reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Oto dowód na to, że Niki podobna jest du Tatusia... (do Mamusi też oczywiście)

Załączniki

• DSC_1759.jpg
    DSC_1759.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC_1703.jpg
    DSC_1703.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 40
ALE TAK WLASNIE JEST:tak:.....SZKODA PISAC
dzisiaj rozmawiałam sobie tak na lajcie z moja przyszłą szwagierką i opowiadalam jej jak to sie żyło za czasów studenckich ,pracowoalo , uczyło i jeszcze robiło innych tysiące fajnych rzeczy , ktore były dla mnie rozwijające i ujmujące,wtedy na wszystko jakos był czas , teraz masakra ciężko mi sie wyrawc z pieleszy domowych.... , no i teściowa :czemu dalej nie robie tego i czemu nie chodze tam (pisze ogolnie )no to ja mowie , że chyba teraz mam Czaraka i to mi przeszkadza w prowadzeniu takiego intensywnego życia, to uslyszałam , że gdyby mały nie był takim cyckiem:tak:to moge dalej skupiac się na sobie, więc tłumacze , że teraz to raczej mu trzeba poświęcic uwagę a druga rzecz, wytlumaczyłam , ze nie jest cycem bo moja babcia się nim zajmuje bez problemu jak gdzies wychodzę i nie płacze jest grzeczny!!!cisza:sorry2:

Ostatnia edycja:
£OJ MATKO BOSKO!! Anka!! czys ty zwarijowala!! :-D:-D:-D 6patykøw!! :-D:-D:-D
nie tak powaznie to wiem ze te aparaty tyle kosztujå, ja na poczåtek to bym sobie jakis tanszy z takich kupila bo i tak lustrzanki nigdy nie mialam, no ale Ty juz w temacie pewnikiem bardziej obcykana to i profesjonalny sie nalezy!! a ja sie przyznam ze zastanawiam sie nad kupnem buciorow.. i nie byloby w tym niz zdroznego gdyby nie kosztowal prawie 1000zl. prawy i 1000lewy...:rofl2:

no pewnie ze Nicolka do rodzicøw podobna!! :tak: a do kogo niby mialaby?? do såsiadøw!!?? :-D:-D:-D

HEjoooo
Anka ale ten zestaw tez jest fajny :tak:... a dobry obiektyw tez sporo kaski kosztuje wiec moze lepiej osobno tak jak chcesz i osobno obiektyw taki jaki chcesz...
a co do plam "po" wiem ze zapach to wode z octem i przemyc ale nie wiem z kjakiego materialu masz kanape. z niekturych materialow schoddza plamy kazdym srodkiem pioracym a na niektore trzba uwazac:sorry2:zeby np. materialu nie zetrzec..
a ja dzisiaj wybralam sie do tescia na obiad i kawke bo zapraszal a moj piekny powiedzial ze zostaje w domku wiec pojechalam sama z dziewczynkami i wrocilam o 19. a moj mial zadanie posprzatac mieszkanko...ja wracam a balagan jak byl tak zostal:crazy:, bo zasnal sobie na kanapie :wściekła/y:...szkoda gadac...jeszcze maya miala jakis atak nie wiem czego i jak ale kapiel i oklady prze 1 godz z cieplej pieluchy pomogly i teraz sobie spi.
a ja w koncu od miesiaca chyba jechala samochodem(za kolkiem) i mam zamiar juz kozystac z kazdej okazj bo wyjde z wprawy :zawstydzona/y:a tego nie chemy:no:
Kasiu zorganizujesz sobie wszystko i dasz rade :tak::-). Moze wzielibyscie kogos jeszcze na weswle zeby sie Emma zajal a Wy moglibyscie sie bawic...albo w pobliskim hotelu ze jakby co to za moment bedziesz przy Emmie.

ide robic placka na jutro;-)

ps a ja za chrzest nie placilam...ani grposza, a zreszta ksiadz sam powiedzialze nic nie musze dawac bo to jest nasz obowiazek zeby ochrzcic dziecko a jego przywilej ze moze to zrobic:-)...ale mi sie wydaje ze tesciu zaplacil bo nawet msza byla w naszej intencji...a

Marta na razie to tylko sobie moge pomarzyc , bo kryzys na koncie:-D.
a co mialas na mysli , pisząc atak , czego , jejku?????:confused:płaczu?
Kasia ten pomysl z hotelem jest super , wlasnie moja koleżanka była taka opiekunką, zajmowała sie dzidzia w hotelu a rodzice bawili się na weselu, może się tak zdarzyc , że jesli przyjecie weselne bedzie w pensjonacie i beda pokoje dla gości , macie problem z głowy , mała pod reka na przyklad twoja mam się nia zajmnie, to nie będziesz się zamartwiac ....:tak:

reklama
Marta. no tez tak wlasnie myslalam.. :tak: dzieki za pomysla!! a wogoel to ta dziewczyna jest wlasnie na NK i zaraz sie jej zapytam co i jak..a z tymi facetami to szkoda gadac.. ja mam teraz podobnie..

Do góry