Iza, Agata ja karmilam na zadanie i mi mala tez budzila sie co 2/3godz. Cyc prawie zawsze na wierzchu i mi to nie przeszkadzalo. Iza Karolinka ma dopiero 3 miesiace. Ja dopiero "odprawie "Mala do innego pokoju kolo roczku, wczesniej nie

Moze ja dzisaelka swedza i sobie tak pomaga...
Ja jestem zdania ze dziecko powinno czuc obecnosc Mamy, jest wtedy spokojniejsze i wygodniej cyca podawac a tak bedziesz biegac kilka razy w nocy

Mi po ostatnich wycieczkach w nocy do Natalki i spowrotem to stopy mnie tak bolaly ze szook a co dopiero codziennie i to prze dluugi okres

...nieee

...jestem zbyt wygodna;-)

...wole dwa kroki do lozeczka

.
Anka jak tam podawanie antybiotyku

Natalka jak widzi jakas "dziwna "zawiesine to juz ucieka, zeby paracetamol jej podac to jest tragedia a co dopiero okropny w smaku i wygladzie antybiotyk....bleee

Dalam zadanie tesciowej w PL zeby sprawdzila w mojej karcie ciazy z Natalka jakie mialam cisnienie od 36 tyg ciazy. Moze to cosik pomoze i nasunie jakies odpowiedzi.
Tesciowka stwierdzila ze "pewnie taka moja uroda z tym cisnieniem", uroda uroda co nie zmienia faktu ze jest grozne nie tyle dla mnie co dla Mayi. Ale tak po wstepnych "wspomnieniach' to z Natalka byly zielone wody plodowe i krwotok do dna oka na oboje oczu co moglo spowodowac wlasnie podwyzszone cisnienie. Wiec zadnej dobrej wiadomosci dla siebie nie mam jak na razie. Pozcekamy zobaczymy

.
Ale sobie mysle ze jak Agata moze rodzic z przepuklina to ja z nadcisnieniem

. Nie dam sie pociac

...o nieeee

;-).
No i nie chce mi sie spac...a wdzie taka przymulona lazilam i az godzinke drzemki zalapalam....