reklama
Lilka
Fanka BB :)
Dzięki Marta.
Lilka a twoja Haniusia juz zasuwa na nóżkach?
hihiiii Ana a wlasnie mialam sie pochwalic ,ze Hania w swoje urodziny zaczela robic samodzielnie pierwsze kroczki

dumna jestem ze ahhhhh

wczoraj trenowala caly dzien,ze z godziny na godzaine dluzsze dystanse przechodzil sama

Marta co do mleka to najlepszy jest taki garnek z gwizdkiem,do niego wlewa sie wode i to powoduje,ze mleko nie przywiera do dna,bo on ma jakby podwojne dno,a w momencie jak sie zagotuje to gwizdek gwizdac zaczyna

ja osobiscie mleka nie gotuje,bo mleko dla Mili podgrzewam w mikrofali,a jedyna mleczna zupe to jemy z platkami gorskimi,ale to najpierw platki z woda sie gotuje i potem mleko wlewa,wiec nic mi nie przywiera,wiec kompletnie nie pomoge

Aniu wezme przepis od siostry

Agatko bidulko,a lepiej juz z piersia?? goraczka ci schodzi??
Lilka
Fanka BB :)
Marta z ciekawosci zajrzalam na Allegro i jest tych garnkow duzo
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
no sposobow nie znam,nawet nie slyszalam...wiec moze ich nie ma???

Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
no sposobow nie znam,nawet nie slyszalam...wiec moze ich nie ma???

agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
Lilka - goraczka zeszla na troche ale znowu mam 38,9, ale nie czuje sie tak masakrycznie jak w nocy, wiec spoko. W nocy to sie pocilam pierwszy raz w zyciu calymi kroplami potu. Teraz wiem ze to bylo glupie z mojej strony ze nie obudzilam meza zeby mi robil oklady bo moglam miec nawet ponad 40!!
Ja to tak mam nie chorowalam wiele lat, nawet nie pamietam kiedy taka temperature mialam, moze w liceum i to raz
jak mnie wezmie to juz z grubej rury
Ja to tak mam nie chorowalam wiele lat, nawet nie pamietam kiedy taka temperature mialam, moze w liceum i to raz

agathe82
dzieki Ania. Bardzo mi sie nie chce, ale czeka mnie przejazczka do znajomej dzisiaj po pompke Aventu
nie mam nawet sumienia jej prosic zeby przywiozla mi to bo to jest samotna matka pracujaca z dwojka malutkich dzieci. Facet ja zostawil jak byla w ciazy z drugim, a pierwsze tylko o 2 lata starsze. Czyli jeden rok a drugi 3 latka. Obydwoje chodza do przedszkola wiec jak jej usnie ten starszy w aucie to juz nie pojdzie spac i bedzie problem rano z pojsciem do przedszkola.
poczekam tak do 17, wezme cos na zbicie goraczki i pojade. Nagrzeje sobie w aucie to nie bedzie zle.

poczekam tak do 17, wezme cos na zbicie goraczki i pojade. Nagrzeje sobie w aucie to nie bedzie zle.
agathe82
no Aniu niestety:-( maz ma bardzo powazna wade wzroku i dzieki specjalnym soczewkom robionym na zamowienie to widzi, ale nie wolno mu prowadzic samochodu:-(
reklama
kiedys wspominałaś o mężu , o ja głupia .....
no nic to jesteś zdana na siebie, kurcze to nie masz łatwo, powiem ci , że jak wychodzą jakieś takie akcje jak teraz, to musisz byc silna i zdrowa , no ale co tu robic , taki los:-(