reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Kasia a jak mała, Emma już spi z pełnym brzuszkiem?
czaruchna zasnęła jakieś 15 minut:tak:, to dobrze , bo może jutro pójdzie do przedszkola , bo w końcu opbudzi się o przyzwoitej porze:-D.a ja jutro miałam jechać z koleżanką pokazać jej Bergen, chociaz tak ogólnikowo:tak:, nawet nie wiecie jak sie cieszyłam...no i dostałam smas, że akcja odwołana:-(.Moze pojadę sama , ale do innej miejscowości, troche bliżej:sorry2:

reklama
ja wszystko Agatko (no prawie wszystko) mam zgrane na dysk zewnetrzny, ale niestety ostanich zdjec z listopada nie zgralam!i reszta rzeczy co byly mozna powiedziec w jakims sensie wazne!ale trudno jakos przezyje!
Aniu jak pech to pech-dobrze napisalas!wiem ze jest milion innych powazniejszych zmartwien niz to ze lap padl czy zdjecia wcielo ale jednak szkoda!bo kurcze czlowiek sobie robi cuduje i szlag trafia to w 1 sekundzie!a jak dzisiaj mi go wcielo to sobie pomyslalam"wczoraj Ani, dzis mi, wiec nie jestem sama!":-DAniu czuje sie roznie, spac az tak bardzo mi sie nie chce ale sa momenty ze jest po mnie!z tymi mdlosciami tez roznie!czasem zero a momentami jednak mdli!ale niewiele!nie wiem czemu, moze dopiero sie zaczna???:szok:
Kasiu pewnie ze bede chciala wiedziec!w sumie niewazne jaka plec aby bylo zdrowe, ale juz 5 chlopakow (w wieku 5,4,3,2 i 2, czyli w sumie rok po roku procz Wojtka i Kuby bo sa z tego samego roku) w rodzinie jest, wiec fajnie by bylo jakby jakas ksiezniczka sie zjawila!:tak:;-):-)
a Wy mialyscie jakies konkretne oznaki na chlopczyka czy dziewczynka?sprawdzilo Wam sie?

helo

wczoraj spedzilismy mega rodzinny dzien,pojechalismy do Drammen,bylismy u znajomych i Lekelandzie-bylo bosko!! normalnie dawno sie tak nie bawilam:-) dziewczynki zadowolone na maxa,musimy tam czesciej jezdzic

dostalismy zwrot podatku i K.postanowil ze kupi sobie Play Station:-p
no to ide mu złoić dupsko :-D:-D hahhaaaaa

Ewelina coreczka sliczna i jaka kudlata :-D boskie wloski,a ty ladnie wygladasz na tym zdjeciu po porodzie;-)

Agnieszka coreczki masz sliczne i porownujac zdjecie Yasminki z siostra w avatarku to sa do siebie baaaaaaaaaaaardzo podobne:tak::-)
co do bujaczka to juz z Hania sie zastanawialam czy go kupic i teraz znowu sie zastanawiam...

ja mam za soba kiepska noc,mlody zasnal o 2 w nocy,obudzil sie o 11 wraz z dziewczynkami,wiec troche pospalam,ale jednak czuje sie zmeczona

hahahaaa

Karlos nie chcial xboxa bo szkoda mu pieniedzy bylo,pozatym mowi,ze wszystkie gry sa drozsze
dlugo myslal i kupil play ststion 2,bo jest duzo gier,ciagle wchodza nowe,a gry sa znacznie tansze niz do play station 3:happy:

mam nadzieje,ze nie bedzie siedzial godzinami :sorry2:

juz stoi i sie kurzy:-D, teraz zaczyna się sezon i będzie jeżdził na desce , następna mania , ja się ciesze , że ma jakieś hobby , bo to lepsze niż siedzenie przed kompem czy grą....
wiecie co mój M za dwa tygodnie idzie na postojowe , teraz na niego przyszła kolej , potem to juz nie wiem jaki będzie następny krok firmy , bo nie będzie juz kogo wysłać na postojowe:baffled:

Ostatnia edycja:
hehe dziewczyny ja tez jestem maniaczkå Playa2!! :-D tyle ze od ciåzy nie mialam w rekach. po pierwsze nie mam czasu i ochoty po calym dniu, po drugie te odglosy no i moje gry (z reguly strzelanki i przygodøwki) po czesci mnie stresujå albo mysle o nich - opracowuje plan dzialania a przy Emmie to nie za bardzo moge sobie na takie zachowanie pozwolic!! :-D

niunia! w takim razie zycze Ci dziewczynki!!
aniu Emma zgodnie z planem, po kåpanku i jedzonku o 18:30 wylådowala w løzeczku. kaszke jadla juz dzisiaj sprawnie choc i tak upaprana po lokcie bo sobie rekami pomagala - wpychala sobie glebiej!! :-D smiechu z Niå teraz mam. zjadla tez wiecej moze dlatego ze dodalam dzisiaj tego bråzowego MALT-EXTRAKT co Wam pisalam i slodkie bylo :-D teraz poczekam jak zaakceptuje nowå rzecz w swoim brzuszku ale wszyscy zapewniajå ze to bezpieczne.. wiecie dziewczyny ja przestalam swojej podawac wit.B z racji tego ze karmie 1czy2 butelkå modyfikowanego + teraz ta kaszka, zastanawiam sie tylko czy dalej brac te swoje witaminy i tran bo naprawde nie chcialabym przedobrzyc.. co myslicie?
i jeszcze pytanie. za 2dni chcialabym zaczåc z jakås zupkå.. co myslicie - ugotowac od razu ziemniaka z marchewkå czy mam to rozbic na 2 w razieby uczulenia.. raczej nie slyszalam zeby te 2warzywa specjalnie szkodzily..?

reklama
Aniu ale na postojowym beda mu placic??

a co do hobby to ja bym bardzo chciala miec z K. wspolne zainteresowanie
np.chcialabym znim chodzic na basen plywac,czy jezdzic rowerami,ostatnio namawial mnie na lyzwy,chcial kupic mi,sobie i Mili,ale ja jesli chodzi o lód to jestem cykor,dwa razy w zyciu na lodzie sie rozjechalam,raz mialam przez meisiac stluczona kosc ogonowa i mam stracha przed upadkami na lodzie :-( do tego stopnia,ze nie potrafie sie przemoc

Do góry