reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

a moja nie ma siusiakai tez potrafi sie zsiusiac i zrobic kupke po pachy :-D
Agata to dobrze ze jugoraczki nie masz :tak: jakos sie wtedy da zyc...duzo zdrowka:-)
nasza corcia niejedno juz nam w kompie nabroila i Tomek musial robic przywarcanie systemu :rofl2: moze bedzie z nie jakis haker albo programista bo nawet nie mozemy dijsc do tego co ona nabroi...normalnie agentka z niej :ninja2::evil::-D

reklama
fajowa :-) do tego ja bym zakupila takie leginsy z koronki...hmmmm...bajka :-D

dopiero posprzatalam kuchnie i zaraz ide pod prysznic....i wtedy dokarmic Maye i spac,....

Ostatnia edycja:
no ja też , ale takie zwykłe :tak:. nie wspomne , że na przyszłośc , nie wiem kiedy , ale jak zaciąże tez dobra:-D, akurat , że ma miejsce na brzuszek:tak:, i to mi sie w niej najbardziej podoba , bo urywa to i tamto:baffled:

209616c.jpg

no w końcu mi sie zachciało spac:-D, pa:)

hejka

zbilam wczoraj przed wyjsciem teperature i juz mi tak wysoka nie wrocila:-) tak do 38 tylko raz w nocy skoczyla, ale to juz do przezycia:tak: jestem bardzo oslabiona przez te dwa ostatnie dni, ale czuje sie duzo lepiej. Za to maly malurdzil w nocy do 1 chcial ciagle ssac. Dalam mu mleko z butelki bo wzielam antybiotyk i po pol godziny padl tak wymeczony ze nie budzil sie do 5 rano:szok: a ja od 2 spac nie moglam i sie tulalam miedzy kuchnia a sypialnia:baffled: a znowu po 3 tyle mleka mi naplynelo, a on dalej nie chcial jesc, bo spal jak zabity i nie dalo sie go obudzic, ze musialam troche odciagnac. Nawet mu zmienialam pieluche zupelnie na spiocha i nic go nie ruszylo:confused: czyli nie pospalam za wiele, ale tak sie ciesze ze nie mam goraczki ze czuje sie w miare dobrze;-)

a jak wy spalyscie?

o my wstaliśmy o 10.30:szok:, no ale nocka lekko zarwana to Czarek chciał troche odespac swoje zaległości.
Agata to dobrze , że dochodzisz do siebie:tak:, a te mleko z butelki to twoje czy modyfikowane:confused:,

dzieki Ania, naprawde mi lepiej:tak:

a mleko sciagam swoje pompka i nawet nie mial problemu z butelka. Sandra na poczatku musiala sie nauczyc i z takiej aventu to nie umiala pic. Lizala tylko i musialam kupic butelke z NUKA lateksowa.

no to sobie pospaliscie Ania:-)

reklama
a ja tak ni z gruchy, ni z pietruchy bo jestem przed spacerem.. a wpadne do Was pøzniej.. no i odciågam mleczko i miedzy piosenkami dla Emmy katuje od paru dni z nowosci swoje ulubione dwie!! no i sie z Wami podziele!! na mily dzien! :-)

[video=youtube;Xz1h1f3M0U4]http://www.youtube.com/watch?v=Xz1h1f3M0U4&feature=related[/video]

[video=youtube;F1HDZNR9cY4]http://www.youtube.com/watch?v=F1HDZNR9cY4[/video]

(w 2-giej chyba trzeba kliknåc na tytul bo nie zawsze sie zaladuje..)

Ostatnia edycja:
Do góry