plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
Agata. piersi puste nigdy nie så..to prawda ze moglo Ci sie przez tå goråczke i leki umniejszyc ale nie pozostaje Ci nic innego jak odpompowac choc tyle ile masz i podac jak bedzie chcial przez butle (no i ze swojej strony moge Ci powiedziec "witaj w klubie" hehe), bo im czesciej to robisz, tym wiecej zleci..mam nadzieje ze Ci wystarczy a jak nie to musisz podac NAN1. moze zadzwon do meza, jak gdzies tam jest blisko to w razie czego kupi..przykro mi ze masz takie problemy..
a ja wlasnie zrobilam w necie takie zakupyze jak J. sie dowie to mnie zabije chyba smiechem.. zalezy kiedy faktury przyjdå!!
no cøz trzeba bedzie wytlumaczyc ze i tak mialam to wszystko (prawie) kupic bedåc w KRS a tak to ze 2sklepy mniej do oblecenia..;-)
Lila a ten garnek do gotowania mleka to mi sie podoba!! jak bede w PL to koniecznie sobie kupie bo podobnie jak Marta ZAWSZE przypale mleko!!!

aniu!! dzieki za przypomnienie o "bon prixie"!! ;-)
a ja wlasnie zrobilam w necie takie zakupyze jak J. sie dowie to mnie zabije chyba smiechem.. zalezy kiedy faktury przyjdå!!

Lila a ten garnek do gotowania mleka to mi sie podoba!! jak bede w PL to koniecznie sobie kupie bo podobnie jak Marta ZAWSZE przypale mleko!!!

aniu!! dzieki za przypomnienie o "bon prixie"!! ;-)