reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

czesc

ja sie nawet wyspalam troche i mi mleczko troszke wrocilo:-)

Lilka pytalas o pielegniarke, bo w tym rejonie zawsze przychodzi i to w miej wiecej przeciagu 2 tygodni, jak tylko dostana papiery ze szpitala, ale jakos znowu moze szpital nawalil. Kiedys bylam na kontroli z Sandra to uslyszalam ze caly system komputerowy w szpitalu padl i wszystko recznie wypisuja:szok:

a dzisiaj pojade go zwazyc bo w koncu juz ma ponad 2 tygodnie. Nie wiem czy to mozliwe zeby tak szybko urosl ale ja to w oczach widze ze jest wiekszy;-)

no i kurke sobie kupie za tak kase od tesciowej:-)

a i przypomnialo mi sie ze mam jeden szef w srodku i juz minelo 2 tygodnie a mam wrazenie ze sie nie rozupuscil:szok: no nic obejrze sobie to pozniej i zadzwonie w razie czego do znajomej na porodowke zeby zajrzala mi w papiery czym mnie tam szyli:confused:

milego dzionka:tak:

reklama
No witaj Agathe , ajka piersi , już lepiej?:confused:
życze udanych zakupków. ja tez sie dzisiaj wyrwę z domku , moze nie na zakupy , ale Cezary ma dzisiaj dobry dzień , więc na pół godziny wyjdziemy na spacer:tak:.

Witam, Kasia ja tez jestem w tym sklepie M , ale jeszcze nic nie zamówiłam , ksiażki to zamawiam ze świata książek i klubu dla ciebie bo maja duzy wybór , no gorzej z wysyłaniem za granicę:baffled:.Ale tak juz sie szykuje sie na zabawki:-D.
Bombka piękna:tak:.
a dzisiaj jakies małe świetowanie we dwoje Kasiu ...?

ja w Swiecie Ksiåzki tez bylam ale przed wyjazdem za granice sie wypisalam a potem jak chcialam wrøcic no to wlasnie oni nie wysylajå poza Polske..:no: a bombke to mozna w innych kolorkach zrobic - ja nå np. mysle bardziej zlotå czy srebrnå i wychaftowac tez rozne rzeczy mozna - np. cos z czerwonym.. kwiat - gwiazde betlejemskå czy aniolka.. ale to bede myslec jak juz bede miala wszystkie akcesoria i przyjdzie czas ze sie za to wezme..

pytasz czy swietujemy? hmm... schabowego na obiad zrobie i powiem ze swietujemy!! :-D
a jak zadzwonilam rano do J. i Mu przypomnialam to zapytal czy teraz tez mam Mu to samo do zakomunikowania! :)))

milych i udanych zakupøw dziewczyny! ja mleczko odciågne i tez idziemy na spacerek! :ø****

Ostatnia edycja:
ja w Swiecie Ksiåzki tez bylam ale przed wyjazdem za granice sie wypisalam a potem jak chcialam wrøcic no to wlasnie oni nie wysylajå poza Polske..:no: a bombke to mozna w innych kolorkach zrobic - j nå np. mysle bardziej zlotå czy srebrnå i wychaftowac tez rozne rzeczy mozna - np. cos z czerwonym.. kwiat - gwiazde betlejemskå czy aniolka.. ale to bede myslec jak juz bede miala wszystkie akcesoria i przyjdzie czas ze sie za to wezme..

pytasz czy swietujemy? hmm... schabowego na obiad zrobie i powiem ze swietujemy!! :-D

milych i udanych zakupøw dziewczyny! ja mleczko odciågne i idziemy na spacerek! :ø****
schabowe powiadasz :-D to jeszcze lampka wina i tańce

o0c4tw.jpg

wiesz co to ich błąd , że nie wysyłaja za granice:wściekła/y:, tam trzeba regularnie zamawiac jak i w Klubie Dla Ciebie, ale moja babcia czyta jak najeta więc co miesiąc zamawia full ksiażek na moje konto...
a jak plany na później?

