoś cie ta praca pochlonie i w końcu sie uda , , bądź cierpliwa:tak:, trzymam kciuki, trzymaj sie dzielnie,

reklama
babo - gratuluje pracy;-) zawsze to lepiej sie wyrwac i nie bedziesz ciagle myslala o tej wrednej @,, choc chyba tak naprawde nie da sie nie myslec, skoro sie stara o dzidziusia:tak:

Ania- zgadzam sie z Marta, ze masz fajna figurke do tej sukienki, bardzo mi sie podoba...ohh ale bym sobie poszla na polskie wesele...znowu mi sie szykuje norweskie, ale pewnie takie nudy ze moze sie wywine,,,choc maz mowi ze moze zjemy sobie dobry obiad chociaz i dobrego wina sie napijemy. Wezmiemy tylko Daniela, to nie powinno byc ciezko. No zobaczymy, dopiero w lato bedzie, a z odpowiedzia mam czas do marca.

A u mnie zaczyna sie robic normalnie. Sandra spi,, Daniel przysypia, ale cos za wczesnie zeby juz tak na noc,,,zobaczymy. Wybyczylam sie i naprawde lepiej sie czuje, wiec nawet jesli trzeba bedzie z nim posiedziec to jestem gotowa.

Aniu sukienka extra odjechana ale zgadzam sie z Martå - nie licz ze wyjdzie Cie taniej.. :no::sorry2: no chyba ze sie myle... ale z drugiej strony bedziesz miala co chesz.. ja dalej szukalabym na allegro i innych takich... jest tego tyle ze glowa boli, pozatym do maja jeszcze troche czasu.. ale wybør super! i kolor tez! :tak:

no wiem , ale mam koleżanke krawcową i może taniej policzy, taki krój jak ta amarantowa tylko mniej tych udziwnień przy kwiatku, ta kieca jest od valentino to pewnie kosztuje co bryka w garażu:-D, na razie jestem na 5 stronie na allegro i troche też mi wpadło w oko, ale zawsze cykor jaki to materiał:confused::dry:.
dzięki laski:tak:

fajna Marta i zakrywa tu i owdzie;-) choc Ania to nie musi nic zakrywac z taka figurka:tak:

Daniel sie obudzil,,,bylo mleko,,, teraz sie wyproznia az slychac:szok: ciekawe czy juz skonczyl, bo wczoraj jak go przebieralam to byl w polowie:baffled:

Agata ja nie zawsze czekam do konca bo pampers przecieka :-D znaczy bokami albo gora wychodzi :baffled:
moje aniolki juz spia a ja ogladam 6 sezon "sex and the city" :-D...niejuz nie ogladam bo glos so enie zgadza z filmem :baffled:
Babo gratulacje pracy :tak:.
a Maya dobrze..dziekuje :-) wyciagam jej baby i katarek z noska...bedzie dobrze ;-)

reklama
ha, ha, dobra ta twoja mala,,, choc na mleku matki to normalka ze moze wyjsc. Daniel teraz na modyfikowanym zalatwia sie raz dziennie a porzadnie. Konsystencja wiadomo sie troche rozni, ale nie przychodzi mu to trudno i geste tez nie jest, wiec jest ok. Dopajac go nie musze czytalam ze jesli mleko jest przyzadzane wedlug przepisu i dziecko wyproznia sie normalnie bez problemow i nie jest kupka gesta to nie trzeba, szczegolnie na poczatku.

Daniel dopiero teraz zasypia, choc nie moge powiedziec dopiero, bo i tak nie jest tak pozno jak na niego. Zauwazylam ze przed spaniem takim na noc to potrzebuje troche wiecej zeby kolo niego pochodzic, pobujac ze 2 minuty, to sie jeszcze przebudza co chwila zanim porzadnie zasnie. W dzien to jak widze ze jest zmeczony to go klade do wozka i sam zasypia.

Ok, pewnie juz spicie, a ja myje butelki, przygotowuje wode do termosu na noc, bo nie chce mi sie latac do kuchni i gotowac. Moze w Pl kupie sobie podgrzewacz, choc termos tez sprawdza sie na piatke. I tak go uzywam jak wychodze gdzies z domu. Latwo szybko i sprawnie sie robi mleko;-)

spokojnej nocy zycze wszystkim

Do góry