reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Agata. piersi puste nigdy nie så..to prawda ze moglo Ci sie przez tå goråczke i leki umniejszyc ale nie pozostaje Ci nic innego jak odpompowac choc tyle ile masz i podac jak bedzie chcial przez butle (no i ze swojej strony moge Ci powiedziec "witaj w klubie" hehe), bo im czesciej to robisz, tym wiecej zleci..mam nadzieje ze Ci wystarczy a jak nie to musisz podac NAN1. moze zadzwon do meza, jak gdzies tam jest blisko to w razie czego kupi..przykro mi ze masz takie problemy..

a ja wlasnie zrobilam w necie takie zakupyze jak J. sie dowie to mnie zabije chyba smiechem.. zalezy kiedy faktury przyjdå!! :-D no cøz trzeba bedzie wytlumaczyc ze i tak mialam to wszystko (prawie) kupic bedåc w KRS a tak to ze 2sklepy mniej do oblecenia..;-):-D

Lila a ten garnek do gotowania mleka to mi sie podoba!! jak bede w PL to koniecznie sobie kupie bo podobnie jak Marta ZAWSZE przypale mleko!!! :crazy::-D

aniu!! dzieki za przypomnienie o "bon prixie"!! ;-):-D

reklama
a wracajåc do tematu mleka matczynego i modyfikowanego.. znowu obcykalam co sie z Emmå dzieje..niedawno zmienilam Jej smoki w butelkach na nr3 no bo przeciez ona juz kolo 3,5m-ca miala to chyba wypadaloby.. fakt ze sie troszke na poczåtku krztusila, miala gorsze i lepsze dni z jedzeniem ale wlasciwie to marudna bardzo byla i pila po 40ml i wypluwala, i tyle ze czesciej musialam Jå karmic ale ogolnie jadla mniej.. no i postranowilam sprawdzic..znowu zmienilam na 3dziurki i zre znowu jak male prosie ze znowu z produkcjå nie wyrabiam!! :-D to co myslicie..zostac na tych 2 dziurkach jeszcze? czy moze powinnam i kosztem pochlanianego pokarmu przyuczac juz do3-ki..?

..i jeszcze wlasnie dlatego ze wiecej zaczela jesc musialam dzisiaj po ok.3dniach przerwy NAN1 namieszac i jadla az Jej sie uszy trzesly!! :-D a jak sie skonczylo to rwala butle i chciala wiecej francicha mala!! :-D pewnie slodsze od Maminego..:-D a tak wogole gdzies tak za 2dni zaczynam jednak z NAN2. po moich konsternacjach i uporczywego przeszukiwania w internecie i wywiadem z innymi Mamami Jorgeir stwierdzil zeby sie nie bac, bo to od 4miesiåca jest wzgledem potrzeb a ja i tak bede miala zamiar tylko kaszke na tym robic i ewentualnie jak bedzie w lodøwce kryzys z moim..

zadzwonilam do znajomej ktora pracuje w hesestasjon bo meza ciotka jest w Hiszpani. Ma calkiem wywazone podejscie. Powiedziala ze pierwsze slyszy ze mam nie karmic przez 3 godziny a wrecz przeciwnie do opru zeby to przepedzic. Tez mnie to dziwilo bo na ulotce jest napisane ze mam karmic. Zapytala co biore i zadzwonila na legevakt. I wlasnie mam karmic do oporu i oprozniac ile sie da. Bo antybiotyk i tak jest w piersi w takiej ilosci ze nie zaszkodzi. To ze nie karmie dwa razy po 3 godziny jest efektem nawrotu wysokiej goraczki:szok:

moze i ten lekarz byl fajny ale sprzedal mi zla informacje.

maly lezy przy piersi wniebowziety, a ja znowu mam goraczke ponad 39:szok:

teraz ja potrzebuje porady..

bede swiadkiem na tym cywilnym i potrzebuje jakås kiecke.
buty sobie przed chwilå kupilam

no i teraz dylemat bo Ania mi o istnieniu tego sklepu przypomniala, tyle ze to zakup przez internet wiec rozmiar mnie martwi no i fason bo dopasowany i niby z wagi lece ale opona wokøl brzucha wciåz jest i niewiele majtki sciågajåce pomagajå tez.. ale jeszcze troche czasu mam bo to w lutym a do tego czasu najwyzej kupie cos innego..

tylko co z kolorkiem.
Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Sukienka

bo buty så takie jagodowe jak jedna z dostepnych sukienek (zdjecie 3 u gory), ale jest jeszcze w kolorze wina (bo reszta niedostepna) i widzialam np. Madonna fajnie zmieszala 2rozne odcenie fioletu
[video=youtube;fp10mbi-SkM]http://www.youtube.com/watch?v=fp10mbi-SkM&feature=related[/video]

a ja lubie eksperymenty i chcalam zeby bylo inaczej tyle ze o 2 roznych kolorach møwie... co Wy na tå bordowå? jako dopelnieie - grafitowy zakiet i w tym samym odcieniu (jak znajde:rofl2:) rajstopy..widzicie to?
bo chcialam fioletowå ale nie majå.. :(

Ostatnia edycja:
Kasia sukienka super wydaje mi się , że ma taki elastyczny materia; , że się będzie opinac tu i tam , ale jak żakiet bedziesz miał to będzie superancko , ja bym też kolory zmieszała , fajna opcja:tak:, jeszcze raz sobie zerknę...

