reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Dzięki Marta :tak:.
Lilka a twoja Haniusia juz zasuwa na nóżkach:-D?

hihiiii Ana a wlasnie mialam sie pochwalic ,ze Hania w swoje urodziny zaczela robic samodzielnie pierwsze kroczki :-D:-D:-D:-D:-D
dumna jestem ze ahhhhh:-D:-D
wczoraj trenowala caly dzien,ze z godziny na godzaine dluzsze dystanse przechodzil sama:rofl2::-):-)

Marta co do mleka to najlepszy jest taki garnek z gwizdkiem,do niego wlewa sie wode i to powoduje,ze mleko nie przywiera do dna,bo on ma jakby podwojne dno,a w momencie jak sie zagotuje to gwizdek gwizdac zaczyna:happy2:
ja osobiscie mleka nie gotuje,bo mleko dla Mili podgrzewam w mikrofali,a jedyna mleczna zupe to jemy z platkami gorskimi,ale to najpierw platki z woda sie gotuje i potem mleko wlewa,wiec nic mi nie przywiera,wiec kompletnie nie pomoge :no: przykro mi....moze poszukaj ten garnek???

Aniu wezme przepis od siostry :tak: ja mysle ze to bedzie biszkopt,bita smietana a na wierzchu toffi polewa z mleka kandyzowanego,ale zobacze ;-) i napisze

Agatko bidulko,a lepiej juz z piersia?? goraczka ci schodzi??

Lilka - goraczka zeszla na troche ale znowu mam 38,9, ale nie czuje sie tak masakrycznie jak w nocy, wiec spoko. W nocy to sie pocilam pierwszy raz w zyciu calymi kroplami potu. Teraz wiem ze to bylo glupie z mojej strony ze nie obudzilam meza zeby mi robil oklady bo moglam miec nawet ponad 40!!

Ja to tak mam nie chorowalam wiele lat, nawet nie pamietam kiedy taka temperature mialam, moze w liceum i to raz:szok: jak mnie wezmie to juz z grubej rury:baffled:

oj Agathe gorące uściski dla ciebie, wygrzej się dobrze biedulko:-(.To dla ciebie:
5kkrhh.jpg

dzieki Ania. Bardzo mi sie nie chce, ale czeka mnie przejazczka do znajomej dzisiaj po pompke Aventu:baffled: nie mam nawet sumienia jej prosic zeby przywiozla mi to bo to jest samotna matka pracujaca z dwojka malutkich dzieci. Facet ja zostawil jak byla w ciazy z drugim, a pierwsze tylko o 2 lata starsze. Czyli jeden rok a drugi 3 latka. Obydwoje chodza do przedszkola wiec jak jej usnie ten starszy w aucie to juz nie pojdzie spac i bedzie problem rano z pojsciem do przedszkola.

poczekam tak do 17, wezme cos na zbicie goraczki i pojade. Nagrzeje sobie w aucie to nie bedzie zle.

reklama
kiedys wspominałaś o mężu , o ja głupia .....:baffled:no nic to jesteś zdana na siebie, kurcze to nie masz łatwo, powiem ci , że jak wychodzą jakieś takie akcje jak teraz, to musisz byc silna i zdrowa , no ale co tu robic , taki los:-(

Do góry