reklama
Ania! z "dupy czad" ten slownik! tera to my wszystkie bedziemy "madafaka"!!![]()

a tesciowa byla i sie zmyla

juz zapomnialam ze byla i mnie wkurzala, Maye to by caly czas na rekach nosila
, a raz to mnie poterznie wpienila, bo ledwo co weszla do domu to od razu do lozeczka leciala,a ja Maye polozylam moze 5 min przed ich przyjsciem no i ja obudzili
, ale wtedy nie wytrzymalam i powiedzialam co mysle, to sie wielka pani obrazila...i dobrze
, szybko jej przeszlo....no bo zeby w MOIM domu sie panoszyc i rzadzic 
no uciekam bo mam bunt w lozeczku

no uciekam bo mam bunt w lozeczku

Marta no ja też takich akcji nie lubilam , jak kladłam do łóżeczka a tu jakis nawiedzony , bez wyobraźni gośc pchał się do malego i male przebudzanko i podrzucankoa tesciowa byla i sie zmylajuz zapomnialam ze byla i mnie wkurzala, Maye to by caly czas na rekach nosila
, a raz to mnie poterznie wpienila, bo ledwo co weszla do domu to od razu do lozeczka leciala,a ja Maye polozylam moze 5 min przed ich przyjsciem no i ja obudzili
, ale wtedy nie wytrzymalam i powiedzialam co mysle, to sie wielka pani obrazila...i dobrze
, szybko jej przeszlo....no bo zeby w MOIM domu sie panoszyc i rzadzic
no uciekam bo mam bunt w lozeczku![]()

ale , żeś ostro pojechała z teściówką

plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
a podlåcz sie, podlåcz!! pewnie! 
ja tez usypiam Emme bo niewiele dzisiaj drzemala..a sama to nie wiem co.. najpierw zjem a potem sie zobaczy!
papa!

ja tez usypiam Emme bo niewiele dzisiaj drzemala..a sama to nie wiem co.. najpierw zjem a potem sie zobaczy!
papa!
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
hejka
troche odespalam, ale Sandra ciegle narzekala, bo kurcze nie chce spac w dzien i padla niedawno
musze ja obudzic bo bedzie jazda w nocy...
tak sie zastanawiam co z nia zrobic, moze jej poprostu dac spac kiedy pada i poprostu klasc ja pozno
my tez pozno chodzimy spac,,, ale nie wiem czy to rozwiazanie
troche odespalam, ale Sandra ciegle narzekala, bo kurcze nie chce spac w dzien i padla niedawno

tak sie zastanawiam co z nia zrobic, moze jej poprostu dac spac kiedy pada i poprostu klasc ja pozno

Lilka
Fanka BB :)
hej mamuski
wyspalam sie po tych zakupach
polozylam sie po 23,maly obudzil sie na mleczko o 3 w nocy a potem o 7.30 rano
on jest niesamowity :-) i w dodatku przespal cala noc w swoim lozeczku bo odkad skonczyl 2 tygodnie,uznawal spanie tylko przy mnie,wiec tym bardziej jestem zadowolona po tej nocy
oby tak dalej
Agata jesli ci nie przeszkadza,ze Sandra pozno chodzi spac to moze faktycznie jej pozwol?? ja np. tez chodze pozno spac ,ale jednak chcialam by dzieci chodzily wczesnie spac,bo wieczor chce miec dla siebie i K.
no i jak narazie jest dobrze,bo Hania chodzi spac o 19,a Mili najdluzej pozwolimy siedziec do 21
Marta ja tez jedne spodnie mialam,wczoraj kupilam sobie druga pare,wiec mam cos na zmiane
ooo Gabrielos krzyczy,wlece moze pozniej
wyspalam sie po tych zakupach
polozylam sie po 23,maly obudzil sie na mleczko o 3 w nocy a potem o 7.30 rano
on jest niesamowity :-) i w dodatku przespal cala noc w swoim lozeczku bo odkad skonczyl 2 tygodnie,uznawal spanie tylko przy mnie,wiec tym bardziej jestem zadowolona po tej nocy
oby tak dalej

Agata jesli ci nie przeszkadza,ze Sandra pozno chodzi spac to moze faktycznie jej pozwol?? ja np. tez chodze pozno spac ,ale jednak chcialam by dzieci chodzily wczesnie spac,bo wieczor chce miec dla siebie i K.
no i jak narazie jest dobrze,bo Hania chodzi spac o 19,a Mili najdluzej pozwolimy siedziec do 21
Marta ja tez jedne spodnie mialam,wczoraj kupilam sobie druga pare,wiec mam cos na zmiane

ooo Gabrielos krzyczy,wlece moze pozniej
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
Lilka - ja tez bym chciala miec wieczor dla siebie, ale widze ze nie da rady. W ciazy ja aktywizowalam w ciagu dnia i pilnowalam godzin spania w dzien to fajne wieczorki byly. Teraz to nie moge jej na tak dlugo wziasc razem z Danielem bo jak sie obudzi na mleko albo z kupa to bede rykiem jednego i drugiego szybko do domu wracac, bo przeciez nie wyjme piersi w listopadzie na zewnatrz
trzeba bedzie troche poczekac zebym juz sie nauczyla kiedy ma wieksza przerwe w jedzeniu i wtedy wychodzic.
takie objawienie dzisiaj mialam w glowie ze chyba musze malego wyprowadzac prrzed poludniem zeby spal na maksa w wozku to moze popoludniu sie wyspi i bedzie aktywny to mu sie dzien przesunie z 1 w nocy
choc wiem ze nie tak szybko

trzeba bedzie troche poczekac zebym juz sie nauczyla kiedy ma wieksza przerwe w jedzeniu i wtedy wychodzic.
takie objawienie dzisiaj mialam w glowie ze chyba musze malego wyprowadzac prrzed poludniem zeby spal na maksa w wozku to moze popoludniu sie wyspi i bedzie aktywny to mu sie dzien przesunie z 1 w nocy

reklama
no a ja myslalamze zaraz bedze miala spokuj, ze sobie porasuje i pojde pod dluuugi prysznic ale nie da rady, pospala chyba z 20 min i oczy jak 5 zl 
ale za to zrobimy kapu kapu i wtedy lulu
KAsiu siemnie lniane zalweamy wrzatkiem i czekamy chwilke az sie zrobi taki gesty na dnie i wtedy do wanienki z woda ;-), a najlepiej jeszcze zmielic nasionka przed zaparzeniem...

ale za to zrobimy kapu kapu i wtedy lulu

KAsiu siemnie lniane zalweamy wrzatkiem i czekamy chwilke az sie zrobi taki gesty na dnie i wtedy do wanienki z woda ;-), a najlepiej jeszcze zmielic nasionka przed zaparzeniem...
Ostatnia edycja: