reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Hej Babeczki
widze nie najlepsze humory dzisiaj...Agata czasem taka burza jest potrzebna zeby wywalic z siebie to co zle, ale przykro mi ze sandra byla swiadkiem zdarzenia:-(
Anka wspolczuje...ja normalnie po 5 sms-ow dziennie wysylalam jak Tomek zbyl tutaj a ja w PL...aje tylko 2 tyg...;-) a juz zjezdza czu dalej na postojowym?
a i Najlepszego dla Tomasza :tak::-).
moj zasypia na kanapie :-D dzisiaj byl w pracy a jutro ostatni dzien i wolne :blink:.

Agata naprawi sie zobaczysz :-)
20szyg6.gif

reklama
wiesz Marta ja mysle, bo ja bylam swiadkiem jako dziecko wiecznych awantur i wolalabym oszczedzic tego moim dzieciom. Obiecalam sobie juz wiele lat temu ze jakby moje dzieci mialy miec takie dziecinstwo jak ja, to wole byc osobno,,, i to z taka mysla juz wchodzilam w malzenstwo,, wiem ze to glupio tak na starcie myslec ale to bylo moje zalozenie juz od dawna... ale oczywiscie nie daze do tego:no:
uwazam ze dzieci najlepiej sie wychowuja z obojgiem, bo rozne maja potrzeby:tak:

zawsze dziecku jest ciezko wytlumaczyc czemu sie rodzice kluca i jest to stersujace...ja tez doswiadczylam klutni i awantur ale jak bylam juz nastolatka i nie bylo wesolo, dlatego najlepiej rozwiazac problem w zalazku zeby nie urosl do rangi ogromnego problemu :-(
Agata faceci mysla wolniej od nas :tak: i sobie wszystko przemysli po swojemu .
kazdy sie kluci tylko nie kazdy o tym mowi ;-)

fo fakt, Marta masz racje:tak:

a ja Danielka juz wykapalam bo obudzilam go dzisiaj wczesniej i jakos marudzi,,, dam mu butle niedlugo, ale wolalabym zeby poczekal do 21 bo boje sie ze teraz mi znowu jak wczoraj drzemke zlapie i sie obudzi wyspany:szok:

a Sandra mi coraz ladniej chodzi spac,, zaraz jej kolacje dam i do lozeczka przed 21:-)

dzieki za życzonka , mój na postojowym , jeszcze żadnej kasy nie dostał , w Navie powiedzieli mu , że może czekac 1, 5 miecha:-(, dzisiaj mowi , że tylko skonczy łódź i szuka prace....
Fajna zmiana Marta:-D
Agata szkoda tylko dzieciaków to racja:baffled:....

dziewczyny potrzebuje perzepis na najprostrze ciasteczka , ale nie takie tawrde , żeby jeszcze bezzębne potworki sie załapały:-D, nie wiem czy mufinki nie byłyby lepsze , poradźcie , w niedziele zaprosiłam pare mam na pieczenie ciasteczek ze swoimi pociechami , pewnie bedzie czyste kongo:rofl2:, juz to widzę jak Czarek biega biały od mąki:rofl2:....intergracja wiejska;-)

szkoda, szkoda, dziewczyny,,, juz takich emocji nie mam, ale sie zastanawiam jak to teraz madrze rozegrac,, tzn. zeby nie trzymac takiej amtosfery w domu, ale zeby znowu nie udac ze nic sie nie stalo, bo wtedy sie powtorzy, a tego to ja nie chce:-(

Daniel mi odlecial...zjedlismy sobie z Sandra dobra kolacyjke, nawet sporo zjadla, wiec zabki i do spania:tak:

ciekawe co Daniel zrobi,, pewnie drzemke ucina, ale to lepiej teraz niz pozniej, bo oczywiscie znowu na glodniaka poszedl spac..jadl ale ponad poltorej godziny temu:baffled:

Mój spi od 19.30 a spokój:-D:-D:-D, ja zajadam zupke ogórkową, ale chyba zaraz też dołącze do Czaruchny...jakoś zamulam:rolleyes:.
pa i życze miłego wieczorku:wink:

reklama
Do góry