Ostatnia edycja:
pewnie ze ich blåd!! i to wielki! :tak: wogole to zdziwiona bylam ze tak znany ksiegarnia wysylkowa a dostalam odmownå odpowiedz.. hmm...
a bez planøw wielkich. dzien jak codzien, tyle ze J. nie musi caly dzien siedziec w pracy, przyjdzie do domu miedzy 15-17.. obiad, tance ale wkolo Emmy :-D i tak do 19. potem relaksik.. nie wiem - czytanie gazet? haftowanie? TV? internet...

a u Ciebie?

juz chyba dobrze , ale na dłuższa mete , to jest męczące , raz tak raz siak:baffled:.wiesz o czym mówię. a jak ta restauracja juz gotowa , otwarta , bo nic sie nie chwalisz , a co do planów krótko terminowych to ja tez na spacer, obiad i poźniej będe na BB gadac i świrowac z Toba:-D:-D:-D

tak. restauracje przejål od 1 listopada.jest ok tyle ze roboty masa i organizacji zeby wszystko dobrze chodzilo jak w zegarku..
dobra to do pøzniej. ja za 10min. wychodze! tylko jak zwykle latam po calym mieszkaniu i sie wkurzam bo opaski nie moge znalezc!!!
papa! milego dnia! :-)

Witajcie moje kochane!!!
to tak ja szybciutko bo klusek na mnie wchodzi!
Agata super by bylo z tym mieszkaniem, mielibyscie w koncu spokoj!trzymam kciuki aby sie udalo!
Kobitki z tego co ja wiem to przesylka z PL w kopercie A4 kossztuje ok 12zl do 20zl, zelzy od ciezkosci!przynajmniej 12zl placila moja szwgierka jak wysylala mi jakies drobiazgi i lekcje z kursu!wiem ze np na allegro nie wszyscy chca wysylac bo im sie nie oplaca ale wiem ze sa tacy ktorzy wysla bardzo chcetnie po kosztach ktore wyzej napisalam!
ja moge ktorejs z was cos wyslac , jakby co to piszcie!nie bedzie z tym zadnego problemu!tylko po 5 grudnia~!w klubie dla ciebie tez jestem wiec jak ktoras bedzie chciala ksiazke to smialo walic jak w dym!
Kasiu czy ja dobrze rozumiem ze macie jakas restauracje????
Agata ale ten czas leci Wasz Maly juz ma 2 tyg, kurcze:-):-):-)napisz jak tam po wizycie i le wazy! a jak Twoja temperatura i jak sie czujesz?
Aniu a Ty jak sie czujesz przed wyjazdem do PL bo przeciez to juz niedlugo!ja troche sie nie moge doczekac ale z drugiej strony to troche mi sie nie chce!
no lece robic obiadek
buzka dla Was
ps u nas dzis ladnie i juz jestesmy po spacerku:-)

Ja się ciesze , że jadę , ostro naladuje w pl baterię ijuz planuje co bede robic , gdzie nie pójdę , ale wiesz jak to jest z planami , Czarkowi wyskoczy jakaś sraczka :rofl2: i tyle wypuszczę się na miasto:wściekła/y:....
a ja też w trakcie robienia obiadku, jak zwykle z niczego wymyślec trzeba jakieś cudo , normalnie pomysły sie kończa i jestem juz monotematyczna w tych obiadach:baffled:,dziewczyny cholera nie umiem robic naleśników , no nie wychodza mi ostatnio, co jest:baffled:....pradujcie radą:tak:
nas na spacerku złapał deszcz , ale naszczęście odpowiednie ubranie Cezarego uchronilo od potopu , gorzej bylo ze mną:szok:, masakra jak przemokłam:angry:.
Lilka no widzisz i NIUNIA się deklaruje , to jak połączymy siły to ci pół księgarni wyślemy ...:-D:-D:-D więc sie nie stresuj tylko szybko pisz co chcesz kochaniutka, a druga rzecz jak ty na to wszystko znajdujesz czas:szok::-D:szok:

reklama
ana79 nalesniki to ja robie na czuja. zawsze daje troche wiecej mleka i w moim przypadku na nas 2-ke to så 2szklanki mleka, 1,5 wody, 2 jajka, szczypta soli. a potem dosypuje måke az konsystencja mi sie spodoba - nie robie za gestej.. oleju do srodka nie wlewam tylko smaze sobie na odrobince masla...

niunia tak mamy restauracje. znajduje sie ona w hotelu ktørego Jorgeir do lata tego roku byl wlascicielem. swoje udzialy sprzedal, a potem urodzila sie idea zeby wykupil i sprywatyzowal przyhotelowå restauracje bo On ma bardzo dobre wyksztalcenie na kucharza no i mamy teraz bizness juz tylko nasz rodzinny..od 1listopada przejål.

Do góry