Kasia wydaje mi sie , że wszystkie będą super komponawac sie z tymi butam, teraz kwestia w której ty siebie widzisz,tk sobie myśle , że im większy kontrast to tym bardziej modnie , bo teraz takie kombinacje sie kreuje , że szo`k
a swoja droga to buty sa super , widze , że moda powraca , moja nauczycielka ma takie tylko szare , ale te są śliczne , a ty je kupujesz przez neta , a co robisz z rozmiarowką jak nie trafisz?

Ostatnia edycja:
opinac to sie bedzie na pewno bo mam takå ciåzowå - mysle ze taki sam material, ale lezy pieknie tyle ze ciåzowai jak jestem w ciåzy.. :-D moze fo tego czasu ten brzuch spadnie albo uda sie go zamaskowac.. a jesli chodzi o kolorystyke to tez wlasnie nie chce w tej samej bo to trywialne jest a modå trzeba sie bawic.. no i mimo wszystko te kolory nie odstajå tak bardzo i ja to widze no ale moze ja widze zle dlatego pytam.. :)

ale Ania kiecke widzialam ale do tej to juz wogole trzeba figure miec.. niedostepna w necie tylko w sklepach firmowych.. zastanawialam sie ze moze sie do Ciebie usmiechne bo jest i w Gdyni ale wåtpie zeby mi sie do tego czasu "figura" ustabilizowala.

kolekcja jesien-zima, w 2rzedzie 3-cia od lewej (bo nie daalo sie osobnego linku)
GaPa Fashion

z butami to ja bym sie nie bala.. no chyba ze zamawiasz takie 10cm szpilki jak ja te lakierki ze wåskie i chodzic sie nie da.. ale to jest zamsz i noga wejdzie a po czasie to pewnie i sie rozejdå albo i rozklapiå jak dziwnej jakosci.. a swojå drogå rzeczywiscie moda wraca.. ja cale zycie rurki i leginsy roznej masci nosilam, skøry i rozniste buty bo uwielbiam mode punk i lata 80-te choc oczywiscie nie wszystko.. ludziska roznie patrzyli a teraz? na ulicy jak w Chinach bo wszyscy tak samo!! ze czlowiek juz nawet oryginalnie przestal wyglådac..a moda i gust osobisty przestaly byc "religiå".. ale to minie - i wroci znowu cos innego.. :-D

Ostatnia edycja:
opinac to sie bedzie na pewno bo mam takå ciåzowå - mysle ze taki sam material, ale lezy pieknie tyle ze ciåzowai jak jestem w ciåzy.. :-D moze fo tego czasu ten brzuch spadnie albo uda sie go zamaskowac.. a jesli chodzi o kolorystyke to tez wlasnie nie chce w tej samej bo to trywialne jest a modå trzeba sie bawic.. no i mimo wszystko te kolory nie odstajå tak bardzo i ja to widze no ale moze ja widze zle dlatego pytam.. :)

ale Ania kiecke widzialam ale do tej to juz wogole trzeba figure miec.. niedostepna w necie tylko w sklepach firmowych.. zastanawialam sie ze moze sie do Ciebie usmiechne bo jest i w Gdyni ale wåtpie zeby mi sie do tego czasu "figura" ustabilizowala.

kolekcja jesien-zima, w 2rzedzie 3-cia od lewej (bo nie daalo sie osobnego linku)
GaPa Fashion

Kasia ta z tym pasem we wzorki , o kurcze:szok: ale kieca , pełna klasa:szok:
ale ja nie kojarzę tej kolekcji , gdzie w gdyni, aż wstyd ...:-D
kiedy ten slub:confused:

nie,nie Aniu. nad tå z pasem o rzåd wyzej..- fioletowa. bo z pasem nie moge bo przeciez pasy jeszcze bardziej uwidaczniajå naddatki.. ale ja napewno tej tez nie bede mogla bo przeciez fason no i material. ten sie nie rozciåga, to satyna albo jedwab jest. to trzeba przymierzyc.. to nie wypali..

a sklep Klif na Al. Zwyciestwa - na dole strony klikasz na sklepy i tam så..:tak:

reklama
Kasia co te rzeczy na tej stronce z butami sa takie niskie , znalazłam kurtka za 300 koron :confused:, czy to normalan cena:rofl2:

oki juz wiem jaka , a co do klifu nie widzialam tam tego sklepu , ale co chwile się tam wszystko zmienia , napewno cena wysoka!!!spoko jak co to pomoge , ale nie wiem czy zdąże , ja nie pamiętam kiedy ten ślub??

Ostatnia edycja:
Do góry