reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

oj...na razie to sytuacja globalna na to nie pozwala:rofl2::-D
a z tymi nerwami to normalnie nie wiem co mnie dopadło , im bliżej tym większy stresor mi się włącza i ciagle jakieś sprawunki do chodzą do myślenie:wściekła/y:, dobra jz cie nie zatrzymuje , pa

reklama
Wklejam kilka zdjec

2 ze spacerku
pokoik Nicolki oraz nasza spiaca krolewne....

Załączniki

• 23112008147.jpg
    23112008147.jpg
    569,1 KB · Wyświetleń: 35
  • 23112008148.jpg
    23112008148.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 50
  • IMG_0587.jpg
    IMG_0587.jpg
    327,8 KB · Wyświetleń: 45
  • 26112008163.jpg
    26112008163.jpg
    709,7 KB · Wyświetleń: 37
Ewelina super fotki , jaki piękny pokoik przegotowałas małej , dbrze , że przykleiłas te ozdoby wysoko, choć małej ciężko będzie sobie poogladać ,a le mój jak tylko nauczył się wstawać pozrywał razem z tynkiem ze sciany:-D

Ewelina Mala jest slodka! :rolleyes: jak te dzieci szybko rosnå, zresztå zobaczysz, moja ma juz 4,5m-ca i jak wyglådala tak jak teraz twoja Nicolka to pamietam jak przez mgle.. ale akurat nadalas z tå wiadomosciå o polskim sklepie. jak bedziemy w przyszlym tyg. w KRS to sprøbuje znalezc chocby kosztem innego sklepu i zobaczyc co tez z tej PL nazwozili...

a u mnie sajgon. Emma wyczula ze mamusia zajeta to dawaj marudzic!! i tak marudzila ze sie zmeczyla no i musialam jå do kolyski polozyc.. mam nadzieje ze za to nie zaplace pøzniej ale tak mysle ze moze Jå poprostu za chwilke obudze.. a dziadkøw jeszcze nie ma, pisali ze bedå do 1h tylko ze w tym momencie to ja im nie dam za dlugo Emmy maltretowac, nawet nie wiem czy ich doczeka ale pewnie bedzie musiala bo znajåc zycie to bedå akurat na jej usypianie i mi jå z løzeczka wyciågnå jak tylko slipki otworzy.. bo jeszcze po drodze chcå zajechac do hotelu i sie rozpakowac. ja juz lasagne uszykowana tylko zauwazylam ze mam malo makaronu lasagne!! :-D a bylam przekonana ze mam!! dziadki muszå stanåc po drodze i kupic. :-D no to w miedzyczasie zrobilam 2 galaretki a za chwilke zabieram sie za salate..

Aniu doskonale rozumiem Twoje stresiory.. to normalne!
O! Emma sie obudzila.

papa!

hejka

wiecie co u mnie niby noca jest spokojniej ale za to przestawil mu sie czas ataku placzu i jak zaczyna z rana to skonczyl okolo 15:szok: juz mialam tak serdecznie dosc, ze dobrze ze mnie nie widzialyscie:zawstydzona/y:

ale poczytalam na necie i jedna rzecz jeszcze przetestuje, a mianowicie wycofam na troche produkty mleczne. Bo jednak jak bylam w helsestasjon to powiedzieli mi ze mam pic 3 szklanki mleka minimum dziennie ze wzgledu na wapno i rzeczywiscie jak zaczelam to jemu sie pogorszylo:baffled:

dzisiaj maz dzwonil do takiego masazysty ktory za 300 koron uczy takiego masazu na kolki oraz dawala rady co do odzywiania i on tez wspomnial o ograniczeniu nabialu a braniu wapna w tabletkach w zamian. Odstawialm kawe nawet od kilku dni, mimo zlego samopoczucia i bolu glowy, bo podobno to tez nie dobre przy kolkach, ale nie widze poprawy. Ten facet znowu powiedzial ze kawa w nie duzych ilosciach nie jest taka zla, sa gorsze rzeczy powiedzial wiec jedna kawka jest ok.
Mamy wizyte w poniedzialek, co za 300 koron to warto sprobowac;-)

u nazis ciezki dzien, poszlismy z Lamia do lekarza, bo to uczulenie, ktore miala wczesniej, wrocilo i jest wysypana na calym ciele, w nocy sobie to rozdrapuje i cala posciel we krwi. znowu powiedzieli ze to egzema, ale chociaz dali jakis inny krem niz hydrokortyzon. poza tym od czsu zabawy z kupa (sroda) cos z nia jest nie tak, niby nic ja nie boli, goraczki nie ma ale jest strasznie marudna i nic nie je. przez caly dzien jeden jogurt i troche mleka. za to rozwolnienie straszne.
ide poczytac co u was.

oj to biedulkę dalej trzyma , widocznie jakiegoś wirusa ma , może przytargała z przedszkola:-(.....mam nadzieję , że nowa maść jej pomoże , w pl od razu postawiliby diagnozę:tak:, dżo zdrówka dla Lamii.

Miałam dziś dzień gościnny ;-)
Rano przyszła sąsiadka na kawę z córcią.. i zaczęłysmy się zgadywać na babski wieczorek aby mężów z dziećmi zostawić.. Potem Konrad przyjechal na chwile po pracy z kolega na kawę a teraz dopiero co wyszedl sąsiad bo w niedzielę mamy zaproszenie do nich na świąteczny obiadek ;-)
Dobra ide poczytać co Was bo tak się do tego zbieram już ponad pół dnia ;-)

reklama
Do góry