reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

witam z rańca
qst8nq.jpg

dziewczyny mój jeszcze śpi:angry:, obudzilam go po 8 ,a on znowu zasnał, ja nie wiem już co mam robic....wczoraj po 22 zasnął!!!!mozna oszalec:angry::rofl2:.
wczoraj odpaliłam sobie znowu filmik, tym razem odpuszczam romantiki , bo cgyba nie przezyje :-D, dapodałam sobie chlopaki nie placzą, dzisiaj chyba lejdis-bo komedyjka boki zrywac,polecam dla wszystkich smutnych i zdolowanych :tak:.
Marta dzieki za link , ale mi się nie odpala , ładuje sie i nic , możesz mi napisac jakięś namiary a jak to sama jakos odszukam, dzieki z góry;-). dostalam od Kasieńki jeszcze to, ale super , nawiedziło mnie z tym kolorem:-D:

2qa1u7c.jpg

a to tez gdzieś znalazłam , tylko ja nie moge opietych na brzuchu:zawstydzona/y::
2uxzfdg.jpg

a jak Wasze plany na dzisiaj:confused:, ja jakos zycia nie mam w sobie , ale powinnam umeczy mojego potworka i wyjśc na spacer:tak:

reklama
czesc dziewczyny

mi sie dzien w miare dobrze zaczal, bo Daniel mi nie chcial spac do 2 w nocy i wkoncu wyladowal w lozkuz ze mna, ale obudzilam go o 9 rano, troche porobilam i sie zaczelo...tzn. ciagnelo sie od wczoraj bo sie lekko pozarlismy z mezem, a uroslo do takiej zadymy ze poszlo ostro na noze:crazy: az tak ze jakbym miala tak kase z tego holernego NAVU to juz by mnie dzisiaj nie bylo:crazy:

dobrze nam to zrobi jak sobie odpoczniemy od siebie, ale dzisiejsza akcja przekonala mnie ze nie jade bez Sandry. Zabieram ja ze soba, posiedze troche u taty, zajrze do najblizszej przyjaciolki i dopiero wroce, a niech siedzi sam:angry: podziele droge dobrze, Sandra ma bajki w samochodzie i dam rade. Inni daja rade to czemu ja nie mam:confused: i tak skoro staje w Danii juz to nie wychodzi duzo dziennie, tylko zeby przez Niemcy przejechac, a to sie trzasnie noca jak dzieci spia. Za granica z Niemcami to juz moge sobie znowu stanac jak bedzie trzeba.....

ach szkoda gadac.....z tego co czytalam wczesniej u was tez nie lekko:-(
co z tego ze maz przeprosil jak Sandra sie wystraszyla, zadyma na calego....moze zmadrzeje troche jak nas nie bedzie:baffled:

Agata wspolczuje awantury, dobrze ci zrobi wyjazd i troche odpoczynku, a mezowi tesknota.
Marta Grubciu ma teraz 98.
Jak tam ana dzien, bylas na spacerze, dobudzilas w koncu swojego spiocha?
babo gratuluje pracy, to w centrum?
co u ciebie kasia, bylas juz na tym spotkaniu matek?
my wlasnie bylismy na rodzinnym spacerku po lesie, pogoda ladna, slonce swiecilo, ale zimno jak diabli

no a ja z tego wszystkiego nie bylam dzisiaj z dziecmi na dworzu,,, teraz tez wolalabym juz nie isc bo maly bedzie za dlugo spal ciagiem a to oznacza zawalona nocke,, jutro nadrobie zaleglosci

a masz racje Tampeza ze mi wyjazd dobrze zrobi, a mezowi jeszcze lepiej....moze i to brzmi okrutnie ale jak dzieci nie bedzie dlugo i mnie widzial to zaraz doceni:-( ahhhh

Agnieszka bylam zwiedziłam pół Gdyni:-D, ale wymecze Czarka bez drzemki i spac o 19-20 musi iśc bez gadania, jutro musimy sie obudzic o 6.30 bo jade do Gdyni na zalegle szczepienie , póki jest zdrowy i juz minelo kilka tyg . od ostatnego antybiotyku , więc szybko korzystam , bo tak to zawsze z choroby do choroby i kiszka ....
Agata ty biedulko , mam nadzieję, ze pospiesza sie z tą kasa i szybko wyruszysz...
A mój piĘkne smsy Śle , tęsknota wylewa sie przez telefon , jak nigdy:rofl2::szok:.... NO , ALE TAKIE ZYCIE:sorry2:

mi ogolnie jest tęskno , ale odżyłam tutaj, bo nie najlepiej sie juz czułam i może to zabrzmi egoistycznie , ale dobrze mi tu bo mam wsparcie ze strony mojej rodziny i moge zapewnic Czarkowi więcej atrakcji i zadbac o jego zdrowie konsekwentnie, powiecie , ze to nie wszystko, pewnie nie, bo dzisiaj ma urodziny mój m i jest cieżko samemu , to napewno ..no i smutno:-:)baffled:, na szczeście wraca za dwa tygodnie...:tak:

Ana mi sie wydaje, ze chba nam ciezej, siedzimy cale dnie z dziecmi i tego kontaktu z ludzmi nie ma, a jak jest to glownie rozmowy wokol pieluch. facetam troche chyba latwiej, bo jednach chodza do pracy i na pare godzin dziennie potrafia sie oderwac od spraw domowych.
Ta.... Agata, moj tez jak wyjechalam na swieta odczol jak to jest samemu. pozniej wspominal jaki dom byl pusty i teraz nieco sie naprawil (nie bede go za bardzo chwalic zeby nie zapeszyc)

reklama
Do góry