reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

no wlasnie dlatego musze sobie dac z tå kieckå spokøj i nawet powaznie jej nie rozwazam bo nie mam zamiaru bedåc na kilka miesiecy po ciåzy wydawac pare setek w ciemno.. 100 zl w bonprixie to co innego.. ;-):tak:

a jesli chodzi o ELLOS to ja polecam. zamøwilam Malej kombinezon i taki stroj mikolak\jkowy dla dziewczynki. przyszly i bardzo dobrej jakosci.. i jeszcze rabaty dostalam! ze jak zakup za 1000NOK to -300, a 1500 to -500! w zadku mam H&M. bo tu i o niebo ladniejsze, wiekszy wybør i wcale nie drozej!!..:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
no wlasnie dlatego musze sobie dac z tå kieckå spokøj i nawet powaznie jej nie rozwazam bo nie mam zamiaru bedåc na kilka miesiecy po ciåzy wydawac pare setek w ciemno.. 100 zl w bonprixie to co innego.. ;-):tak:

a jesli chodzi o ELLOS to ja polecam. zamøwilam Malej kombinezon i taki stroj mikolak\jkowy dla dziewczynki. przyszly i bardzo dobrej jakosci.. i jeszcze rabaty dostalam! ze jak zakup za 1000NOK to -300, a 1500 to -500! w zadku mam H&M. bo tu i o niebo ladniejsze, wiekszy wybør i wcale nie drozej!!..:tak:

Kasiu daj linka do tego sklepu
a jak wygladaja tutaj koszty przesylki ?? drogo jest??

hej dziewczyny
bylismy w Ica Maxi i pokupowalam sliczne talerze w roznych rozmiarach i ksztaltach:-) do tego Ksrlos kupil mi zestaw garnkow i patelni:-) wreszcie mam cos porzedneijszego

ja nie popisze bo kumpel jedzie do pl i chce na allegro pokupowac sobie psychologiczne ksiazki o dzieciach,wiec musze troche poszperac:happy:

Ostatnia edycja:
Lilka proszę :
Ellos
super zakupy, ale się obławiłaś:-D, u nas jest też ten sklep i wiem , że jak tam pojade dostane wszystko , po rzeczy spożywcz skończywszy na gospodarstwie domowym , ostanio tez robiłam tam zakupy na urodzinki Czarka , nie miałam kieliszków do wina:rofl2:

Lila tutaj masz link www.ellos.no
a koszty przesylki z reguly 49,90NOK.

o co chodzi w tym ze nie popiszesz, kumpel i psychologiczne ksiåzki..? sorki wielkie ale ja nie skumalam.:-:)zawstydzona/y:

Ania! jaki sklep! jakie kieliszki!! co Wy mi tu szyfrem piszecie!!! :))))))))))))))))

hihii Ana
ja tez tam lubie chodzic,ale to specjalnie 30km musimy jechac:-) fajnie ze te reklamy roznosza to czlowiek wie co jest i moze pojechac
ja wlasnie tak te talerze i garnki znalzalam:happy:

dzieki za linka :-) zaraz sobie tam kukne

aaaa w Ica od jakiegos czasu kupujemy ...golonki!!
naprawde sa swietne!!!:szok::-D
ostatnio golonki wcinamy z pieczonymi ziemniakami i sosem czosnkowym...mhmmm pychotka:-)

Lila tutaj masz link www.ellos.no
a koszty przesylki z reguly 49,90NOK.

o co chodzi w tym ze nie popiszesz, kumpel i psychologiczne ksiåzki..? sorki wielkie ale ja nie skumalam.:-:)zawstydzona/y:

Ania! jaki sklep! jakie kieliszki!! co Wy mi tu szyfrem piszecie!!! :))))))))))))))))
Kasia jakim szyfrem , idziemy spac!!!!!:-D
ja pisałam co kupilam w ty sklepie co to Lilka wspomiała:tak:
ale mi oczy sie kleją , zmykam , dobranoc:tak:

hihiii Kasiu juz tlumacze:-):-) (a koszty przesylki niskie :szok: myslalam ze to bedzie bardzo drogo tutaj)
kolega za tydzien jedzie do polski,a ja mam ogromna chec poczytania czegos i stanelo ze chce ksiazki-poradniki o dzieciach
napalilam sie narazie na te:

365 Gier i zabaw na każdy dzień roku Dahlke Tom (473785484) - Aukcje internetowe Allegro

Twoje dziecko BĘDZIE SZCZĘŚLIWE dzięki Tobie! (471278642) - Aukcje internetowe Allegro

Inteligentne dziecko - odkryj jego talenty! Od SS (476308249) - Aukcje internetowe Allegro

tam jest juz gotowa ta golona?
hm,,,,,,,,mój M sie ucieszy , dzięki za info:-D

taka do ugotowania
ale...nie wyglada jak w pl,wiec moze dlatego nie zwrocilas uwagi tak jak i my na poczatku
bo ta golonka to jest w skorze :tak: i to dla nas taka zmylka byla,bo jak widzialam skore to nawet nie patrzylam co to jest
dopiero znajomi nas ''uswiadomili'' jak poczestowali

skore sie po ugotowaniu odcina i wyrzuca:happy:

reklama
Lilka moge ci tez pare sztuk polecic:tak::
-kształtuj charakter i buduj osobowosc dziecka
-co tam się dzieję?jak rozwija sie móżg i umysł w pierwszych pięciu latach zycia.
-jak powiedziec swojemu dziecku nie .
-dyscyplina bez płaczu.
no cztery pozycje , ale polecam:tak:, tylko niech cie nie zwiodą te dyspotyczne tytuły bo książki sa super:tak:

Do góry